Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

myslím že ty výkony půjdou zase dolů tolik hvězd co se urodilo už jen tak nebude....

dawron to pustil freshovi schválně jelikož ho tipoval do první pětky tak nechce mít trapas že takhle ustřelil :D jinak koukám že na sestup jsem žhavý kandidát, ani případná výhra nad freshem nemusí vůbec stačit, s tím sem jak si nepočítal :?
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tomkycz wrote:myslím že ty výkony půjdou zase dolů tolik hvězd co se urodilo už jen tak nebude....

dawron to pustil freshovi schválně jelikož ho tipoval do první pětky tak nechce mít trapas že takhle ustřelil :D jinak koukám že na sestup jsem žhavý kandidát, ani případná výhra nad freshem nemusí vůbec stačit, s tím sem jak si nepočítal :?
Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!
Koukni na marodku a na hráče v trestu + na CB Elberkani a CB Pantelic.. Skoro uz nepouzitelný... :((
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

FC NBG wrote:
tomkycz wrote:myslím že ty výkony půjdou zase dolů tolik hvězd co se urodilo už jen tak nebude....

Koukni na marodku a na hráče v trestu + na CB Elberkani a CB Pantelic.. Skoro uz nepouzitelný... :((
Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

beda sekacka wrote:
FC NBG wrote:

Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.
Až budeš někdy 1.sezonu v A divizi tak by Ti to tak jedno nebylo..
Postoupil jsem s cílem udělat co nej. umístění a zanechat dobrý dojem.. :)) Což se mi myslim si povedlo...
A taky je tu druhá věc, nepropadneš se tak hluboko jako kdybych sestoupil tedka.. :))
tom17
Team President

Post by tom17 »

beda sekacka wrote:
FC NBG wrote: Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!
Mno, já bych řekl, že je trošku rozdíl rozprodávat jako úspěšný nebo neúspěšný.
A FC NBG měl prvních 6 týdnů úžasnou sezónu a před začátkem tohoto týdne se zdálo reálné, že by mohl skončit celkově v TOP5. A to by bylo pro něj krásné završení nejen této sezóny (mimochodem před startem tady byla tipovačka na konečná umístění a nikdo z cca 20 manažerů, co se jí zúčastnili, ho do TOP5 netipoval), ale vlastně i jeho dosavadního účinkování na SP.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

tom17 wrote:
beda sekacka wrote:
FC NBG wrote: Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!
Mno, já bych řekl, že je trošku rozdíl rozprodávat jako úspěšný nebo neúspěšný.
A FC NBG měl prvních 6 týdnů úžasnou sezónu a před začátkem tohoto týdne se zdálo reálné, že by mohl skončit celkově v TOP5. A to by bylo pro něj krásné završení nejen této sezóny (mimochodem před startem tady byla tipovačka na konečná umístění a nikdo z cca 20 manažerů, co se jí zúčastnili, ho do TOP5 netipoval), ale vlastně i jeho dosavadního účinkování na SP.
Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude. U tebe je pech, že se ti to o fous ani jednou nepovedlo, což byla škoda, tým si měl výbornej!
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Koukni na marodku a na hráče v trestu + na CB Elberkani a CB Pantelic.. Skoro uz nepouzitelný... :(([/quote]
Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.[/quote]
Až budeš někdy 1.sezonu v A divizi tak by Ti to tak jedno nebylo..
Postoupil jsem s cílem udělat co nej. umístění a zanechat dobrý dojem.. :)) Což se mi myslim si povedlo...
A taky je tu druhá věc, nepropadneš se tak hluboko jako kdybych sestoupil tedka.. :))[/quote]

Kam až padneš záleží jen na rozsahu přestavby týmu, ale C-D tě tak jako tak nemine.
tom17
Team President

Post by tom17 »

beda sekacka wrote: Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude.
Aha, takže tu bylo vlastně za těch 5 let jen asi 20 úspěšných manažerů, kteří získali titul, z těch mnoha desítek tisíc, co v SP byli.
Řekl bych, že většina manažerů má za cíl alespoň tu účast... Poněvadž titul v Áčku je o souhře mnoha, vážně mnoha okolností.

to oslíček: můžeš sem prosím hodit upgradovanou tabulku?
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

hranici úspěchu má každou nastavenu jinak. Pro někoho je úspěch C,D, pro někoho že hrál áčko, že se tam udržel. Pro tebe byl úspěch žes přes všechny podvodně založené týmy došel do efka... 8)
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tom17 wrote:
beda sekacka wrote: Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude.
Aha, takže tu bylo vlastně za těch 5 let jen asi 20 úspěšných manažerů, kteří získali titul, z těch mnoha desítek tisíc, co v SP byli.
Řekl bych, že většina manažerů má za cíl alespoň tu účast... Poněvadž titul v Áčku je o souhře mnoha, vážně mnoha okolností.

to oslíček: můžeš sem prosím hodit upgradovanou tabulku?
Radši ať to sem ani nehází.. :lol: :D
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tomkycz wrote:hranici úspěchu má každou nastavenu jinak. Pro někoho je úspěch C,D, pro někoho že hrál áčko, že se tam udržel. Pro tebe byl úspěch žes přes všechny podvodně založené týmy došel do efka... 8)
:D :D Pro Tebe je uspech taky ucast v A divize že? :)
Jinak držim palce v záchraně.. 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

FC NBG wrote: :D :D Pro Tebe je uspech taky ucast v A divize že? :)
Jinak držim palce v záchraně.. 8)
já už považoval za úspěch postup do béčka, o tom se mi když jsem začínal ani nesnilo. A ano, postup do áčka považuji za vlastní úspěch, ale sestup by byl zase takovej dílčí neúspěch, ale furt si budu říkat, když to nevyjde, že jsem se držel :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

beda sekacka wrote:
Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude.
Mužeš soudit,až si to A zahraješ...až pochopíš tu cestu,tak budeš brát jako uspěch,že ses tam vubec aspon na sezonu protlačil.... a budeš si to pořádně pamatovat..
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
xixor

Post by xixor »

Hadis wrote:Here's the list of the current best home performances from this season :

...
FCB Shucadlo 151
FCB Shucadlo 151
....
Zajímavé, 2x jsem dal 151 doma, 2x 151 venku... Takže bych se měl posnažit.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote: Mužeš soudit,až si to A zahraješ...až pochopíš tu cestu,tak budeš brát jako uspěch,že ses tam vubec aspon na sezonu protlačil.... a budeš si to pořádně pamatovat..
Pupajdí, Ty žiješ?!? :lol:

sorry za OT
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”