Divize A

Moderator: Czech Moderators

dawron
Team President

Re: Divize A

Post by dawron »

FC NBG wrote:Zítra uvidíte jak se hraje o záchranu :lol: :D :D
Tak to jsi mi vytřel zrak, všechna čest! Takto zodpovědně a riskantně si připravit půdu pro zápas o bytí a nebytí do posledního kola, to chce pevné nervy a brilantně taktizující mozek.

Zbavil jsi se všech karetních trestů, ale jako na potvoru má Bizone pouze dva vykartované hráče (a pouze jeden z nich je z A-týmu).

No držím ti palce, celou tu dobu Bizone TM tipuji na šestého sestupujícího.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

NBG - taky bizone dnes prodal hráče což mu opět srazilo náladu na přijatelnou úroveň :D pokud máš nepodepsané hráče, je na čase prodloužit smlouvy... držím palce, remíza by se šikla i mě, vynesla by mě na osmé místo :D tak zaber, když vyhraješ, zlobit se nebudeme... :!:
PaToM

Post by PaToM »

Gratulácia Tomkymu! :D Ja som vedel, že to dáš. :wink:
Veľa šťastia v zápase proti "bizónom" pre NBG! V A-čku jeden Rumun stačí. :lol:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Vypadá to opravdu nadějně, FC NBG dneska správně pošetřil hráče (ten zápas by téměř jistě prohrál, i kdyby vyslal to nejlepší, co mohl), ve čtvrtek je rozhodčí s 83%, což by mu mělo hrát do karet, a Bizone bude mít sníženou náladu v týmu (6 transferů za posledních 7 dnů). Navíc stačí k záchraně remíza.
Tak ať to vyjde :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
xixor

Post by xixor »

tom17 wrote:Vypadá to opravdu nadějně, FC NBG dneska správně pošetřil hráče (ten zápas by téměř jistě prohrál, i kdyby vyslal to nejlepší, co mohl), ve čtvrtek je rozhodčí s 83%, což by mu mělo hrát do karet, a Bizone bude mít sníženou náladu v týmu (6 transferů za posledních 7 dnů). Navíc stačí k záchraně remíza.
Tak ať to vyjde :!:
Taky držím palce :!: Jsem zvědav, jestli Bizone vyrukuje s lepší a agresivnější sestavou nebo jestli postaví méně agresivní ale taky horší hráče.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

Papa Bouba Diop wrote:
Papa Bouba Diop
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. Viastore
4. u utd
5. FC Strakapůd
no vypadá to, že bych nemusel být daleko od pravdy :)
Pokud 30.kolo dopadne podle papírových předpokladů (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. Viastore, 4. u utd, 5. Totemo Baka) a pokud dobře počítám, tak 2 manažeři by měli získat za své tipy 16 bodů :)

Papa Bouba Diop
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. Viastore
4. u utd
5. FC Strakapůd
body: 4 (za správný tip na umístění v TOP5) +12 (za správný tip pořadí)

FC NBG
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. FC Strakapůd
4. u utd
5. Totemo Baka
body: 4+12
VIASTORE
mouven

Post by mouven »

Na zacatku sezony jsem tipnul 6 sestupujicich a jen Bizon tam porad chybi, tak se snazte.. Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc.. Pro me to po 3 sezonach bude ve ctvrtek na dlouhou dobu (mozna na vzdy) posledni zapas v acku:-) A tak se chci rozloucit a vsem v nasledujici sezone poprat hodne stesti..
FK Bolka FOREVER
tomkycz

Post by tomkycz »

mouven wrote:Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc..
tak to se omluvuju že jsem tě zklamal, ale když se podíváš na první šestku, tak ti musí být jasné, že lépe než sedmé místo nebylo v našich silách, a ten zbytek startovního pole do 12. místa už mohl dopadnout jakkoliv...
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:
mouven wrote:Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc..
tak to se omluvuju že jsem tě zklamal, ale když se podíváš na první šestku, tak ti musí být jasné, že lépe než sedmé místo nebylo v našich silách, a ten zbytek startovního pole do 12. místa už mohl dopadnout jakkoliv...
Do třináctého... Kdyby si Peňarol nenechal utéct tři hráče A-týmu hned na přelomu sezón, tak by to taky vypadalo jinak.
Tatran Střešovice
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

mouven wrote:Na zacatku sezony jsem tipnul 6 sestupujicich a jen Bizon tam porad chybi, tak se snazte.. Jinak gratuluju Tomky, ale jelikoz jsem te tipoval na 5 fleka, tak nic moc.. Pro me to po 3 sezonach bude ve ctvrtek na dlouhou dobu (mozna na vzdy) posledni zapas v acku:-) A tak se chci rozloucit a vsem v nasledujici sezone poprat hodne stesti..
Pro Tatran bude naše vzájemné čtvrteční utkání rovněž derniérou, takže to oslavíme na hřišti i po zápase na baru společně. Už teď je ale jasné, že nám bude chybět minimálně jeden hráč základní sestavy, takže o rekordech to utkání určitě nebude.
Tatran Střešovice
Image
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote: Pokud 30.kolo dopadne podle papírových předpokladů (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. Viastore, 4. u utd, 5. Totemo Baka) a pokud dobře počítám, tak 2 manažeři by měli získat za své tipy 16 bodů :)
Myslím, že tvůj odhad je nepřesný - budu čtvrtý a u utd bude pátý. Julius by měl účko porazit nebo s ním přinejhorším remizovat a já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128) :shock:
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
tom17 wrote: Pokud 30.kolo dopadne podle papírových předpokladů (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. Viastore, 4. u utd, 5. Totemo Baka) a pokud dobře počítám, tak 2 manažeři by měli získat za své tipy 16 bodů :)
Myslím, že tvůj odhad je nepřesný - budu čtvrtý a u utd bude pátý. Julius by měl účko porazit nebo s ním přinejhorším remizovat a já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128) :shock:
No jo vlastně :lol:
VIASTORE
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Díky za podporu :!: :!: Musím jeste asi 3-4 hráčům prodloužit smlouvy aby to vyšlo.. :))

Jsem oznámil, ze rozprodávám tým a chcete abych zůstal co? :lol: :D :D :D
Nechci psát nic o taktice..
Bizon tady může zase sondovat :D
PaToM

Post by PaToM »

oslicek wrote:já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128) :shock:
Neviem či len žartuješ alebo si nečítal všetky príspevky, ale:
xixor wrote:Myslím, že tabulka bude vypadat jinak. Já dneska vypustím zápas proti Mikefovi a napíšu proč.

S Mikefem se známe nějaký ten pátek a je to kamarád z "firmy". Když jsem postupoval do A divize, udělal něco, co mi vyrazilo dech. Napsal mi, že mi je skvělé, jak jsem poskládal tým a že mu je jasné, že mám zacíleno na boj o titul. Proto mi dal nabídku, že si můžu vybrat jakéhokoli hráče z jeho týmu, abych posílil. To jsem vážně nečekal, virtuálně se poklonil, ale této skvělé nabídky jsem nevyužil.... Také mi napsal, že mi pustí oba naše společné zápasy....
V prvním našem vzájemném zápase Mikef zahrál 128, takže slovo dodržel. Co mě to však bylo platné, když jsem vyfasoval dvě redky.....

A protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi.
Preto taký výkon. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

PaToM wrote:
oslicek wrote:já bych měl xixora taky porazit - ten je evidentně z formy (dneska dal jen 128) :shock:
Neviem či len žartuješ alebo si nečítal všetky príspevky, ale:
xixor wrote:.....
neboj, len žertuje...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”