Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

Výborně zpracované souhrny kol. Chválím. :wink:
FC JEREMY
myky0-
Team President

Post by myky0- »

Jeremy74 wrote:Výborně zpracované souhrny kol. Chválím. :wink:
Aj mne sa to páči :wink:
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

Také chválím a i já si vezmu někdy kolečko na starost :-)
Andrew - Sokol Čejč
Big El

Post by Big El »

Ještě dodávám slíbený rozhovor s generálním manažerem Kolíkova M. Mošnou:

1) K překvapení 1.kola: Jak plichtit s lesními ptáky s o 9 bodů horším výkonem?

Povídám klukům: "Je to první zápas sezóny, všichni budou nervózní, nerozehraní. Když budem zuby nechty bránit, nemůžem prohrát. A když už vám bude nějaký soupeřův útočník utíkat, tak dolů s ním. Bez milosti. On už si s tou případnou penaltou Ivan (pozn.GK Ivan 'Pinto' Lichtsteiner) poradí".
No a pak jsem si vzal Ivana stranou a poradil mu takový malý fígl, jak rozhodit střelce před penaltou.
A vidíte - vyšlo to ! :-)))

2)V druhém kole Kolíci nedokázali přehrát rivaly z Čejče. Neměl by penalty kopat pořádný Kolík?

No jo, jenže jsem si neuvědomil, že i stěny mají uši a sokolíci z Čejče své špehy všude. A tak to co udělal Ivan v pondělí, v úterý Čejčský gólman zopakoval jak podle kopíráku. A jak sami vidíte, ten fígl funguje :-(((

3)V třetím kole neuspěli Kolíci ve Střešovicích. Jak je možné, že ve velmi vyhecovaném zápase nastoupí hráči nekoncentrovaní a nechají v první minutě zcela volnou největší útočnou hvězdu soupeře?

Co k tomu říci? Důvodů je vícero. Jeden z nejhlavnějších je ale psychika hráčů. Ve středu jsem se věnoval přestupové politice a povedlo se mi umístit několik hráčů, kteří buď výkonostně nestačili, nebo byli již limitováni vysokým věkem. A přestože to byli hráči C-týmu, Kluci to nějak špatně vzali. A to se projevilo nesoustředěností na začátku zápasu a vůbec celkově neslaným, nemastným výkonem, který vedl k porážce. Je to škoda, ale musíme se poučit a jít dál. Najatý psycholog již s týmem pracuje a my věříme, že dá kluky zase brzo dohromady.

gen.manažer M.Mošna
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pěkný rozhovor, pěkný souhrn, díky ele....

No koukám na svoje rozlosování a v příštím kole chci minimálně devět bodů a je to celkem reálné,.. :lol: :lol: .....bojte se o záchranu 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

PaTTTTrick wrote:pěkný rozhovor, pěkný souhrn, díky ele....

No koukám na svoje rozlosování a v příštím kole chci minimálně devět bodů a je to celkem reálné,.. :lol: :lol: .....bojte se o záchranu 8)
Vidíš, já chtěl z prvního týdne bodů devět a mám jich sedm, protože dva jsem trochu shovívavě nechal v Chomutově. Příští týden nedokáži odhadnout ani jeden výsledek dopředu. Bude to řežba, kterou se nějak prokoušeme zápas od zápasu.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

dawron wrote:...já chtěl z prvního týdne bodů devět a mám jich sedm, protože dva jsem trochu shovívavě nechal v Chomutově....
přece nebudeš obírat chomutováka :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Stejně jako ostatní smekám klobouk před Big Elem, dobrá práce!
V 1. týdnu jsme měli šanci dosáhnout na 12 bodů, ale i s těmi 10 jsme vcelku spokojeni, protože věříme, že by se Jeremymu mohlo zadařit proti jednomu z dvojice Widlaks, Fresh.
Jinak jsem pořád v Rusku a podmínky pro koučování týmu nejsou ideální. Dneska jdu do knajpy na hokej, tak snad mě tu neumlátěj, až vyhrajem. Vlajku sebou pro jistotu neberu... :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

