Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: Cupa SP.

Post by Razvanica »

calin_g wrote:ms pentru incurajari! si inca o data ms ice pentru sfatul dinaintea finalei, fara sugestia ta nici la penalty-uri nu cred ca ajungeam :) oricum a fost mai bun decat mine, merita sa castige omul
Mda, asta e, e ceva sa fii si finalist. Apari pe pagina aia cu istoria cupei :D

PS: M-am uitat si eu dupa tine aseara sa iti dau acelasi sfat dar nu erai online si dupa aia m-am luat cu altele.
Harder, better, faster, stronger
calin_g

Post by calin_g »

Razvanica wrote:PS: M-am uitat si eu dupa tine aseara sa iti dau acelasi sfat dar nu erai online si dupa aia m-am luat cu altele.
Imi picase netul de pe la 6 seara asa.. abia acum si-a revenit. a smuls unul cablurile (probabil un ceh :lol: ) a trebuit sa merg la un Internet Cafe sa-mi fac ultimele reglaje :roll:
Razvanica wrote:Mda, asta e, e ceva sa fii si finalist. Apari pe pagina aia cu istoria cupei :D
Is curios cate echipe din E au ajuns in finala (daca o fi ajuns vreuna :?: ) chiar o sa ma uit in istoria cupei sa vad (asa.. de consolare :mrgreen: )
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Razvanica

Post by Razvanica »

calin_g wrote:Is curios cate echipe din E au ajuns in finala (daca o fi ajuns vreuna :?: ) chiar o sa ma uit in istoria cupei sa vad (asa.. de consolare :mrgreen: )
A ajuns sigur FC Strakapůd cand era in E :wink:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

calin_g wrote:ms pentru incurajari! si inca o data ms ice pentru sfatul dinaintea finalei, fara sugestia ta nici la penalty-uri nu cred ca ajungeam :) oricum a fost mai bun decat mine, merita sa castige omul
felicitari pentru acest parcurs. de curiozitate - cati bani ai castigat jucand numai in cupa?
calin_g

Post by calin_g »

nu prea mult: 3,55 milioane din premii. scazand insa pierderile pe meci, cred ca mi-a ramas doar vreo jumatate din suma in cont :roll: e putin comic sistemul de premiere, avand in vedere pierderile. cred ca si de asta e nivelul asa de scazut, de reusesc echipe ca a mea sa ajunga asa de sus in competitie. ca sa iti scoti banii trebuie sa joci finala (asta in cazul meu, care am salarii de vreo 350000.. iti dai seama ca unul din A cu jucatori batrani, maximizati total, nu mai ramane cu nimic, ar trebui sa castige cupa ca sa scoata ceva profit). banuiesc ca si de asta renunta asa multe echipe bune, eu nu pot sa cred ca doar motivul ca vor sa se concentreze pe campionat e de vina, cand ai 3 jucatori buni pe post iti permiti sa joci si in cupa fara mari probleme.
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Razvanica

Post by Razvanica »

calin_g wrote:cand ai 3 jucatori buni pe post iti permiti sa joci si in cupa fara mari probleme.
Daca ai obiectiv in liga si in liga echipele au valori apropiate nu poti. Pentru ca si jucand cu rezervele in cupa, tot nu poti juca joia cu fitness si moral 100%. Inca nu ai fost in situatia asta, pentru ca ai o echipa net superioara fata de adversari, dar o sa vezi. Eu in sezonul in care am avut cea mai mare performanta in cupa (am ajuns in ultima saptamana), am retrogradat din C. Un alt exemplu, sezonul asta seria mea de C a fost destul de echilibrata cu 7-8 echipe de valori apropiate. Au retrogradat aia care au mers departe in cupa.
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

calin_g wrote:nu prea mult: 3,55 milioane din premii. scazand insa pierderile pe meci, cred ca mi-a ramas doar vreo jumatate din suma in cont :roll: e putin comic sistemul de premiere, avand in vedere pierderile. cred ca si de asta e nivelul asa de scazut, de reusesc echipe ca a mea sa ajunga asa de sus in competitie. ca sa iti scoti banii trebuie sa joci finala (asta in cazul meu, care am salarii de vreo 350000.. iti dai seama ca unul din A cu jucatori batrani, maximizati total, nu mai ramane cu nimic, ar trebui sa castige cupa ca sa scoata ceva profit). banuiesc ca si de asta renunta asa multe echipe bune, eu nu pot sa cred ca doar motivul ca vor sa se concentreze pe campionat e de vina, cand ai 3 jucatori buni pe post iti permiti sa joci si in cupa fara mari probleme.
Pana la urma o echipa dupa ce ajunge si are trei jucatori buni pe post se lupta doar pentru trofee, mai ales Cupa Sp, deci nu renunta pentru bani ci pentru a se concentra pe campionat(promovare,evitare retrogradare) ....daca nu ai meciuri miercurea e ca si cum ai avea 2 weekenduri pe saptamana, jucatorii se odihnesc si ai si moral 100% pe joi.
Pacat de cupa...asta e, e destul de greu sa joci zi de zi meci. Strakapud cred ca a jucat cel putin 2 finale si inca nu a luat cupa desi a avut acest obiectiv sisez acesta, cateodata nu iti iese, asa de consolare :wink: .
Ai echipa tanara, incerci si sezonul viitor ca doar ai sanse mai mari.
Kosmin

Post by Kosmin »

de pe 13 martie viitorul meu adversar din cupa a devenit bot :mrgreen: numai bun pt a creste moralul rezervele rezervelor :twisted:
dragos

Post by dragos »

F.C.Delta Tulcea 6 - 1 FC Steaua 2007
mai departe mergem
kennyanu

Post by kennyanu »

cand credeam ca ies si eu din cupa....ce sa vezi, un robot....
Revenit :)
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

game over. :P :x 8)
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Lavina's Boys 2 - 4 AB Craiova

mai departe joc acasa cu unu din G si mai mult ca sigur ma calific ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Kosmin

Post by Kosmin »

victorie cu 6-1 impotriva unui bot :lol: turul urmator un loc 11 din F :mrgreen:
Razvanica

Post by Razvanica »

Am batut si eu cu 3-1 in deplasare la unul din H care are stadion mai mare ca al meu 8) Meciul urmator cu unul din F acasa.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

0-8 sec si urmeaza o echipa de G..si ca si sezonul trecut joc doar in deplasare :evil:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”