Zítra moji hráči nastoupí v Rumunsku ke svému nejdulezitejsimu zápasu sezony... Nečeká je vůbec lehký soupeř...
Můj nejlepsi výkon venku se pohybuje okolo 147-148

Už nevim jak výkon týmu jeste pozvednout!

Moderator: Czech Moderators
Zkoušel jsi modlení...?FC NBG wrote:Tak a je to tady!
Zítra moji hráči nastoupí v Rumunsku ke svému nejdulezitejsimu zápasu sezony... Nečeká je vůbec lehký soupeř...
Můj nejlepsi výkon venku se pohybuje okolo 147-148) Mohu teda jenom věřit tomu, že random uděla svojí práci a nebo Bizon by dostal redku!
)
Už nevim jak výkon týmu jeste pozvednout!
že tys usnul než si stihl otčenáš... škoda, CML byl proti. Tak pozdravuj o patro níže a ať se ti daří v nově zvolené strategii a třeba se zasejc někdy potkáme na vrcholu... čus, byl si lepší protivník než jsem čekal !!!FC NBG wrote:Ne, ale ještě mám čas
Rádi tě tu vidíme.PaTTTTrick wrote:tož po roční odmlce jsem zpět.......
Jak placat jako ja??:-Dtomkycz wrote:tímto zahajuji obměnu kádru, příští sezónu se v tom hodlám plácat nějak tak jako mouven letos
víš jak, ligu dáme jen když to půjde, zkusíme hrát pohár a turnaje... na to mi stačí když si nechám nejstarší hráče, ty trochu mladší prodám ať si ještě někde zahrajou...mouven wrote:Jak placat jako ja??:-Dtomkycz wrote:tímto zahajuji obměnu kádru, příští sezónu se v tom hodlám plácat nějak tak jako mouven letos
myslím, že o tom jsme si mohli nechat jenom zdát, v době našich začátků... skvělý úspěch Mr. pantery, který nám všem ukázal cestu....xixor wrote:Tento den je pro naši firemní komunitu vskutu historický. V příští sezóně budou v divizi A čtyři týmy od "nás". Niklosi, kloubouček.
no nevím, jak mouven tak i já máme dost starý tým, takže ani jednomu z nás moc šancí nedávám...ale za překvapení budu rádoslicek wrote: Čtrnáctý mouven asi vyhraje SP cup (nevyhraje-li jej PaTTrick) a zbylí dva kluci přestavovali...
Úplně se v tom vidím, teď už jenom do toho áčka postoupitoslicek wrote:Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí.
Vidim to nadějně..Sokol Cejc wrote:Úplně se v tom vidím, teď už jenom do toho áčka postoupitoslicek wrote:Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí.
Famózní výkon, Julius zvítězil s neskutečným náskokem 20 bodů.oslicek wrote: Suverenita s jakou tuhle sezónu vyhrál Julius brala dech - gratulace.
Vzhledem k tomu, že se Michal a Účko pustili do SP Poháru a já jsem už měl přece jen hodně přestárlý kádr, byl xixor jediným vážným konkurentem Julia v boji o titul. Před sezónou se zdálo, že by to mohl být velmi vyrovnaný boj. Proč tomu tak nebylo, se tu už mnohokrát zmiňovalo.oslicek wrote: Druhé místo xixora bylo poměrně očekávané, ale myslím, že si teď vyžral svůj kopec smůly a příští sezónu bude juliovi důstojnějším soupeřem.
Se svým účinkováním v této sezóně jsem vážně spokojen, medajlovou pozici už jsem neočekával. Troufám si tvrdit, že jsem za ta léta v Áčka trochu takticky dospěl, čehož se mi podařilo nyní využít.oslicek wrote: Třetí místo resiho je pro mě docela překvapením - nečekal sem, že z týmu vymačká tolik.
Pokud by se plně soustředil na ligu a kdyby mu přáli rozhodčí, mohl nahánět Julia; je schopen opravdu vysokých výkonů.oslicek wrote: Čtvrté místo účka - nějak sem neuchopil proč hraje až odvetnou část - v té úvodní hraje dycky jak budižkničemu, přitom to je určitě kandidát na prvenství.
Nemá cenu všechno svádět na štěstí, oslíček prostě umíoslicek wrote: Po poslední sezóně mám ze svých oslíků asi největší radost - v páté místo sem nedoufal ani ve snu. Nutno podotknout, že pokud sem měl v minulé sezóně kliku, tak v této sem měl ještě větší![]()
Michal se pustil do SP Poháru a navíc cestoval – jeho čas ještě přijde, má mladý tým. Tuto sezónu jako úspěšnou však hodnotit určitě nemůže.oslicek wrote: Šesté místo Michala - zklamání po všech stránkách - jak pohár, tak liga.
Zdá se, že si Bizone opravdu záchranářské boje vychutnává – příliš jsem vzhledem k jeho transferům v předposledním týdnu nevěřil, že se sestupovým vodám tentokrát vyhne.oslicek wrote: Sedmé místo bizone, to je nezmar, ten v tom áčku snad bude dýl než bono.
Jinak bych řekl, že se celkem orientuje a s ne moc silným týmem předvádí pěkné výkony.oslicek wrote: Osmé místo MikeF - myslím, že ze záchrany moc radost mít nemůže.
Také jsem čekal tomkycze o kousek výše… vliv možná měla i skutečnost, že těsně před sezónou mu odešli 3 hráči po vypršení smlouvy.oslicek wrote: Deváté místo tomkycz - čekal sem, že bude kousat mnohem více.
Předpokládal jsem, že bude hrát o záchranu. Nepředpokládal jsem, že mě obere o 5 bodů. Může jít výš.oslicek wrote: Desátý Fresh - docela nadějný tým, asi bude jen lepší.
Jeho účinkování v Áčku ve mě zanechalo sympatický dojem. Nevyvedl se mu předposlední týden, kdy ztratil nešťastně domácí zápasy se mnou a oslíčkem, a namočil se tak do boje o záchranu. Sestoupit neměl.oslicek wrote: Jedenáctý NBG - docela smůla ke konci sezóny, no nevím, jak bych se cítil v jeho kůži po "božím" zásahu xixora ve 29. kole.
Pro mě mírné zklamání, nečekal jsem, že odpadne tak brzy.oslicek wrote: Dvanáctý dawron - počítal sem s ním, že bude hrát o záchranu, ale až do posledního kola.
Navíc mu odešli mezi sezónami 4 hráči po vypršení smlouvy. Ukázalo se záhy, že na záchranu nemá.oslicek wrote: Třináctý peňarol - každou sezónu sem přijde nějaký exot, který svými manažerskými tahy zpočátku sezóny prostě sezónu ztratí.
oslicek wrote: Čtrnáctý mouven asi vyhraje SP cup (nevyhraje-li jej Patttrick) a zbylí dva kluci přestavovali...