Michal Kejchal wrote:Stejně jako ostatní smekám klobouk před Big Elem, dobrá práce!
V 1. týdnu jsme měli šanci dosáhnout na 12 bodů, ale i s těmi 10 jsme vcelku spokojeni, protože věříme, že by se Jeremymu mohlo zadařit proti jednomu z dvojice Widlaks, Fresh.
Jinak jsem pořád v Rusku a podmínky pro koučování týmu nejsou ideální. Dneska jdu do knajpy na hokej, tak snad mě tu neumlátěj, až vyhrajem. Vlajku sebou pro jistotu neberu... :wink:
Statečný to muž :mrgreen:
A jen takový může vyhrát A divizi :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

FC JEREMY - FCB Mikef 1:0 (147-145)

Bylo to hodně těsné, ale body zůstaly doma! :)

Zítra zavítáme k úřadujícímu mistrovi, se kterým si večer střihnem i turnájek. Uspějeme-li aspoň v jednom z těchto zápasů, bude spokojenost.
FC JEREMY
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

Jeremy74 wrote:FC JEREMY - FCB Mikef 1:0 (147-145)

Bylo to hodně těsné, ale body zůstaly doma! :)

Zítra zavítáme k úřadujícímu mistrovi, se kterým si večer střihnem i turnájek. Uspějeme-li aspoň v jednom z těchto zápasů, bude spokojenost.
Moc pěkný zápas. Bod byl nečekaně blízko, škoda.

MikeF/FCB Mikef
Papa Bouba Diop

při nás dneska stálo velké štěstí...

Sokol Čejč - Valcíři Chomutov 0-1 (140:143)

rozhodla přímá rudá, kterou dostal Andrew v 64. minutě a tak si opravdu nečekaně odvážíme z Čejče hned 3 body :) omluva za zranění - naštěstí není vážné :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
dawron
Team President

Post by dawron »

Po včerejší smolné domácí remíze s holandským Freshem, kterou zapříčinilo zejména zranění RM Laaksa, zavládla na Tatranu trudomyslnost. Zdeptaní však byli nejen hráči, ale i náš trenér - Gruzínec Gia Kakauridze. Místo toho, aby hnal hráče do dalšího zápasu, naordinoval do dnešního utkání v Čejci de facto sestavu B-týmu (v zájmu objektivity je třeba říci, že i kdyby chtěl, tak se čtyřmi hráči v trestu a dvěma zraněnými by to moc A-tým nepřipomínalo).
Když se ovšem toto pozdě v noci doneslo k manažerovi Dawronovi, vypuklo ve Střešovicích peklo. Gia letěl na dlažbu, ani si nestačil posbírat své věci. Na jeho místo Dawron bleskově jmenoval dosavadního asistenta Mevluda Lezhava, který pochází rovněž z ruskými fašisty okupované Gruzie.
Mevlud se svěřené role zhostil jak se sluší a patří na prvoligového trenéra a i za dané konstelace poslepoval sestavu, která do Čejce vyrazila pro body. Nominován byl i jednatřicetiletý pravý záložník Baldeep Afonso, který po zápase pronesl: "Věděl jsem, že tuto sezónu mám šanci si zahrát, když by byl Antti vykartovaný nebo zraněný. To teď nastalo a tak jsem na hřišti nechal všechno, podobně jako ostatní kluci.".

Tři body z venku jsou doma. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Papa Bouba Diop

dneska klidná výhra nad vyprodávající Slavií a hnedle jsme na 9. místě :)
tom17
Team President

Post by tom17 »

Krátké zhodnocení mých výkonů v lize po pětině soutěže:

6 zápasů, z toho 4 výhry, 2 prohry a zatím 6.místo, což jsem tedy opravdu ale opravdu nečekal :)
Jak už jsem předeslal, prioritou je pro mě tuto sezónu SP Pohár, to ale neznamená, že v lize nebudu kousat.

2 zápasy jsem vypustil (u Andrewa a oslíčka), 2 zápasy byly formální záležitostí (xixor a Djerba) a zbylé 2 zápasy se povedly: minulý čtvrtek jsem si odvezl od Míly po těsné výhře všechny 3 body (poté začal rozprodávat) a dneska ráno s Mošnou.
Otázka je, jak se bude mému úzkému kádru důchodců dařit dál…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”