SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
Paraaada:-) U me to dopadlo presne podle predpokladu a Andrew i s cervenou dal lepsi vykon a to se toho tak bal.. semifinale spolu nehrajem, coz je dobre a doufam, ze se v tom finale potkame, ale bude to tezke..
Myslim si, ze dle kvality mam soupere tezsiho.. Oba maji velmi mlade kadry, takze to budou krasny zapasy mladi X zkusenosti..
Jinak je parada, ze souper po poharu hraje kazdou simulaci zapas a trenera vymenil vcera vecer.. Bohuzel rozhodci je 94 a i kdyz souper je agresivnejsi a ma celkem velky rozptyl, tak to bude stejne loterie:-) Ted uz ani nema cenu moc studovat soupere, protoze se neni na co sestrit a jit do plnejch:-)
Myslim si, ze dle kvality mam soupere tezsiho.. Oba maji velmi mlade kadry, takze to budou krasny zapasy mladi X zkusenosti..
Jinak je parada, ze souper po poharu hraje kazdou simulaci zapas a trenera vymenil vcera vecer.. Bohuzel rozhodci je 94 a i kdyz souper je agresivnejsi a ma celkem velky rozptyl, tak to bude stejne loterie:-) Ted uz ani nema cenu moc studovat soupere, protoze se neni na co sestrit a jit do plnejch:-)
FK Bolka FOREVER
Panove, ja vam obema verim a doufam, ze zdolame dalsi milnik - pouze ceske finale SP poharu tu jeste nebylo.
Tom23 - Tatran Praha
-
SoccerProject je dočasně nedostupný kvůli nějakým problémům. Snažíme se problém opravit v co nejkratší době. Přijměte naše omluvy za vzniklé potíže.
Už mi zase brnkají na nervy

Andrew - Sokol Čejč
pár minut už v 9:35 sem měl všechno OKSokol Cejc wrote:SoccerProject je dočasně nedostupný kvůli nějakým problémům. Snažíme se problém opravit v co nejkratší době. Přijměte naše omluvy za vzniklé potíže.

FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
-
Hehe tohle tady uz bylo vcera a dopadlo to dobre.. treba je to znameni.. No kdybych hral doma, tak sebeduvera je o dost vyssi:-) Zejtra rano se fakt budu bat ten pocitac zapnout..
FK Bolka FOREVER
-
Tak pohádkář Andrew jde úplně v pohodě dál. Když tak koukám na ty sestavy co vyběhly, tak si říkám, že buď jste pane kolego koukal na soupeře ještě se zalepenýma očima a nebo to byla slušná dezinformační kampaň. Tak či tak, gratuluji k postupu.Sokol Cejc wrote:Tak jsme to zvládli. Já sice s odřenýma ušima, ale zvládlMouven je frajer, ten byl víc na pohodu. V dalším kole hrajeme oba venku a nevím jak Mouven, ale pro mě to opět nevypadá dobře. Dnes mě čekají ještě 4 utkání (ani ve snu mě nenapadalo že postoupím mezi poslední 4) a už ranní prognózy hovoří o tom, že soupeř mě opět výkonově předčí, takže mě opět čekají čáry máry
Asi už není na co čekat
Soupeř je oproti tomu na mě dobře připraven, dnes hraje jenom jeden zápas na "polazení", to zas bude nervák. Kdybych aspoň nehrál venku, nebo měl morálku na 100 %
Rozhodčí je na 65 %, takže pro mě jasných 100, soupeř hraje trošku nevyzpytatelně, ale asi taky to osolí.
Zajímavostí mého soupeře je to, že má pouhých 21 hráčů, nejspíše má štěstí na zranění![]()
Mouven by to mohl dát, to je bůh, u mě to vidím tak 50:50

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
andrew - gratulace, super, chybí krůček, zase venku
hodně štěstí zítra, to musí vyjít !!!
mouven - zasr.. random to by si mohl taky odpustit v takto důležitém zápase, pro mě si morální vítěz, ale bohužel, chybělo málo... poklona k jízdě pohárem !!!

