Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Do konce 34. sezóny zbývají 3 kola, ale já už ji ze svého pohledu shrnu. Před svoji 9. sezónou v Áčku jsem měl jediný sportovní cíl - záchranu. Ta je v tuto chvíli jistá. Už minulou sezónu jsem zvažoval, že toto bude moje poslední sezóna na SP. Neměl jsem chuť už tým znova přebudovávat, chtěl jsem skončit a "uvolnit si ruce", abych se více mohl věnovat jiným zájmům. V tiskových zprávách jsem sice hovořil o rozprodeji a přebudování týmu, moje představa však byla taková, že se lognu jednou za měsíc a nechám tým žít... co kdyby někdy náhodou.

Definitivní rozhodnutí (alespoň jsem myslel) padlo v 3. týdnu této sezóny (ještě před mojí dvoutýdenní "dovolenu"), a tím byl úplný konec po 30. kole ligy. To jsem oznámil mé snoubence, to jsem psal i Juliovi. Nicméně přišla nabídka k šerifování, která mě přinutila moje rozhodnutí zvážit. Poradil jsem se "doma" a dostal jsem povolenku :)
Takže se mě nezbavíte, naopak sem budu trousit svoje "stařecké" zkušenosti :mrgreen:

I ve hře budu poněkud aktivnější, než jsem zamýšlel; příští sezónu zkusím SP Pohár, a pak budu následovat Hernánovu cestu až do nejnižší divize (snad bude ještě H-divize existovat, než se tam doplazím :) ).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
roofer
Team President

Post by roofer »

vydrz prdka vydrz!!!! :lol: az budes zakladat klub starcu dej vedet podam si prihlasku 8)
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

roofer wrote:vydrz prdka vydrz!!!! :lol: az budes zakladat klub starcu dej vedet podam si prihlasku 8)
:mrgreen:
Možná bychom tady ještě pár zájemců o členství našli :)
VIASTORE
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

Fresh to Remedymu pustil :-( Ale i tak stále Oslíčkovi věříme, Niklos zítra pomůže !!!! Minout se zrovna s Oslíčkem by mi bylo moc líto :-(
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

Sokol Cejc wrote:Fresh to Remedymu pustil :-( Ale i tak stále Oslíčkovi věříme, Niklos zítra pomůže !!!! Minout se zrovna s Oslíčkem by mi bylo moc líto :-(
Tak to je neskutečná detektivka s happy-endem. :mrgreen: Čekal jsem, že xixor půjde proti oslíčkovi naplno, aby neodstřelil Mikefa hrajícího u Michala. Nenapadlo by mě ani v nejdivočejších snech to co se stane :

FCB Shucadlo - Totemo Baka 1:3 (118:143)
Domácí to odchodili bez zájmu se stylem 0/0. Tak to čumím. Jdu se mrknout na Mikefa.

FC Strakapůd - FCB Mikef 2:1 (151:145)
Z pohledu Mikefa věčná škoda 2 nastřelených tyček ještě za stavu 0:0. Tak to jde dolů říkám si a jdu mrknout na tabulku.
Zjišťuji, že jde dolů Remedy a jdu pátrat po příčině. :mrgreen:

City Wizardś - FC Remedy 0:0 (137:138)
A tady ji máme. Další kolega ve zbrani Mikefa zachraňuje a i díky lehkému RANDOMU bere FC Remedy veledůležitý bod. Loni xixor, letos Niklos, kdo pomůže Mikefovi příští sezónu. :mrgreen:

Chlapci díky všem za napínavou zábavu. :!: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

A příští sezónu máme v A-divizi 12 Čechů. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:
Sokol Cejc wrote:Fresh to Remedymu pustil :-( Ale i tak stále Oslíčkovi věříme, Niklos zítra pomůže !!!! Minout se zrovna s Oslíčkem by mi bylo moc líto :-(
Tak to je neskutečná detektivka s happy-endem. :mrgreen: Čekal jsem, že xixor půjde proti oslíčkovi naplno, aby neodstřelil Mikefa hrajícího u Michala. Nenapadlo by mě ani v nejdivočejších snech to co se stane :

FCB Shucadlo - Totemo Baka 1:3 (118:143)
Domácí to odchodili bez zájmu se stylem 0/0. Tak to čumím. Jdu se mrknout na Mikefa.

