dawron to pustil freshovi schválně jelikož ho tipoval do první pětky tak nechce mít trapas že takhle ustřelil

Moderator: Czech Moderators
Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!tomkycz wrote:myslím že ty výkony půjdou zase dolů tolik hvězd co se urodilo už jen tak nebude....
dawron to pustil freshovi schválně jelikož ho tipoval do první pětky tak nechce mít trapas že takhle ustřeliljinak koukám že na sestup jsem žhavý kandidát, ani případná výhra nad freshem nemusí vůbec stačit, s tím sem jak si nepočítal
Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.FC NBG wrote:Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!tomkycz wrote:myslím že ty výkony půjdou zase dolů tolik hvězd co se urodilo už jen tak nebude....
dawron to pustil freshovi schválně jelikož ho tipoval do první pětky tak nechce mít trapas že takhle ustřeliljinak koukám že na sestup jsem žhavý kandidát, ani případná výhra nad freshem nemusí vůbec stačit, s tím sem jak si nepočítal
Koukni na marodku a na hráče v trestu + na CB Elberkani a CB Pantelic.. Skoro uz nepouzitelný...(
Až budeš někdy 1.sezonu v A divizi tak by Ti to tak jedno nebylo..beda sekacka wrote:Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.FC NBG wrote:Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!tomkycz wrote:myslím že ty výkony půjdou zase dolů tolik hvězd co se urodilo už jen tak nebude....
Koukni na marodku a na hráče v trestu + na CB Elberkani a CB Pantelic.. Skoro uz nepouzitelný...(
Mno, já bych řekl, že je trošku rozdíl rozprodávat jako úspěšný nebo neúspěšný.beda sekacka wrote:Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.FC NBG wrote: Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!
Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude. U tebe je pech, že se ti to o fous ani jednou nepovedlo, což byla škoda, tým si měl výbornej!tom17 wrote:Mno, já bych řekl, že je trošku rozdíl rozprodávat jako úspěšný nebo neúspěšný.beda sekacka wrote:Stejně to hodláš rozprodat, tak ti může být úplně jedno jestli spadneš letos, nebo až další sezonu.FC NBG wrote: Můžu Tě uklidnit, Sestupuju já!
A FC NBG měl prvních 6 týdnů úžasnou sezónu a před začátkem tohoto týdne se zdálo reálné, že by mohl skončit celkově v TOP5. A to by bylo pro něj krásné završení nejen této sezóny (mimochodem před startem tady byla tipovačka na konečná umístění a nikdo z cca 20 manažerů, co se jí zúčastnili, ho do TOP5 netipoval), ale vlastně i jeho dosavadního účinkování na SP.
Aha, takže tu bylo vlastně za těch 5 let jen asi 20 úspěšných manažerů, kteří získali titul, z těch mnoha desítek tisíc, co v SP byli.beda sekacka wrote: Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude.
Radši ať to sem ani nehází..tom17 wrote:Aha, takže tu bylo vlastně za těch 5 let jen asi 20 úspěšných manažerů, kteří získali titul, z těch mnoha desítek tisíc, co v SP byli.beda sekacka wrote: Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude.
Řekl bych, že většina manažerů má za cíl alespoň tu účast... Poněvadž titul v Áčku je o souhře mnoha, vážně mnoha okolností.
to oslíček: můžeš sem prosím hodit upgradovanou tabulku?
tomkycz wrote:hranici úspěchu má každou nastavenu jinak. Pro někoho je úspěch C,D, pro někoho že hrál áčko, že se tam udržel. Pro tebe byl úspěch žes přes všechny podvodně založené týmy došel do efka...
já už považoval za úspěch postup do béčka, o tom se mi když jsem začínal ani nesnilo. A ano, postup do áčka považuji za vlastní úspěch, ale sestup by byl zase takovej dílčí neúspěch, ale furt si budu říkat, když to nevyjde, že jsem se drželFC NBG wrote:![]()
Pro Tebe je uspech taky ucast v A divize že?
![]()
Jinak držim palce v záchraně..
Mužeš soudit,až si to A zahraješ...až pochopíš tu cestu,tak budeš brát jako uspěch,že ses tam vubec aspon na sezonu protlačil.... a budeš si to pořádně pamatovat..beda sekacka wrote:
Úspěšný je A vyhrát!! Ostatní je jen o účasti, kterou si za rok, dva nikdo už pamatovat nebude.
Zajímavé, 2x jsem dal 151 doma, 2x 151 venku... Takže bych se měl posnažit.Hadis wrote:Here's the list of the current best home performances from this season :
...
FCB Shucadlo 151
FCB Shucadlo 151
....
Pupajdí, Ty žiješ?!?pupajdi13 wrote: Mužeš soudit,až si to A zahraješ...až pochopíš tu cestu,tak budeš brát jako uspěch,že ses tam vubec aspon na sezonu protlačil.... a budeš si to pořádně pamatovat..