mouven - zasr.. random to by si mohl taky odpustit v takto důležitém zápase, pro mě si morální vítěz, ale bohužel, chybělo málo... poklona k jízdě pohárem !!!
No, tak to by taky zase nesměl úřadovat Pan Random, že.kopeckar wrote: Tak pohádkář Andrew jde úplně v pohodě dál. Když tak koukám na ty sestavy co vyběhly, tak si říkám, že buď jste pane kolego koukal na soupeře ještě se zalepenýma očima a nebo to byla slušná dezinformační kampaň. Tak či tak, gratuluji k postupu.Škoda, že totéž nelze udělat pro druhý zápas. Chtěl jsem vypadnout s vítězem. No co se dá dělat, tak to holt musí teď vyhrát Andrew. Bez poháru se nevracejte pane.

No, naštestí Andrew nedoplatil na Pana Randoma a vyhrál. fc sv - Sokol Čejč 3:4 V:135-144
A je také favoritem finále! Takže přeji mnoho štestí!

Škoda, české finále bylo hodně blízko.
Tak snad to Andrew dotáhne...
Pokud se nemýlím, tak máme zatím jen 2 české vítěze SP Poháru (Hernán v 25. a Bart v 26.sezóně).
Tak snad to Andrew dotáhne...
Pokud se nemýlím, tak máme zatím jen 2 české vítěze SP Poháru (Hernán v 25. a Bart v 26.sezóně).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
Pánové, pánové, včera to bylo téměr kompletní áčko skoro celé 100/100, musel jsem vyměnit v noci trenéra. Slouvy sem prodloužil už v úterý a teď užžádný fígl neznám, jestli vy ano, sem s ním.
Omlouvám se za svůj poněkud jadrnější komentář, který si vypůjčím od kolegy z práce, ale to by z toho svině blila. Loni Michal, po lepším výkonu na pentle, teď Mouven, opět po lepším výkonu na pentle, všechno s Rumunama a já hraji čtvrtfinále, semifinále i finále venku. A ten Rumun POPÁTÉ hraje doma
Mouven by měl určitě větší šance a navíc si finále zasloužil víc než já a je mi té smůly moc líto.
Rozhodčí stojí za starou belu (34% - potřeboval bych přísnějšího, má docela řezníky) a ještě hraje doma....
No ale nevzdávám se samozřejmě, jenom mám pocit že nás někdo někde nechce 
Omlouvám se za svůj poněkud jadrnější komentář, který si vypůjčím od kolegy z práce, ale to by z toho svině blila. Loni Michal, po lepším výkonu na pentle, teď Mouven, opět po lepším výkonu na pentle, všechno s Rumunama a já hraji čtvrtfinále, semifinále i finále venku. A ten Rumun POPÁTÉ hraje doma

Mouven by měl určitě větší šance a navíc si finále zasloužil víc než já a je mi té smůly moc líto.
Rozhodčí stojí za starou belu (34% - potřeboval bych přísnějšího, má docela řezníky) a ještě hraje doma....

Andrew - Sokol Čejč
-
Andrewe - gratulace
Mouvene - Chcát proti CML se nedá, marné.... Obrovská škoda.

Mouvene - Chcát proti CML se nedá, marné.... Obrovská škoda.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Já už to tady psal, ale konspirační teorie my neradiSokol Cejc wrote:Rozhodčí stojí za starou belu (34% - potřeboval bych přísnějšího, má docela řezníky) a ještě hraje doma....No ale nevzdávám se samozřejmě, jenom mám pocit že nás někdo někde nechce

Mouvene - z toho by jeden blil.....gratulka....semifinále je stejně krásný výsledek

Andrew - my chceme pohárek, my chceme pohárek!!!!!

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Kucí, nechce mi někdo ještě trošku pomoct...? Calin tam má hráče na okamžitý, tak mám trošku obavy aby ho nestáhl... Po sezoně vykoupím s přídavkem ....
Děkuji, čím dřív tím líp..

Andrew - Sokol Čejč
-
Rád by som pomohol, ale toľko nemám a splácam akurát pôžičku.Sokol Cejc wrote:Kucí, nechce mi někdo ještě trošku pomoct...? Calin tam má hráče na okamžitý, tak mám trošku obavy aby ho nestáhl... Po sezoně vykoupím s přídavkem ....Děkuji, čím dřív tím líp..

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.