D-čkový rumun se vytáhl na A-čkového čecha a bohužel po prohře 1:0 je Strakapoud venku - FC Orbeni 1 - 0 FC Strakapůd (135-132)

Moderator: Czech Moderators
no vidíš, bud rád že si ušetřil a nemáš velkou finanční ztrátudawron wrote:Že já se na to Áčko nevybodl rovnou a nehrál pohár! Takováhle šance se nemusí naskytnout dalších sto sezón.Navíc už v 8. kole bych býval vyfasoval PC Boner (na jeho hřišti).
No tak náš zápas bude zajímavý... kolega je třetí v B3, bez naděje na postup, tak nemá nač se šetřit, můj postup do A-čka je taky už jistý, takže oba do toho půjdeme naplno.... kolega si ihned po losu zablokoval celý pátek, takže jsem se musel přizpůsobit a taky si v pátek nekopnu žádný přátelák..... tož držte palce...Sokol Cejc wrote:SK Vysoké Žibřidovice - B.2 ??-?? Nike Itegem Football Club - B.1
PC Bonner - B.2 ??-?? kandziai - B.3
Především poslední 2 utkání budou hodně zajímavá a budu držet palce Rexusovi a Pattrick pokud uspějí, bude hned o dva těžké soupeře v osudí míň.
Nejak nevim proc, ale ke me bych zrak moc neupinal.. Za prve na to nemam a je dost mozny, ze uz v sobotu to bude konecna a za druhy, kdyz by se zadarilo a bude se hrat kazdy den, tak jsem v cudu se svejma dedeckama.. Navic uz tu sezonu natahuju az moc..Sokol Cejc wrote: Teď se naše oči budou upírat především k Mouvenovi s Pattrickem, ale soupeři jsou v osudí pořád více než silní, především Mike Itegem Footbal Club, C.A. Peňarol a s.k. de twee linkervoeten budou hodně nepříjemní.
Dobře ti tak, měl jsi mě tam nechat.mouven wrote:Tak se mi zranili 2 hraci z planovane sestavy, sice jen na 1 a 2 dny ale nebude fyzicka:-/ Navic jsem trochu podelal nastavovani dnesnich zapasu:-( A nejak si zatim vubec nejsem jistej kdo teda nastoupi.. nastesti si to jeste den muzu nechat prolezet v hlave:-) Ale uz ted z toho mam nejakej divnej pocit:-D
děkuji, ale já se mezi favority rozhodně nepočítám...tým mám hodně přestárlý a navíc mě pořád sužují zranění... když jsem se dnes ráno konečně dostal na tři zraněný (mám permanentně poslední dva týdny tak 5-6), tak se mi dnes zranil A-čkový CF, sice na 3dny, ale vzhledem k věku bude už tuto sezonu nepoužitelný....takže já to vidím do úterý, maximálně do středy při příznivém středečním losumouven wrote:Tak to dopadlo..Mel jsem trochu obavy pac jsem sestavu nastavoval ve 2 rano v celkem spatnym stavu:-D V pristim kole Serpentes a mirny rozhodci.. A velka gratulace Patrikovi i Rexusovi.. podarilo se nam vyradit 3 celkem silny tymy.. skoda akorat, ze Linkervoeten postoupil na penalty.. Podle sily to vypada prave na nej, me, Patrika, Rexuse a Andrewa.. ale je to pohar a prekvapit muze temer kazdy:-)