FC Strakapůd - FCB Mikef 2:1 (151:145)
Z pohledu Mikefa věčná škoda 2 nastřelených tyček ještě za stavu 0:0. Tak to jde dolů říkám si a jdu mrknout na tabulku.
Zjišťuji, že jde dolů Remedy a jdu pátrat po příčině. :mrgreen:

City Wizardś - FC Remedy 0:0 (137:138)
A tady ji máme. Další kolega ve zbrani Mikefa zachraňuje a i díky lehkému RANDOMU bere FC Remedy veledůležitý bod. Loni xixor, letos Niklos, kdo pomůže Mikefovi příští sezónu. :mrgreen:

Chlapci díky všem za napínavou zábavu. :!: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

A příští sezónu máme v A-divizi 12 Čechů. :mrgreen:
jj, krásná detektivka. Já to ale řešil jednodušeji. Prostě jsem juknul na tabulku :mrgreen:

12 Čechů v Áčku - to je nářez. Mám dojem, že když jsem začínal, tak tam tehdy bylo sice Belgičanů plno, ale 12 myslím ne 8)

Škoda, že to nedopadlo Strakapůdům v boji o titul...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

Tak to doufám, že konečně na konci příští sezóny bude na vrcholu naše vlaječka! :wink:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
roofer
Team President

Post by roofer »

hezky drama mezi Juliusem a Michalem,gratulace leti na Slovensko a vsem co se udrzeli nebo postoupili do A divize
p.s. janosika take nahaneli dlouho a nakonec ho dostali!!! :lol: good luck
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dovoluji si v tomto topicu oficiálně (jako služebně nejstarší :) ) přivítat Jeremyho, Papa Bouba Diopa, MilaMiluuu, Mošnu, Andrewa a dawrona. Pro polovinu z výše uvedených manažerů je to první zkušenost s Áčkem, druhá polovina už nějaký zářez na pažbě má :)
Je pěkné, že se spousta ikon fóra nyní dostala do nejvyšší soutěže. Ještě hezčí je, že jste to stihli do té doby, než začnu padat divizemi :wink:
VIASTORE
MNM
Team Board Member

Post by MNM »

Příští sezonu bude hrát 12 českých týmu, nadvláda v Ačku!
Jsem zpět a snad to půjde, jinak.....
PaToM

Post by PaToM »

Gratulujem všetkým českým manažérom k zachovaniu A-čkovej príslušnosti, k postupu do A, ale najmä....

... nášmu slovenskému zástupcovi Juliovi Caesarovi s tímom FC Widlaks,

ktorý sa tak stal doteraz najúspešnejším SP manažérom v histórii SP so 4 titulmi :!: :!: :!:

Ešte raz GRATULUJEM a srdečná vďaka za to, že slovenských manažérov takto reprezentuješ. :D

P.S.: Aký je to pocit? :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Gratulace pro Juliuse, který se stal nesmrtelnou legendou SP ziskem 4 titulu v řadě. To se bude překonávat hrozně obtížně, snad jen Julius sám by to mohl ještě vylepšit:-)
Českých týmů zde bude rekordní počet, škoda jen, že několik jich tam bude pro rozprodej jen do počtu.
rexus
Coach

Post by rexus »

Jménem pana Oslíčka, radostně hýkajícího za velkou louží, děkuji všem, kteří jeho svěřence podpořili v boji o záchranu, ať už slovy nebo činy :)
rexus, t.č. místoOslíček
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tom17 wrote:Dovoluji si v tomto topicu oficiálně (jako služebně nejstarší :) ) přivítat Jeremyho, Papa Bouba Diopa, MilaMiluuu, Mošnu, Andrewa a dawrona. Pro polovinu z výše uvedených manažerů je to první zkušenost s Áčkem, druhá polovina už nějaký zářez na pažbě má :)
Je pěkné, že se spousta ikon fóra nyní dostala do nejvyšší soutěže. Ještě hezčí je, že jste to stihli do té doby, než začnu padat divizemi :wink:
děkuji za uvítání a s pokorou se oficiálně hlásím do tohoto topicu, i když pořád ještě nevím, co tu vlastně dělám :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

gratulace vítězům, čest a slávu těm co se udrželi...

Co se bilancování mého učinkování týče, tak na začátku sezony jsem vyhlásil že to bude moje asi poslední sezona v A a že do toho půjdu naplno, což se ze začátku dařilo, pohyboval jsem se v top 3 a top5 a dokázal bodovat i proti silným týmům.... v půlce sezony jsem měl trochu osobní zdravotní problémy a moc tady nebyl, tak jsem spadnul kolem 7 místa a s vyhlídkou "jistého" udržení se jsem se začal soustředit na Pr.Poháry a vydělat ještě nějaké peníze, což se více méně podařilo..... na závěr sedmé místo v A se cení, celkově třetí z čechů a hlavně jsem blízko placených pozic v několika výnosných turnajů....

Jediné zklamání je, že se mi ani jednou nepodařilo zahrát výkon 150, zahrál jsem 7! výkon 149... kdy jsme v několika případech bud dostal redku a nebo jako dnes byl tým na 99/100, takže potenciál tam určitě je ;-)

Plány do budoucna... vytřískat co nejvíce peněž z rozehraných turnajů a zahájit trochu větší přestavbu a zbavit se přestárlých staříků..... sestup bude asi nevyhnutelný i když když vidím kolik týmu chce přestavovat :P .. .ještě že bude sestupovat i Učko, máme jistotu že nesestoupí šest čechů ;-)

Příští rok to chce české double.... Michal ligu a Resi, Oslík či někdo jiný pohár....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”