Pytanie do uniona i MieszkoGeo

Moderators: Moderator, Polish Moderators

janektm
Team Board Member

Re: Pytanie do uniona i MieszkoGeo

Post by janektm »

union wrote: 1 - do janektm........widze ze nie tylko Gimek i Kubik ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego po POLSKU.....a moze Ty tez cos przeoczyles ?.....napisze wiec tobie duzymi literami TEMAT TEN DOTYCZY DYSKUSJI MENAGEROW - WOJTA, MIESZKOGEO ,UNIONA..........Mało mnie to interesuje iz wQ.....cie ...nikt nie karze Ci tego czytac....zrozumiales wreszcie.....Poraz enty powtarzam Tobie iz wtykaasz swoj nos w nie swoje sprawy.....
Z powodu liczby popełnionych błędów ortograficznych jak i gramatycznych,
żadnego z twoich postów nie uważam jako napisanego w języku polskim.
Może to jakaś lokalna gwara hmm ..., a tej mogę faktycznie nie rozumieć ale uwierz mi staram się jak mogę.

Zalecam:
Słownik języka polskiego, Słownik poprawnej polszczyzny, Słownik ortograficzny języka polskiego.

Punkt 8 dotyczy wykluczeń banów itp w grze nie dotyczy forum.
Co do punktu 4 to przemyśl go jeszcze raz w kontekście własnych wypowiedzi.

I naucz się używać BBCode bo masz taki bałagan w postach, że nie wiadomo o co chodzi.
Team: FC Czarni
Manager: janektm
union
Team Manager

Post by union »

janektm wrote:
union wrote: 1 - do janektm........widze ze nie tylko Gimek i Kubik ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego po POLSKU.....a moze Ty tez cos przeoczyles ?.....napisze wiec tobie duzymi literami TEMAT TEN DOTYCZY DYSKUSJI MENAGEROW - WOJTA, MIESZKOGEO ,UNIONA..........Mało mnie to interesuje iz wQ.....cie ...nikt nie karze Ci tego czytac....zrozumiales wreszcie.....Poraz enty powtarzam Tobie iz wtykaasz swoj nos w nie swoje sprawy.....
Z powodu liczby popełnionych błędów ortograficznych jak i gramatycznych,
żadnego z twoich postów nie uważam jako napisanego w języku polskim.
Może to jakaś lokalna gwara hmm ..., a tej mogę faktycznie nie rozumieć ale uwierz mi staram się jak mogę.

Zalecam:
Słownik języka polskiego, Słownik poprawnej polszczyzny, Słownik ortograficzny języka polskiego.

Punkt 8 dotyczy wykluczeń banów itp w grze nie dotyczy forum.
Co do punktu 4 to przemyśl go jeszcze raz w kontekście własnych wypowiedzi.

I naucz się używać BBCode bo masz taki bałagan w postach, że nie wiadomo o co chodzi.

janektm Tytuł: Re: Dziwna historia mojej drużyny (potrzebna pomoc)Napisane: Pn mar 29, 2010 1:20 pm

Team Manager

nom to juz chyba przesada:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=18817748

cos tu chyba nie gra nom chyba ze sie myle

help!!

Faktycznie to bardzo dziwnie wygląda trzeba się bliżej przyjrzeć
więc potrzebne dane:
Jaka masz atmosfera w dyzunie według moich obliczeń jest to 72% dużo się pomyliłem ?
Kładłeś może nowa murawa bo stara była zużyta ?

:) cytat powyzej....to odnosnie twej gramatyki :) ...(wybralem pierwszy z brzegu)......a ze nie rozumiesz to wiem od dawna w poprzednim poscie probowalem uwypuklic tobie kogo tyczy ten temat....napisalem duzymi literami.......coz.... wiecej nie moge tobie pomoc.....

wyciag z regulaminu forum

"8. Zabroniona jest publiczna dyskusja na temat banów, wykluczeñ, na³o¿onych kar, itd., dotyczy to tak¿e forum. Ka¿dy kto ma tego typu problem powinien napisaæ e-mail na info@soccerproject.com. Tylko tam bêdzie móg³ uzyskaæ stosown± pomoc. Ka¿dy taki w±tek bêdzie kasowany. "

rozumiem iz tutaj rowniez wystepuja bledy i dlatego nie zrozumiales sensu tego pkt...... :) :)
abcd-ultras union

Post by union »

Prosze o ustosunkowanie sie Wojta odnosnie intencji tego watku jak i osob ktorych tyczy ta dyskusja....jak rowniez naruszenia zasad regulaminu przez menagera janektm.......poraz wtory.....
abcd-ultras union

Post by janektm »

więc potrzebne dane:
Jaka masz atmosfera w dyzunie według moich obliczeń jest to 72% dużo się pomyliłem ?

:) cytat powyzej....to odnosnie twej gramatyki :) ...(wybralem pierwszy z brzegu)......a ze nie rozumiesz to wiem od dawna w poprzednim poscie probowalem uwypuklic tobie kogo tyczy ten temat....napisalem duzymi literami.......coz.... wiecej nie moge tobie pomoc.....
Mógłbyś mi proszę napisać jak powinna wyglądać poprawna forma ?

