Divize A

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Divize A

Post by FC NBG »

Tak a je to tady!
Zítra moji hráči nastoupí v Rumunsku ke svému nejdulezitejsimu zápasu sezony... Nečeká je vůbec lehký soupeř...
Můj nejlepsi výkon venku se pohybuje okolo 147-148 :)) Mohu teda jenom věřit tomu, že random uděla svojí práci a nebo Bizon by dostal redku! :))
Už nevim jak výkon týmu jeste pozvednout! :wink:
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

FC NBG wrote:Tak a je to tady!
Zítra moji hráči nastoupí v Rumunsku ke svému nejdulezitejsimu zápasu sezony... Nečeká je vůbec lehký soupeř...
Můj nejlepsi výkon venku se pohybuje okolo 147-148 :)) Mohu teda jenom věřit tomu, že random uděla svojí práci a nebo Bizon by dostal redku! :))
Už nevim jak výkon týmu jeste pozvednout! :wink:
Zkoušel jsi modlení...? :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

:D Ne, ale ještě mám čas :D
tomkycz

Post by tomkycz »

FC NBG wrote::D Ne, ale ještě mám čas :D
že tys usnul než si stihl otčenáš... škoda, CML byl proti. Tak pozdravuj o patro níže a ať se ti daří v nově zvolené strategii a třeba se zasejc někdy potkáme na vrcholu... čus, byl si lepší protivník než jsem čekal !!!

my jsme nakonec ukončili sezónu na devátém místě, se shodným bodovým ziskem s týmy MikeF a Bizone... ostatní nám trochu odskočili...

juliusovi gratulace k suverénímu winu, rovněž tak medajlistům...

tímto zahajuji obměnu kádru, příští sezónu se v tom hodlám plácat nějak tak jako mouven letos :wink:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tož po roční odmlce jsem zpět....... :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
xixor

Post by xixor »

Tento den je pro naši firemní komunitu vskutu historický. V příští sezóně budou v divizi A čtyři týmy od "nás". Niklosi, kloubouček.

PaTTTTrick wrote:tož po roční odmlce jsem zpět....... :lol:
Rádi tě tu vidíme.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
mouven

Post by mouven »

tomkycz wrote:tímto zahajuji obměnu kádru, příští sezónu se v tom hodlám plácat nějak tak jako mouven letos :wink:
Jak placat jako ja??:-D
FK Bolka FOREVER
tomkycz

Post by tomkycz »

mouven wrote:
tomkycz wrote:tímto zahajuji obměnu kádru, příští sezónu se v tom hodlám plácat nějak tak jako mouven letos :wink:
Jak placat jako ja??:-D
víš jak, ligu dáme jen když to půjde, zkusíme hrát pohár a turnaje... na to mi stačí když si nechám nejstarší hráče, ty trochu mladší prodám ať si ještě někde zahrajou...
xixor wrote:Tento den je pro naši firemní komunitu vskutu historický. V příští sezóně budou v divizi A čtyři týmy od "nás". Niklosi, kloubouček.
myslím, že o tom jsme si mohli nechat jenom zdát, v době našich začátků... skvělý úspěch Mr. pantery, který nám všem ukázal cestu....
oslicek

Post by oslicek »

Výsledky tipovačky:

1. Papa Douba Diop 16
NBG 16
2. Andrew 13
agamator 13
xixor 13
MikeF 13
3. BigEl 12
4. puzzle 10
tom17 10
5. Kejchal 9
6. pupajdi13 7
7. Patttrick 6
Dawron 6
8. kopeckar 4
tomkycz 4
H.Crespo 4
JuliusCaesar 4
9. mouven 3
jancarik 3
10. Homar 2

Takže, protože mají dva tipéři na prvním místě stejně bodů, tak vítězem bude ten, kdo přesně tipne zápasy prvního kola divize A v následující sezóně (klasické tipy - vítěství domácích 1, remíza 0 a vítězství hostů 2 - za každý správný tip bude bod). Měli by si tipnout i manažeři na aktuálně druhém místě, protože není zaručeno, že vítěz tipovačky do Velkých Pavlovic dorazí. Pokud by nedorazil, tak cena přepadá na dalšího. Tipy můžete vkládat do pondělí 15.3. 03:00. Později vložené tipy nebudou brány v potaz.

