FC NBG wrote:Zítra uvidíte jak se hraje o záchranu
Tak to jsi mi vytřel zrak, všechna čest! Takto zodpovědně a riskantně si připravit půdu pro zápas o bytí a nebytí do posledního kola, to chce pevné nervy a brilantně taktizující mozek.
Zbavil jsi se všech karetních trestů, ale jako na potvoru má Bizone pouze dva vykartované hráče (a pouze jeden z nich je z A-týmu).
No držím ti palce, celou tu dobu Bizone TM tipuji na šestého sestupujícího.
NBG - taky bizone dnes prodal hráče což mu opět srazilo náladu na přijatelnou úroveň pokud máš nepodepsané hráče, je na čase prodloužit smlouvy... držím palce, remíza by se šikla i mě, vynesla by mě na osmé místo tak zaber, když vyhraješ, zlobit se nebudeme...
Vypadá to opravdu nadějně, FC NBG dneska správně pošetřil hráče (ten zápas by téměř jistě prohrál, i kdyby vyslal to nejlepší, co mohl), ve čtvrtek je rozhodčí s 83%, což by mu mělo hrát do karet, a Bizone bude mít sníženou náladu v týmu (6 transferů za posledních 7 dnů). Navíc stačí k záchraně remíza.
Tak ať to vyjde
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17 wrote:Vypadá to opravdu nadějně, FC NBG dneska správně pošetřil hráče (ten zápas by téměř jistě prohrál, i kdyby vyslal to nejlepší, co mohl), ve čtvrtek je rozhodčí s 83%, což by mu mělo hrát do karet, a Bizone bude mít sníženou náladu v týmu (6 transferů za posledních 7 dnů). Navíc stačí k záchraně remíza.
Tak ať to vyjde
Taky držím palce Jsem zvědav, jestli Bizone vyrukuje s lepší a agresivnější sestavou nebo jestli postaví méně agresivní ale taky horší hráče.
Papa Bouba Diop
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. Viastore
4. u utd
5. FC Strakapůd
no vypadá to, že bych nemusel být daleko od pravdy
Pokud 30.kolo dopadne podle papírových předpokladů (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. Viastore, 4. u utd, 5. Totemo Baka) a pokud dobře počítám, tak 2 manažeři by měli získat za své tipy 16 bodů
Papa Bouba Diop
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. Viastore
4. u utd
5. FC Strakapůd
body: 4 (za správný tip na umístění v TOP5) +12 (za správný tip pořadí)
FC NBG
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. FC Strakapůd
4. u utd
5. Totemo Baka
body: 4+12
VIASTORE
Na zacatku sezony jsem tipnul 6 sestupujicich a jen Bizon tam porad chybi, tak se snazte.. Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc.. Pro me to po 3 sezonach bude ve ctvrtek na dlouhou dobu (mozna na vzdy) posledni zapas v acku:-) A tak se chci rozloucit a vsem v nasledujici sezone poprat hodne stesti..
mouven wrote:Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc..
tak to se omluvuju že jsem tě zklamal, ale když se podíváš na první šestku, tak ti musí být jasné, že lépe než sedmé místo nebylo v našich silách, a ten zbytek startovního pole do 12. místa už mohl dopadnout jakkoliv...
mouven wrote:Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc..
tak to se omluvuju že jsem tě zklamal, ale když se podíváš na první šestku, tak ti musí být jasné, že lépe než sedmé místo nebylo v našich silách, a ten zbytek startovního pole do 12. místa už mohl dopadnout jakkoliv...
Do třináctého... Kdyby si Peňarol nenechal utéct tři hráče A-týmu hned na přelomu sezón, tak by to taky vypadalo jinak.
mouven wrote:Na zacatku sezony jsem tipnul 6 sestupujicich a jen Bizon tam porad chybi, tak se snazte.. Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc.. Pro me to po 3 sezonach bude ve ctvrtek na dlouhou dobu (mozna na vzdy) posledni zapas v acku:-) A tak se chci rozloucit a vsem v nasledujici sezone poprat hodne stesti..
Pro Tatran bude naše vzájemné čtvrteční utkání rovněž derniérou, takže to oslavíme na hřišti i po zápase na baru společně. Už teď je ale jasné, že nám bude chybět minimálně jeden hráč základní sestavy, takže o rekordech to utkání určitě nebude.
tom17 wrote:
Pokud 30.kolo dopadne podle papírových předpokladů (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. Viastore, 4. u utd, 5. Totemo Baka) a pokud dobře počítám, tak 2 manažeři by měli získat za své tipy 16 bodů
Myslím, že tvůj odhad je nepřesný - budu čtvrtý a u utd bude pátý. Julius by měl účko porazit nebo s ním přinejhorším remizovat a já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128)
tom17 wrote:
Myslím, že tvůj odhad je nepřesný - budu čtvrtý a u utd bude pátý. Julius by měl účko porazit nebo s ním přinejhorším remizovat a já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128)
No jo vlastně
VIASTORE
oslicek wrote:já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128)
Neviem či len žartuješ alebo si nečítal všetky príspevky, ale:
xixor wrote:Myslím, že tabulka bude vypadat jinak. Já dneska vypustím zápas proti Mikefovi a napíšu proč.
S Mikefem se známe nějaký ten pátek a je to kamarád z "firmy". Když jsem postupoval do A divize, udělal něco, co mi vyrazilo dech. Napsal mi, že mi je skvělé, jak jsem poskládal tým a že mu je jasné, že mám zacíleno na boj o titul. Proto mi dal nabídku, že si můžu vybrat jakéhokoli hráče z jeho týmu, abych posílil. To jsem vážně nečekal, virtuálně se poklonil, ale této skvělé nabídky jsem nevyužil.... Také mi napsal, že mi pustí oba naše společné zápasy....
V prvním našem vzájemném zápase Mikef zahrál 128, takže slovo dodržel. Co mě to však bylo platné, když jsem vyfasoval dvě redky.....
A protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi.