SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by PaTTTTrick »

tak před 52.000 diváky se dnes zrodilo největší překvapení tohoto ročníku SP poháru...

D-čkový rumun se vytáhl na A-čkového čecha a bohužel po prohře 1:0 je Strakapoud venku - FC Orbeni 1 - 0 FC Strakapůd (135-132) :cry:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

Stanice mouven - konečná - vystupovat!!! :mrgreen:

FK Bolka FOREVER - ŇOUMÍCI 2:1 (145:137)
Po zásluze gratulujem naše přemožiteli. V této konstalaci jsme na úspěch pomýšlet nemohli. Překvapila nás ovšem zbytečná opatrnost jeho pokladníka, když na svém pidstánku pro 20.000 lidí nastavil vstupné pouhých 19 EUR, čímžto jsme přišli oba o nějakých 20.000 EUR. :mrgreen:

1.kolo - volno
2.kolo - ŇOUMÍCI - Avanti FC 5:2 (125:93) ... - 41.147 EUR
3.kolo - ŇOUMÍCI - 1.FC Zlín 1:0 (134:132) ... - 53.989 EUR
4.kolo - ŇOUMÍCI - FC DIABLOS 3:1 (123:103) ... - 4.166 EUR
5.kolo - goghana - ŇOUMÍCI 0:1 (124:131) ... - 138.939 EUR
6.kolo - ŇOUMÍCI - oasis 3:1 (136:120) ... 33.165 EUR
7.kolo - FC Nemehla - ŇOUMÍCI 1:3 (108:129) ... - 25.763 EUR
8.kolo - ŇOUMÍCI - Lion King 1:0 (139:136)... - 55.604 EUR
9.kolo - FK Bolka FOREVER - ŇOUMÍCI 2:1 (145:137)... - 171.933 EUR
- CELKEM - 458.376 EUR

Tak letošek nám přinesl menší finanční ztrátu. Ta byla ovšem kompenzována neocenitelnými zkušenostmi pro naše hráče a tak jsme nadmíru spokojeni. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Sokolíci opět postupují dále, i když pro tentokráte jsme už neponechali nic náhodě a do hry jsme raději vyslali A-tým. I tak si s námi random nepěkně pohrál a po dvou zraněných hráčích (1. a 33. minuta) jsme byli rádi za výhru 1:0 i když na výkony to bylo lepší, 133:138.

V sobotu nás čeká táta Foxir a opět nebudeme domácí. Ale možná je to pro finance lepší, protože Ďolíček se honosí kapacitou 40.000 míst a hravě tak strčí do kapsy nejenom Parčík Stadium, ale i ostatní pražské stadiony :mrgreen: Teď ještě abychom byli pro domácí zajímavým soupeřem a alespoň pár skalních se přišlo na nekopy z Moravy podívat :mrgreen: (v Čejčských kuloárech byly již zaznamenány podivné zvěsti o Dopraváckých hooligans vedených podivnou bytostí s přezdívkou lišejník :mrgreen: tak nevíme co máme od utkání očekávat)
Na utkání se moc těšíme, všechna utkání s Tátou jsou pro nás svátkem. V úctě jej ale moc držet nebudeme a rádi bychom zjistili, zda budeme hrát i po šesté z desíti kol venku.
Přípravy na utkání budou standartní, obrněné vozy, kordony policistů a pančované víno pro hráče domácího celku :mrgreen:

Z okolních zápasů byl se asi pozastavil u vyřazení Michala, tohle mě hodně mrzí, doufal jsem že to už konečně vyjde a co si budeme povídat, má z Čechů co zůstali vpoháru nejlepší mančaft a tudíž měl šance na zisk titulu nejvetší. Teď se naše oči budou upírat především k Mouvenovi s Pattrickem, ale soupeři jsou v osudí pořád více než silní, především Mike Itegem Footbal Club, C.A. Peňarol a s.k. de twee linkervoeten budou hodně nepříjemní.

Taky bych chtěl pogratulovat Bartovi, k poponesení praporu Háčkařů do dalšího kola, géčkaři už padli. Jako magnety 10. kola bych nejspíše vybral:

Malinwa United - B.2 ??-?? FC De Rekenbreinen - C.7
FK Bolka FOREVER - A ??-?? zztopai - C.7
SK Vysoké Žibřidovice - B.2 ??-?? Nike Itegem Football Club - B.1
PC Bonner - B.2 ??-?? kandziai - B.3

Především poslední 2 utkání budou hodně zajímavá a budu držet palce Rexusovi a Pattrick pokud uspějí, bude hned o dva těžké soupeře v osudí míň.
Andrew - Sokol Čejč
ps2512

Post by ps2512 »

A my už jsme také z kola venku! :cry:
zztopai 0 - 0 Dynamo Oleksovice
Pokutové kopy 5 - 4 Pokutové kopy
výkony: 141 - 137
ČK v 77. minutě, nepohlídané termíny se 4 včerejšími zápasy nás stály postup. Ale co, další kolo by jsme hráli s Mouvenem a to by byla stejně konečná :mrgreen:

finance:
1. kolo - volno
2. kolo - -237.145,--
3. kolo - +49.520,--
4. kolo - +78.494,--
5. kolo - -124.470,--
6. kolo - +93.603,--
7. kolo - +67.973,--
8. kolo - +5.441,--
9. kolo - +3,255,--

Celkem - -62.329,--

Finanční ztráta z poháru je nakonec nečekaně malá. Příští rok chceme do B a tak budeme pohár opět vypouštět :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mouven

Post by mouven »

Tak postup je doma.. ale bal jsem se:-) V sobotu to bude zase legrace, nevim co jsem komu udelal, ale los mi zatim docela dava.. Navic nemam k dispozici RM, ale uz jsem to poresil nakupem frajera s vykonem 70:-D
edit: Jinak jsem si vsiml, ze po lepsim vykonu vykonu vypadl fc Bruges.. a toho jsem mel taky za jednoho z favoritu..
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

Že já se na to Áčko nevybodl rovnou a nehrál pohár! Takováhle šance se nemusí naskytnout dalších sto sezón. :-( Navíc už v 8. kole bych býval vyfasoval PC Boner (na jeho hřišti).
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

dawron wrote:Že já se na to Áčko nevybodl rovnou a nehrál pohár! Takováhle šance se nemusí naskytnout dalších sto sezón. :-( Navíc už v 8. kole bych býval vyfasoval PC Boner (na jeho hřišti).
no vidíš, bud rád že si ušetřil a nemáš velkou finanční ztrátu :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Sokol Cejc wrote:SK Vysoké Žibřidovice - B.2 ??-?? Nike Itegem Football Club - B.1
PC Bonner - B.2 ??-?? kandziai - B.3

Především poslední 2 utkání budou hodně zajímavá a budu držet palce Rexusovi a Pattrick pokud uspějí, bude hned o dva těžké soupeře v osudí míň.
No tak náš zápas bude zajímavý... kolega je třetí v B3, bez naděje na postup, tak nemá nač se šetřit, můj postup do A-čka je taky už jistý, takže oba do toho půjdeme naplno.... kolega si ihned po losu zablokoval celý pátek, takže jsem se musel přizpůsobit a taky si v pátek nekopnu žádný přátelák..... tož držte palce...

Rexus to má taky hodně těžký, tak snad zapůsobí domácí prostředí a další favorit bude z kola venku....

ještě jedna perlička... zítra hrajeme s Rexusem poslední ligové kolo u něho :lol:
mouven

Post by mouven »

Sokol Cejc wrote: Teď se naše oči budou upírat především k Mouvenovi s Pattrickem, ale soupeři jsou v osudí pořád více než silní, především Mike Itegem Footbal Club, C.A. Peňarol a s.k. de twee linkervoeten budou hodně nepříjemní.
Nejak nevim proc, ale ke me bych zrak moc neupinal.. Za prve na to nemam a je dost mozny, ze uz v sobotu to bude konecna a za druhy, kdyz by se zadarilo a bude se hrat kazdy den, tak jsem v cudu se svejma dedeckama.. Navic uz tu sezonu natahuju az moc..:-( Ale je pravda, ze jsem letos uz jednou umrel a spis jsem myslel na vyprodej a jaky Ucko bylo:-D Takze vlastne nemam uz co ztratit:-)
FK Bolka FOREVER
mouven