Na další sezónu zkusím zase něco vymyslet :-).
oslicek

Post by oslicek »

Po poslední sezóně mám ze svých oslíků asi největší radost - v páté místo sem nedoufal ani ve snu. Nutno podotknout, že pokud sem měl v minulé sezóně kliku, tak v této sem měl ještě větší :-) (dneska sem např. nastavil sestavu na 134, protože minule xixor zahrál 132 s tím, že mi remíza stačí - a vyšlo to... :-). Povedlo se mi opanovat statistiku karetních trestů - medaile prostě na nikoho dalšího nezbyla. Cílem do další sezóny je opět záchrana, ale moc v ní nevěřím. Více jak půlku sezóny bude tým řídit někdo jiný (ještě teda nevím kdo), protože budu na šest týdnů pryč a SP prostě pustím z hlavy.

Suverenita s jakou tuhle sezónu vyhrál Julius brala dech - gratulace. Druhé místo xixora bylo poměrně očekávané, ale myslím, že si teď vyžral svůj kopec smůly a příští sezónu bude juliovi důstojnějším soupeřem. Třetí místo resiho je pro mě docela překvapením - nečekal sem, že z týmu vymačká tolik. Čtvrté místo účka - nějak sem neuchopil proč hraje až odvetnou část - v té úvodní hraje dycky jak budižkničemu, přitom to je určitě kandidát na prvenství. Šesté místo Michala - zklamání po všech stránkách - jak pohár, tak liga. Sedmé místo bizone, to je nezmar, ten v tom áčku snad bude dýl než bono. Osmé místo MikeF - myslím, že ze záchrany moc radost mít nemůže. Deváté místo tomkycz - čekal sem, že bude kousat mnohem více. Desátý Fresh - docela nadějný tým, asi bude jen lepší. Jedenáctý NBG - docela smůla ke konci sezóny, no nevím, jak bych se cítil v jeho kůži po "božím" zásahu xixora ve 29. kole. Dvanáctý dawron - počítal sem s ním, že bude hrát o záchranu, ale až do posledního kola. Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí. Čtrnáctý mouven asi vyhraje SP cup (nevyhraje-li jej Patttrick) a zbylí dva kluci přestavovali...
xixor

Post by xixor »

Tak my jsme svoje účinkování v A divizi zakončili opravdu stylově - asi tak, jak se nám vedlo celou sezónu. V posledním zápase jsme chytili milou přímou redku a po výkonech 147:134 jsme remizovali.
A tak doufám, že v příští sezóně budu moci o sobě napsat, že štěstí sedlo i na vola. :lol:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote: Čtrnáctý mouven asi vyhraje SP cup (nevyhraje-li jej PaTTrick) a zbylí dva kluci přestavovali...
no nevím, jak mouven tak i já máme dost starý tým, takže ani jednomu z nás moc šancí nedávám...ale za překvapení budu rád :D
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

oslicek wrote:Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí.
Úplně se v tom vidím, teď už jenom do toho áčka postoupit :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Sokol Cejc wrote:
oslicek wrote:Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí.
Úplně se v tom vidím, teď už jenom do toho áčka postoupit :mrgreen:
Vidim to nadějně.. :) Snad Ti to vyjde !
tom17
Team President

Post by tom17 »

