pupajdi13 wrote:Dneska dostal Hadísek ode mě osobně 500 grošů do ruky ,,,taky si mě tam fajno zaznamenejte
Héééja. Dáme si spolu .... Akurát už ti nemám co prozradit... No, možná by se něco málo našlo.
A to se týče zčervenání, počkáme na vyjádření pana Hadise, to je zavedené pravidlo.
já jen doufám,že ty prachy neutratil na pouti ( kam od nás se ženou a malou spěchali) a pak to tu nezapře , stačí,že mě pohaní,že jsem mu udělal moc pálivou čínu
Věc : Osobní předání
Čáskta : 500.00 CZK
Nick : Pupajdi13
Hadis
EDIT : Pupajdi mi jako vždy udělal skvělou baštu. Manželka si pochutnal a na svíčkové. Dostala 3 knedle a 3 masa. Škoda, že neřekla, že chce knedlí 6 - mohla dostat 6 mas.
já jsem si vymyslel pikantní směs, ale ne moc ostrou. Dostal jsem přesně to, co jsem očekával, co jsem chtěl.
Byla to směs kuřecího a vepřového masa, dále tam byla nějaká zelenina - asi pórek, pak ještě něco, co neumím popsat. k tomu jsem dostal mexickej oplatek, a americký brambory.
Pálilo to jako prase, ale tak dobrý žrádlo jsem nejedl ani nepamatuju !! Fakt super. Sežral jsem skoro všechno na posezení, zbyteček jsem si musel nechat na později, ale i tak jsem kromě mexickejch oplatků vymetl celej talíř.
Stejně tak manželka, která si to pochvalovala celou cestu.
Cesta na pouť se nesla ve zvuku kolotoč, kolotoč, kolotoč, ale po přejezdu Vltavy, sjezdu z kostek na asfalt malá usnula a spala jak zabitá. Tak jsem jel projel výstaviště, zamáčkl slzu a mazal po dálnici směr Brno.
Manželku, ačkoliv tam vůbec nechtěla, to moc mrzelo, neboť hned na začátku Matějské byl nějakej super dětskej kolotoč, říkala, že malá by se tam vyřádila.
Fakt škoda.
Btw. víkend ve Špindlu se vydařil, i když v sobotu celej den pršelo. Jen nás ten víkend se vším všudy stál cca 10 tis korun.... to je fakt síla.
Hadis
Tak vidím, že pupajdi je naozaj veľmi dobrý kuchtík. Možno tam niekedy zájdem, keď náhodou z nejakých čudesných príčin sa vydám do Čiech.
Tá cena... no tak, Háďa, to si veľmi štedrý tatínek. Ten môj by pustil max. tisícku, aj to vrátane benzínu (alebo nafty), vianočných a narodeninových darčekov, stravy v škole na pol roka a nových bot na ďalšie 2 roky.
Dúfam, že raz tiež pôjdem na zraz, len neviem či to bude zrovna SP zraz. Ale kto vie...
Lišíme se pouze v tom, že já do seznamu zaplacených manažerů počítám i Betise.
Chtěl bych vyzvat zbytek těch, kteří deklarovali ochotu jet, příp. ty, kteří se nepřihlásili, ale jet by chtěli, aby tak učinili zaplacením zálohy, času už je opravdu málo (týden).
Zdravím všechny, najmě organizátora xixora! Stále platí, že ti, co tam nebudou bivakovat, dopředu nic neplatí? Díky matteovi, že mi osvěžil paměť Senilita útočí!
Imamur wrote:Zdravím všechny, najmě organizátora xixora! Stále platí, že ti, co tam nebudou bivakovat, dopředu nic neplatí? Díky matteovi, že mi osvěžil paměť Senilita útočí!
já taky doufám, že neplatí
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Imamur & ps2512: neplatí. Jen dejte vědět, jestli budete v pátek nebo v sobotu. To kvůli tomu, že na sobotu musíme objednat sklípek a tam je potřeba znát počet osob.