já jen doufám,že ty prachy neutratil na pouti ( kam od nás se ženou a malou spěchali) a pak to tu nezapřexixor wrote:Héééja. Dáme si spolupupajdi13 wrote:Dneska dostal Hadísek ode mě osobně 500 grošů do ruky,,,taky si mě tam fajno zaznamenejte
![]()
.... Akurát už ti nemám co prozradit... No, možná by se něco málo našlo.
A to se týče zčervenání, počkáme na vyjádření pana Hadise, to je zavedené pravidlo.
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)
-
Hadis
Věc : Osobní předání
Čáskta : 500.00 CZK
Nick : Pupajdi13
Hadis
EDIT : Pupajdi mi jako vždy udělal skvělou baštu. Manželka si pochutnal a na svíčkové. Dostala 3 knedle a 3 masa. Škoda, že neřekla, že chce knedlí 6 - mohla dostat 6 mas.
já jsem si vymyslel pikantní směs, ale ne moc ostrou. Dostal jsem přesně to, co jsem očekával, co jsem chtěl.
Byla to směs kuřecího a vepřového masa, dále tam byla nějaká zelenina - asi pórek, pak ještě něco, co neumím popsat. k tomu jsem dostal mexickej oplatek, a americký brambory.
Pálilo to jako prase, ale tak dobrý žrádlo jsem nejedl ani nepamatuju !! Fakt super. Sežral jsem skoro všechno na posezení, zbyteček jsem si musel nechat na později, ale i tak jsem kromě mexickejch oplatků vymetl celej talíř.
Stejně tak manželka, která si to pochvalovala celou cestu.
Cesta na pouť se nesla ve zvuku kolotoč, kolotoč, kolotoč, ale po přejezdu Vltavy, sjezdu z kostek na asfalt malá usnula a spala jak zabitá. Tak jsem jel projel výstaviště, zamáčkl slzu a mazal po dálnici směr Brno.
Manželku, ačkoliv tam vůbec nechtěla, to moc mrzelo, neboť hned na začátku Matějské byl nějakej super dětskej kolotoč, říkala, že malá by se tam vyřádila.
Fakt škoda.
Btw. víkend ve Špindlu se vydařil, i když v sobotu celej den pršelo. Jen nás ten víkend se vším všudy stál cca 10 tis korun.... to je fakt síla.
Hadis
Nick : Pupajdi13
Hadis
EDIT : Pupajdi mi jako vždy udělal skvělou baštu. Manželka si pochutnal a na svíčkové. Dostala 3 knedle a 3 masa. Škoda, že neřekla, že chce knedlí 6 - mohla dostat 6 mas.
já jsem si vymyslel pikantní směs, ale ne moc ostrou. Dostal jsem přesně to, co jsem očekával, co jsem chtěl.
Byla to směs kuřecího a vepřového masa, dále tam byla nějaká zelenina - asi pórek, pak ještě něco, co neumím popsat. k tomu jsem dostal mexickej oplatek, a americký brambory.
Pálilo to jako prase, ale tak dobrý žrádlo jsem nejedl ani nepamatuju !! Fakt super. Sežral jsem skoro všechno na posezení, zbyteček jsem si musel nechat na později, ale i tak jsem kromě mexickejch oplatků vymetl celej talíř.
Stejně tak manželka, která si to pochvalovala celou cestu.
Cesta na pouť se nesla ve zvuku kolotoč, kolotoč, kolotoč, ale po přejezdu Vltavy, sjezdu z kostek na asfalt malá usnula a spala jak zabitá. Tak jsem jel projel výstaviště, zamáčkl slzu a mazal po dálnici směr Brno.
Manželku, ačkoliv tam vůbec nechtěla, to moc mrzelo, neboť hned na začátku Matějské byl nějakej super dětskej kolotoč, říkala, že malá by se tam vyřádila.
Fakt škoda.
Btw. víkend ve Špindlu se vydařil, i když v sobotu celej den pršelo. Jen nás ten víkend se vším všudy stál cca 10 tis korun.... to je fakt síla.
Hadis
AC Had Bozak
-
PaToM
Tak vidím, že pupajdi je naozaj veľmi dobrý kuchtík. Možno tam niekedy zájdem, keď náhodou z nejakých čudesných príčin sa vydám do Čiech.
Tá cena... no tak, Háďa, to si veľmi štedrý tatínek. Ten môj by pustil max. tisícku, aj to vrátane benzínu (alebo nafty), vianočných a narodeninových darčekov, stravy v škole na pol roka a nových bot na ďalšie 2 roky.
Dúfam, že raz tiež pôjdem na zraz, len neviem či to bude zrovna SP zraz. Ale kto vie...
Tá cena... no tak, Háďa, to si veľmi štedrý tatínek. Ten môj by pustil max. tisícku, aj to vrátane benzínu (alebo nafty), vianočných a narodeninových darčekov, stravy v škole na pol roka a nových bot na ďalšie 2 roky.