Ja Ci powiem co ty napisałeś źle:
1) nie twej tylko twojej
2) uwypuklić tobie - nie ma takiej formy w języku polskim
4) kogo tyczy - pięknie to nie jest ale może być
5) nie dużymi tylko wielkimi
6) nie mogę tobie tylko nie mogę ci
union
Team Manager

Post by union »

janektm wrote:
więc potrzebne dane:

1) nie twej tylko twojej

naucz sie najpierw sam pisac poprawnie( cytat ponizej ) .. :)...a pozniej zwracaj uwage innym....
bo sam malujesz wizerunek swej osoby.....jaki on jest....??? pozostawię bez komentarza :):):)

"Jaka masz atmosfera w dyzunie ".... ??????.....
"Kładłeś może nowa murawa".......... ?????? :):):):)
.....

i moja rada załóż nowy wątek na forum.....bo ten poświęcony jest innej dyskusji a twoje w nim zdanie jest zbędne :)......czego ciągle nie możesz zrozumieć..... :):):).....
abcd-ultras union

Post by janektm »

union wrote:
janektm wrote:
więc potrzebne dane:

1) nie twej tylko twojej

naucz sie najpierw sam pisac poprawnie( cytat ponizej ) .. :)...a pozniej zwracaj uwage innym....
bo sam malujesz wizerunek swej osoby.....jaki on jest....??? pozostawię bez komentarza :):):)

"Jaka masz atmosfera w dyzunie ".... ??????.....
"Kładłeś może nowa murawa".......... ?????? :):):):)
.....

i moja rada załóż nowy wątek na forum.....bo ten poświęcony jest innej dyskusji a twoje w nim zdanie jest zbędne :)......czego ciągle nie możesz zrozumieć..... :):):).....
Zgoda pomieszałem mianownik z biernikiem. Mea culpa.
Ale widzę, że moja uwaga przyniosła korzyść , bowiem zacząłeś używać słownika.
Także widzę rozwijasz się a to dobrze. Może jeszcze nie jest z tobą tak źle. Czekam na dalsze postępy.
union
Team Manager

Post by union »

CZESTO SIE MYLISZ......nie tylko z pisaniem ale i z czytaniem ze zrozumieniem masz problem :).....

mylisz sie odnosnie regulaminu forum....mylisz sie odnosnie wpisywanie w wątku nie dla ciebie przeznaczonym......a może również ciągle czegos nie doczytałeś...
hm.......nazwałbym to dosadnie ale pewnie zdenerwowałbyś się :)......krucha istota z ciebie więc oszczędzę tobie dalszych powodów do twej kompromitacji...
abcd-ultras union

Post by janektm »

union wrote:CZESTO SIE MYLISZ......nie tylko z pisaniem ale i z czytaniem ze zrozumieniem masz problem :).....

mylisz sie odnosnie regulaminu forum....mylisz sie odnosnie wpisywanie w wątku nie dla ciebie przeznaczonym......a może również ciągle czegos nie doczytałeś...
hm.......nazwałbym to dosadnie ale pewnie zdenerwowałbyś się :)......krucha istota z ciebie więc oszczędzę tobie dalszych powodów do twej kompromitacji...
Jestem gotowy na najgorsze, chce poznać prawdę o sobie. Jak to mawiają Anglicy "go ahead" !!!
Skompromituj mnie na oczach wszystkich.
union
Team Manager

Post by union »

ja nie potrzebuje cie kompromitowac....jesli ktos przeczyta dokladnie ten watek...zapewne sam wyciagnie wnioski......
abcd-ultras union

Post by janektm »

union wrote:ja nie potrzebuje cie kompromitowac....jesli ktos przeczyta dokladnie ten watek...zapewne sam wyciagnie wnioski......
Ale ja nalegam naprawdę.
union
Team Manager

Post by union »

panie WojT proszę o ustosunkowanie sie do mych pytań w kilku wątkach powyżej....bo komuś chyba wydaje się iż to koncert życzeń....a nie forum SP...pewnie ta osoba znów cos pomyliła :)......
abcd-ultras union

Post by kubik »

union wrote:panie WojT proszę o ustosunkowanie sie do mych pytań w kilku wątkach powyżej....bo komuś chyba wydaje się iż to koncert życzeń....a nie forum SP...pewnie ta osoba znów cos pomyliła :)......
... Teraz to panie WojT....
TEAM: LZS Skałągi

http://www.lzs-skalagi.pl

http://sp-poland.com <== Soccerproject Polish League
union
Team Manager

Post by union »

kubik wrote:
union wrote:panie WojT proszę o ustosunkowanie sie do mych pytań w kilku wątkach powyżej....bo komuś chyba wydaje się iż to koncert życzeń....a nie forum SP...pewnie ta osoba znów cos pomyliła :)......
... Teraz to panie WojT....

skoncz wasc wstydu sobie oszczedz :)....bo ja mam juz ugruntowane zdanie na temat tej ligi i jej niektorych uczestnikow....ale zapewne bedą to czytac rowniez wasi przyszli menagerowie :).................... ilu jeszcze czlonkow sławetnej LP ....wypowie sie w temacie nie przeznaczonym dla nich......a reakcji moderatora odnosnie mych pytan zadnej.....i o co jescze bedą sie czepiac :)......marniutka prowokacja .....
abcd-ultras union

Post by janektm »

wcale nie taka marniutka skoro dałeś się sprowokować :D
union
Team Manager

Post by union »

janektm wrote:wcale nie taka marniutka skoro dałeś się sprowokować :D

chyba nie wiesz co znaczy slowo...prowokacja.... :)....liczyliscie na cos wiecej..... :)....czyz nie ? :).....a gdzie reflektowanie regulaminu moderatorze WojT ?....
abcd-ultras union

Return to “Ogolna dyskusja(pl)”