gratulace vítězům, čest a slávu těm co se udrželi...
Co se bilancování mého učinkování týče, tak na začátku sezony jsem vyhlásil že to bude moje asi poslední sezona v A a že do toho půjdu naplno, což se ze začátku dařilo, pohyboval jsem se v top 3 a top5 a dokázal bodovat i proti silným týmům.... v půlce sezony jsem měl trochu osobní zdravotní problémy a moc tady nebyl, tak jsem spadnul kolem 7 místa a s vyhlídkou "jistého" udržení se jsem se začal soustředit na Pr.Poháry a vydělat ještě nějaké peníze, což se více méně podařilo..... na závěr sedmé místo v A se cení, celkově třetí z čechů a hlavně jsem blízko placených pozic v několika výnosných turnajů....
Jediné zklamání je, že se mi ani jednou nepodařilo zahrát výkon 150, zahrál jsem 7! výkon 149... kdy jsme v několika případech bud dostal redku a nebo jako dnes byl tým na 99/100, takže potenciál tam určitě je
Plány do budoucna... vytřískat co nejvíce peněž z rozehraných turnajů a zahájit trochu větší přestavbu a zbavit se přestárlých staříků..... sestup bude asi nevyhnutelný i když když vidím kolik týmu chce přestavovat

.. .ještě že bude sestupovat i Učko, máme jistotu že nesestoupí šest čechů
Příští rok to chce české double.... Michal ligu a Resi, Oslík či někdo jiný pohár....