Přidám také pár postřehů k právě skončené sezóně, a to formou doplnění oslíčkova hodnocení, poněvadž s ním vesměs ve všem souhlasím.
oslicek wrote: Suverenita s jakou tuhle sezónu vyhrál Julius brala dech - gratulace.
Famózní výkon, Julius zvítězil s neskutečným náskokem 20 bodů.
oslicek wrote: Druhé místo xixora bylo poměrně očekávané, ale myslím, že si teď vyžral svůj kopec smůly a příští sezónu bude juliovi důstojnějším soupeřem.
Vzhledem k tomu, že se Michal a Účko pustili do SP Poháru a já jsem už měl přece jen hodně přestárlý kádr, byl xixor jediným vážným konkurentem Julia v boji o titul. Před sezónou se zdálo, že by to mohl být velmi vyrovnaný boj. Proč tomu tak nebylo, se tu už mnohokrát zmiňovalo.
oslicek wrote: Třetí místo resiho je pro mě docela překvapením - nečekal sem, že z týmu vymačká tolik.
Se svým účinkováním v této sezóně jsem vážně spokojen, medajlovou pozici už jsem neočekával. Troufám si tvrdit, že jsem za ta léta v Áčka trochu takticky dospěl, čehož se mi podařilo nyní využít.
oslicek wrote: Čtvrté místo účka - nějak sem neuchopil proč hraje až odvetnou část - v té úvodní hraje dycky jak budižkničemu, přitom to je určitě kandidát na prvenství.
Pokud by se plně soustředil na ligu a kdyby mu přáli rozhodčí, mohl nahánět Julia; je schopen opravdu vysokých výkonů.
oslicek wrote: Po poslední sezóně mám ze svých oslíků asi největší radost - v páté místo sem nedoufal ani ve snu. Nutno podotknout, že pokud sem měl v minulé sezóně kliku, tak v této sem měl ještě větší :-)
Nemá cenu všechno svádět na štěstí, oslíček prostě umí :) Páté místo, kdy po polovině soutěže balancoval na okraji propasti, je velmi pěkné.
oslicek wrote: Šesté místo Michala - zklamání po všech stránkách - jak pohár, tak liga.
Michal se pustil do SP Poháru a navíc cestoval – jeho čas ještě přijde, má mladý tým. Tuto sezónu jako úspěšnou však hodnotit určitě nemůže.
oslicek wrote: Sedmé místo bizone, to je nezmar, ten v tom áčku snad bude dýl než bono.
Zdá se, že si Bizone opravdu záchranářské boje vychutnává – příliš jsem vzhledem k jeho transferům v předposledním týdnu nevěřil, že se sestupovým vodám tentokrát vyhne.
oslicek wrote: Osmé místo MikeF - myslím, že ze záchrany moc radost mít nemůže.
Jinak bych řekl, že se celkem orientuje a s ne moc silným týmem předvádí pěkné výkony.
oslicek wrote: Deváté místo tomkycz - čekal sem, že bude kousat mnohem více.
Také jsem čekal tomkycze o kousek výše… vliv možná měla i skutečnost, že těsně před sezónou mu odešli 3 hráči po vypršení smlouvy.
oslicek wrote: Desátý Fresh - docela nadějný tým, asi bude jen lepší.
Předpokládal jsem, že bude hrát o záchranu. Nepředpokládal jsem, že mě obere o 5 bodů. Může jít výš.
oslicek wrote: Jedenáctý NBG - docela smůla ke konci sezóny, no nevím, jak bych se cítil v jeho kůži po "božím" zásahu xixora ve 29. kole.
Jeho účinkování v Áčku ve mě zanechalo sympatický dojem. Nevyvedl se mu předposlední týden, kdy ztratil nešťastně domácí zápasy se mnou a oslíčkem, a namočil se tak do boje o záchranu. Sestoupit neměl.
oslicek wrote: Dvanáctý dawron - počítal sem s ním, že bude hrát o záchranu, ale až do posledního kola.
Pro mě mírné zklamání, nečekal jsem, že odpadne tak brzy.
oslicek wrote: Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí.
Navíc mu odešli mezi sezónami 4 hráči po vypršení smlouvy. Ukázalo se záhy, že na záchranu nemá.
oslicek wrote: Čtrnáctý mouven asi vyhraje SP cup (nevyhraje-li jej Patttrick) a zbylí dva kluci přestavovali...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”