SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by mouven »

Paraaada:-) U me to dopadlo presne podle predpokladu a Andrew i s cervenou dal lepsi vykon a to se toho tak bal.. semifinale spolu nehrajem, coz je dobre a doufam, ze se v tom finale potkame, ale bude to tezke..
Myslim si, ze dle kvality mam soupere tezsiho.. Oba maji velmi mlade kadry, takze to budou krasny zapasy mladi X zkusenosti..
Jinak je parada, ze souper po poharu hraje kazdou simulaci zapas a trenera vymenil vcera vecer.. Bohuzel rozhodci je 94 a i kdyz souper je agresivnejsi a ma celkem velky rozptyl, tak to bude stejne loterie:-) Ted uz ani nema cenu moc studovat soupere, protoze se neni na co sestrit a jit do plnejch:-)
FK Bolka FOREVER
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Panove, ja vam obema verim a doufam, ze zdolame dalsi milnik - pouze ceske finale SP poharu tu jeste nebylo.
Tom23 - Tatran Praha
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

SoccerProject je dočasně nedostupný kvůli nějakým problémům. Snažíme se problém opravit v co nejkratší době. Přijměte naše omluvy za vzniklé potíže.

Už mi zase brnkají na nervy :?
Andrew - Sokol Čejč
Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

Sokol Cejc wrote:SoccerProject je dočasně nedostupný kvůli nějakým problémům. Snažíme se problém opravit v co nejkratší době. Přijměte naše omluvy za vzniklé potíže.

Už mi zase brnkají na nervy :?
pár minut už v 9:35 sem měl všechno OK ;)
FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
mouven

Post by mouven »

Hehe tohle tady uz bylo vcera a dopadlo to dobre.. treba je to znameni.. No kdybych hral doma, tak sebeduvera je o dost vyssi:-) Zejtra rano se fakt budu bat ten pocitac zapnout..
FK Bolka FOREVER
mouven

Post by mouven »

hmm 137-141.....1:1......5:3 na pentle
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

Sokol Cejc wrote:Tak jsme to zvládli. Já sice s odřenýma ušima, ale zvládl :wink: Mouven je frajer, ten byl víc na pohodu. V dalším kole hrajeme oba venku a nevím jak Mouven, ale pro mě to opět nevypadá dobře. Dnes mě čekají ještě 4 utkání (ani ve snu mě nenapadalo že postoupím mezi poslední 4) a už ranní prognózy hovoří o tom, že soupeř mě opět výkonově předčí, takže mě opět čekají čáry máry :mrgreen: Asi už není na co čekat :wink: Soupeř je oproti tomu na mě dobře připraven, dnes hraje jenom jeden zápas na "polazení", to zas bude nervák. Kdybych aspoň nehrál venku, nebo měl morálku na 100 % :mrgreen: Rozhodčí je na 65 %, takže pro mě jasných 100, soupeř hraje trošku nevyzpytatelně, ale asi taky to osolí.
Zajímavostí mého soupeře je to, že má pouhých 21 hráčů, nejspíše má štěstí na zranění :wink:

Mouven by to mohl dát, to je bůh, u mě to vidím tak 50:50 :wink:
Tak pohádkář Andrew jde úplně v pohodě dál. Když tak koukám na ty sestavy co vyběhly, tak si říkám, že buď jste pane kolego koukal na soupeře ještě se zalepenýma očima a nebo to byla slušná dezinformační kampaň. Tak či tak, gratuluji k postupu. :mrgreen: Škoda, že totéž nelze udělat pro druhý zápas. Chtěl jsem vypadnout s vítězem. No co se dá dělat, tak to holt musí teď vyhrát Andrew. Bez poháru se nevracejte pane. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

andrew - gratulace, super, chybí krůček, zase venku 8) hodně štěstí zítra, to musí vyjít !!!
mouven - zasr.. random to by si mohl taky odpustit v takto důležitém zápase, pro mě si morální vítěz, ale bohužel, chybělo málo... poklona k jízdě pohárem !!!
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote: Tak pohádkář Andrew jde úplně v pohodě dál. Když tak koukám na ty sestavy co vyběhly, tak si říkám, že buď jste pane kolego koukal na soupeře ještě se zalepenýma očima a nebo to byla slušná dezinformační kampaň. Tak či tak, gratuluji k postupu. :mrgreen: Škoda, že totéž nelze udělat pro druhý zápas. Chtěl jsem vypadnout s vítězem. No co se dá dělat, tak to holt musí teď vyhrát Andrew. Bez poháru se nevracejte pane. :mrgreen:
No, tak to by taky zase nesměl úřadovat Pan Random, že. :roll: SP Club Inter 15 - FK Bolka FOREVER 1:1 (5:3 pen.) V:137-141!
No, naštestí Andrew nedoplatil na Pana Randoma a vyhrál. fc sv - Sokol Čejč 3:4 V:135-144
A je také favoritem finále! Takže přeji mnoho štestí! :D
tom17
Team President

Post by tom17 »

Škoda, české finále bylo hodně blízko.
Tak snad to Andrew dotáhne...
Pokud se nemýlím, tak máme zatím jen 2 české vítěze SP Poháru (Hernán v 25. a Bart v 26.sezóně).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Pánové, pánové, včera to bylo téměr kompletní áčko skoro celé 100/100, musel jsem vyměnit v noci trenéra. Slouvy sem prodloužil už v úterý a teď užžádný fígl neznám, jestli vy ano, sem s ním.

Omlouvám se za svůj poněkud jadrnější komentář, který si vypůjčím od kolegy z práce, ale to by z toho svině blila. Loni Michal, po lepším výkonu na pentle, teď Mouven, opět po lepším výkonu na pentle, všechno s Rumunama a já hraji čtvrtfinále, semifinále i finále venku. A ten Rumun POPÁTÉ hraje doma :-(
Mouven by měl určitě větší šance a navíc si finále zasloužil víc než já a je mi té smůly moc líto.

Rozhodčí stojí za starou belu (34% - potřeboval bych přísnějšího, má docela řezníky) a ještě hraje doma....:-( No ale nevzdávám se samozřejmě, jenom mám pocit že nás někdo někde nechce :wink:
Andrew - Sokol Čejč
xixor

Post by xixor »

Andrewe - gratulace :!:
Mouvene - Chcát proti CML se nedá, marné.... Obrovská škoda.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
ps2512

Post by ps2512 »

Sokol Cejc wrote:Rozhodčí stojí za starou belu (34% - potřeboval bych přísnějšího, má docela řezníky) a ještě hraje doma....:-( No ale nevzdávám se samozřejmě, jenom mám pocit že nás někdo někde nechce :wink:
Já už to tady psal, ale konspirační teorie my neradi :mrgreen:
Mouvene - z toho by jeden blil.....gratulka....semifinále je stejně krásný výsledek :wink:
Andrew - my chceme pohárek, my chceme pohárek!!!!! :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Kucí, nechce mi někdo ještě trošku pomoct...? Calin tam má hráče na okamžitý, tak mám trošku obavy aby ho nestáhl... Po sezoně vykoupím s přídavkem ....:-) Děkuji, čím dřív tím líp..
Andrew - Sokol Čejč
PaToM

Post by PaToM »

Sokol Cejc wrote:Kucí, nechce mi někdo ještě trošku pomoct...? Calin tam má hráče na okamžitý, tak mám trošku obavy aby ho nestáhl... Po sezoně vykoupím s přídavkem ....:-) Děkuji, čím dřív tím líp..
Rád by som pomohol, ale toľko nemám a splácam akurát pôžičku. :|
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”