Dúfam, že raz tiež pôjdem na zraz, len neviem či to bude zrovna SP zraz. Ale kto vie...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
Hurá máme řidiče nemusíme tlačitpupajdi13 wrote:Dneska dostal Hadísek ode mě osobně 500 grošů do ruky,,,taky si mě tam fajno zaznamenejte
![]()
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Není důležité zvítězit , ale zúčastnit se
Sparta Tatobity
divize C.1
-
jancarik
no ze mate ridice neznamena ze nebudeteJaromir Blazek wrote:Hurá máme řidiče nemusíme tlačitpupajdi13 wrote:Dneska dostal Hadísek ode mě osobně 500 grošů do ruky,,,taky si mě tam fajno zaznamenejte
![]()
![]()
![]()
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
jancarik
nepohanil krasne lze ten klukpupajdi13 wrote:xixor wrote:pupajdi13 wrote: , stačí,že mě pohaní,že jsem mu udělal moc pálivou čínu[/i]
ja to taky bastil uz je to dyl...
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
Alespoň malá jistota do začátku na cestu.jancarik wrote:no ze mate ridice neznamena ze nebudeteJaromir Blazek wrote:Hurá máme řidiče nemusíme tlačitpupajdi13 wrote:Dneska dostal Hadísek ode mě osobně 500 grošů do ruky,,,taky si mě tam fajno zaznamenejte
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Sparta Tatobity
divize C.1
-
Hadis
Věc : úhrada z jiné banky
Nick : Pavel
Vstupujeme do poslední fáze a již pouze posledních 8 dní do ukončení příchozích plateb, tj. přihlášek na sraz.
Tady je můj seznam dosud přihlášených :
19.1.2010 500,00 Kč Krup72
23.1.2010 500,00 Kč Jančařík
9.2.2010 500,00 Kč Matteo76
11.2.2010 500,00 Kč Oslíček
15.2.2010 500,00 Kč Mantel
19.2.2010 500,00 Kč Xixor
17.3.2010 500,00 Kč Robatko10
19.3.2010 500,00 Kč MNM
23.3.2010 500,00 Kč Jarda Blažek
28.3.2010 500,00 Kč Pupajdi13
12.4.2010 500,00 Kč Pavel
Doufám. že se s Xixorem shodujeme
Hadis
Nick : Pavel
Vstupujeme do poslední fáze a již pouze posledních 8 dní do ukončení příchozích plateb, tj. přihlášek na sraz.
Tady je můj seznam dosud přihlášených :
19.1.2010 500,00 Kč Krup72
23.1.2010 500,00 Kč Jančařík
9.2.2010 500,00 Kč Matteo76
11.2.2010 500,00 Kč Oslíček
15.2.2010 500,00 Kč Mantel
19.2.2010 500,00 Kč Xixor
17.3.2010 500,00 Kč Robatko10
19.3.2010 500,00 Kč MNM
23.3.2010 500,00 Kč Jarda Blažek
28.3.2010 500,00 Kč Pupajdi13
12.4.2010 500,00 Kč Pavel
Doufám. že se s Xixorem shodujeme
Hadis
AC Had Bozak
-
xixor
Lišíme se pouze v tom, že já do seznamu zaplacených manažerů počítám i Betise.
Chtěl bych vyzvat zbytek těch, kteří deklarovali ochotu jet, příp. ty, kteří se nepřihlásili, ale jet by chtěli, aby tak učinili zaplacením zálohy, času už je opravdu málo (týden).
Chtěl bych vyzvat zbytek těch, kteří deklarovali ochotu jet, příp. ty, kteří se nepřihlásili, ale jet by chtěli, aby tak učinili zaplacením zálohy, času už je opravdu málo (týden).
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Hadis
jj, to je vysvětleno v SZ.xixor wrote:Lišíme se pouze v tom, že já do seznamu zaplacených manažerů počítám i Betise.
AC Had Bozak
Zdravím všechny, najmě organizátora xixora! Stále platí, že ti, co tam nebudou bivakovat, dopředu nic neplatí?
Díky matteovi, že mi osvěžil paměť
Senilita útočí! 
-
ps2512
já taky doufám, že neplatíImamur wrote:Zdravím všechny, najmě organizátora xixora! Stále platí, že ti, co tam nebudou bivakovat, dopředu nic neplatí?Díky matteovi, že mi osvěžil paměť
Senilita útočí!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
xixor
Imamur & ps2512: neplatí. Jen dejte vědět, jestli budete v pátek nebo v sobotu. To kvůli tomu, že na sobotu musíme objednat sklípek a tam je potřeba znát počet osob.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
-
Hadis
Imamur & ps2512: já bych jen doplnil, že v případě pátečního příjezdu, je nutné se podílet na záloze za sál a za pití..
AC Had Bozak
-
jancarik
ja si taky rikal ze 200.- by je nezabiloHadis wrote:Imamur & ps2512: já bych jen doplnil, že v případě pátečního příjezdu, je nutné se podílet na záloze za sál a za pití..
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