Post by mouven »

Tak se mi zranili 2 hraci z planovane sestavy, sice jen na 1 a 2 dny ale nebude fyzicka:-/ Navic jsem trochu podelal nastavovani dnesnich zapasu:-( A nejak si zatim vubec nejsem jistej kdo teda nastoupi.. nastesti si to jeste den muzu nechat prolezet v hlave:-) Ale uz ted z toho mam nejakej divnej pocit:-D
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

mouven wrote:Tak se mi zranili 2 hraci z planovane sestavy, sice jen na 1 a 2 dny ale nebude fyzicka:-/ Navic jsem trochu podelal nastavovani dnesnich zapasu:-( A nejak si zatim vubec nejsem jistej kdo teda nastoupi.. nastesti si to jeste den muzu nechat prolezet v hlave:-) Ale uz ted z toho mam nejakej divnej pocit:-D
Dobře ti tak, měl jsi mě tam nechat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
mouven

Post by mouven »

hehe tak jsem tio vyresil veeelmi salamounsky.. neco tam jdu nacvakat a necht se deje vule bozi:-D Ty jo si zejtra budu nadavat s cistou hlavou, ale dobry je ze to ted nejak moc neprozivam:-D Mozna posledni velkej zapas..
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no vidíš..... o tři lepší výkon a postup.... zbyl si tam poslední A-čkař, tak seš asi největší favorit :)

V zápase u mě jsme oba podali výkon hráčů 802 (průměr 72,9 na pozici) při stejné agresi, já nemám týmovku na 100%, soupeř asi ano, ale naštěstí pro mě to vyrovnalo domácí prostředí a tak po výkonech 148-147 jdu dál po vítězství 1:0

Dále pokračuje i poslední H-čkař ... Bárt se svými Sipmsony... poté, co v osudí již není ani jeden G-čkař, ba ani jeden F-kař je to určitě velký úspěch.....v dalším kole má sice venku, ale E-čkaře a tak si myslím, že šance na postup pořád je...

Celkově zůstává v osudí 12 Čechů, dále po pěti rumunech a belgánech atd.... bohužel třeba já a mouven se v dalším kole střetneme s čechem, takže se počet určitě zmenší (ale zase je jistota, že dále budou aspon dva češi :lol: )
mouven

Post by mouven »

Tak to dopadlo.. :-) Mel jsem trochu obavy pac jsem sestavu nastavoval ve 2 rano v celkem spatnym stavu:-D V pristim kole Serpentes a mirny rozhodci.. A velka gratulace Patrikovi i Rexusovi.. podarilo se nam vyradit 3 celkem silny tymy.. skoda akorat, ze Linkervoeten postoupil na penalty.. Podle sily to vypada prave na nej, me, Patrika, Rexuse a Andrewa.. ale je to pohar a prekvapit muze temer kazdy:-)
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mouven wrote:Tak to dopadlo.. :-) Mel jsem trochu obavy pac jsem sestavu nastavoval ve 2 rano v celkem spatnym stavu:-D V pristim kole Serpentes a mirny rozhodci.. A velka gratulace Patrikovi i Rexusovi.. podarilo se nam vyradit 3 celkem silny tymy.. skoda akorat, ze Linkervoeten postoupil na penalty.. Podle sily to vypada prave na nej, me, Patrika, Rexuse a Andrewa.. ale je to pohar a prekvapit muze temer kazdy:-)
děkuji, ale já se mezi favority rozhodně nepočítám...tým mám hodně přestárlý a navíc mě pořád sužují zranění... když jsem se dnes ráno konečně dostal na tři zraněný (mám permanentně poslední dva týdny tak 5-6), tak se mi dnes zranil A-čkový CF, sice na 3dny, ale vzhledem k věku bude už tuto sezonu nepoužitelný....takže já to vidím do úterý, maximálně do středy při příznivém středečním losu :cry:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”