calin_g wrote:nu prea mult: 3,55 milioane din premii. scazand insa pierderile pe meci, cred ca mi-a ramas doar vreo jumatate din suma in cont

e putin comic sistemul de premiere, avand in vedere pierderile. cred ca si de asta e nivelul asa de scazut, de reusesc echipe ca a mea sa ajunga asa de sus in competitie. ca sa iti scoti banii trebuie sa joci finala (asta in cazul meu, care am salarii de vreo 350000.. iti dai seama ca unul din A cu jucatori batrani, maximizati total, nu mai ramane cu nimic, ar trebui sa castige cupa ca sa scoata ceva profit). banuiesc ca si de asta renunta asa multe echipe bune, eu nu pot sa cred ca doar motivul ca vor sa se concentreze pe campionat e de vina, cand ai 3 jucatori buni pe post iti permiti sa joci si in cupa fara mari probleme.
Pana la urma o echipa dupa ce ajunge si are trei jucatori buni pe post se lupta doar pentru trofee, mai ales Cupa Sp, deci nu renunta pentru bani ci pentru a se concentra pe campionat(promovare,evitare retrogradare) ....daca nu ai meciuri miercurea e ca si cum ai avea 2 weekenduri pe saptamana, jucatorii se odihnesc si ai si moral 100% pe joi.
Pacat de cupa...asta e, e destul de greu sa joci zi de zi meci. Strakapud cred ca a jucat cel putin 2 finale si inca nu a luat cupa desi a avut acest obiectiv sisez acesta, cateodata nu iti iese, asa de consolare

.
Ai echipa tanara, incerci si sezonul viitor ca doar ai sanse mai mari.