Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Aj mne sa to páčiJeremy74 wrote:Výborně zpracované souhrny kol. Chválím.

-
- Member of the Soccer Project Association
Ještě dodávám slíbený rozhovor s generálním manažerem Kolíkova M. Mošnou:
1) K překvapení 1.kola: Jak plichtit s lesními ptáky s o 9 bodů horším výkonem?
Povídám klukům: "Je to první zápas sezóny, všichni budou nervózní, nerozehraní. Když budem zuby nechty bránit, nemůžem prohrát. A když už vám bude nějaký soupeřův útočník utíkat, tak dolů s ním. Bez milosti. On už si s tou případnou penaltou Ivan (pozn.GK Ivan 'Pinto' Lichtsteiner) poradí".
No a pak jsem si vzal Ivana stranou a poradil mu takový malý fígl, jak rozhodit střelce před penaltou.
A vidíte - vyšlo to !
))
2)V druhém kole Kolíci nedokázali přehrát rivaly z Čejče. Neměl by penalty kopat pořádný Kolík?
No jo, jenže jsem si neuvědomil, že i stěny mají uši a sokolíci z Čejče své špehy všude. A tak to co udělal Ivan v pondělí, v úterý Čejčský gólman zopakoval jak podle kopíráku. A jak sami vidíte, ten fígl funguje
((
3)V třetím kole neuspěli Kolíci ve Střešovicích. Jak je možné, že ve velmi vyhecovaném zápase nastoupí hráči nekoncentrovaní a nechají v první minutě zcela volnou největší útočnou hvězdu soupeře?
Co k tomu říci? Důvodů je vícero. Jeden z nejhlavnějších je ale psychika hráčů. Ve středu jsem se věnoval přestupové politice a povedlo se mi umístit několik hráčů, kteří buď výkonostně nestačili, nebo byli již limitováni vysokým věkem. A přestože to byli hráči C-týmu, Kluci to nějak špatně vzali. A to se projevilo nesoustředěností na začátku zápasu a vůbec celkově neslaným, nemastným výkonem, který vedl k porážce. Je to škoda, ale musíme se poučit a jít dál. Najatý psycholog již s týmem pracuje a my věříme, že dá kluky zase brzo dohromady.
gen.manažer M.Mošna
1) K překvapení 1.kola: Jak plichtit s lesními ptáky s o 9 bodů horším výkonem?
Povídám klukům: "Je to první zápas sezóny, všichni budou nervózní, nerozehraní. Když budem zuby nechty bránit, nemůžem prohrát. A když už vám bude nějaký soupeřův útočník utíkat, tak dolů s ním. Bez milosti. On už si s tou případnou penaltou Ivan (pozn.GK Ivan 'Pinto' Lichtsteiner) poradí".
No a pak jsem si vzal Ivana stranou a poradil mu takový malý fígl, jak rozhodit střelce před penaltou.
A vidíte - vyšlo to !

2)V druhém kole Kolíci nedokázali přehrát rivaly z Čejče. Neměl by penalty kopat pořádný Kolík?
No jo, jenže jsem si neuvědomil, že i stěny mají uši a sokolíci z Čejče své špehy všude. A tak to co udělal Ivan v pondělí, v úterý Čejčský gólman zopakoval jak podle kopíráku. A jak sami vidíte, ten fígl funguje

3)V třetím kole neuspěli Kolíci ve Střešovicích. Jak je možné, že ve velmi vyhecovaném zápase nastoupí hráči nekoncentrovaní a nechají v první minutě zcela volnou největší útočnou hvězdu soupeře?
Co k tomu říci? Důvodů je vícero. Jeden z nejhlavnějších je ale psychika hráčů. Ve středu jsem se věnoval přestupové politice a povedlo se mi umístit několik hráčů, kteří buď výkonostně nestačili, nebo byli již limitováni vysokým věkem. A přestože to byli hráči C-týmu, Kluci to nějak špatně vzali. A to se projevilo nesoustředěností na začátku zápasu a vůbec celkově neslaným, nemastným výkonem, který vedl k porážce. Je to škoda, ale musíme se poučit a jít dál. Najatý psycholog již s týmem pracuje a my věříme, že dá kluky zase brzo dohromady.
gen.manažer M.Mošna
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
pěkný rozhovor, pěkný souhrn, díky ele....
No koukám na svoje rozlosování a v příštím kole chci minimálně devět bodů a je to celkem reálné,..
.....bojte se o záchranu 
No koukám na svoje rozlosování a v příštím kole chci minimálně devět bodů a je to celkem reálné,..

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
- Team President
Vidíš, já chtěl z prvního týdne bodů devět a mám jich sedm, protože dva jsem trochu shovívavě nechal v Chomutově. Příští týden nedokáži odhadnout ani jeden výsledek dopředu. Bude to řežba, kterou se nějak prokoušeme zápas od zápasu.PaTTTTrick wrote:pěkný rozhovor, pěkný souhrn, díky ele....
No koukám na svoje rozlosování a v příštím kole chci minimálně devět bodů a je to celkem reálné,..![]()
.....bojte se o záchranu
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

-
přece nebudeš obírat chomutovákadawron wrote:...já chtěl z prvního týdne bodů devět a mám jich sedm, protože dva jsem trochu shovívavě nechal v Chomutově....

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
- Team Board Member
Stejně jako ostatní smekám klobouk před Big Elem, dobrá práce!
V 1. týdnu jsme měli šanci dosáhnout na 12 bodů, ale i s těmi 10 jsme vcelku spokojeni, protože věříme, že by se Jeremymu mohlo zadařit proti jednomu z dvojice Widlaks, Fresh.
Jinak jsem pořád v Rusku a podmínky pro koučování týmu nejsou ideální. Dneska jdu do knajpy na hokej, tak snad mě tu neumlátěj, až vyhrajem. Vlajku sebou pro jistotu neberu...
V 1. týdnu jsme měli šanci dosáhnout na 12 bodů, ale i s těmi 10 jsme vcelku spokojeni, protože věříme, že by se Jeremymu mohlo zadařit proti jednomu z dvojice Widlaks, Fresh.
Jinak jsem pořád v Rusku a podmínky pro koučování týmu nejsou ideální. Dneska jdu do knajpy na hokej, tak snad mě tu neumlátěj, až vyhrajem. Vlajku sebou pro jistotu neberu...

FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
http://www.spnoviny.wz.cz
-
Statečný to mužMichal Kejchal wrote:Stejně jako ostatní smekám klobouk před Big Elem, dobrá práce!

A jen takový může vyhrát A divizi

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

FC JEREMY - FCB Mikef 1:0 (147-145)
Bylo to hodně těsné, ale body zůstaly doma!
Zítra zavítáme k úřadujícímu mistrovi, se kterým si večer střihnem i turnájek. Uspějeme-li aspoň v jednom z těchto zápasů, bude spokojenost.
Bylo to hodně těsné, ale body zůstaly doma!

Zítra zavítáme k úřadujícímu mistrovi, se kterým si večer střihnem i turnájek. Uspějeme-li aspoň v jednom z těchto zápasů, bude spokojenost.
FC JEREMY
Moc pěkný zápas. Bod byl nečekaně blízko, škoda.Jeremy74 wrote:FC JEREMY - FCB Mikef 1:0 (147-145)
Bylo to hodně těsné, ale body zůstaly doma!![]()
MikeF/FCB Mikef
-
při nás dneska stálo velké štěstí...
Sokol Čejč - Valcíři Chomutov 0-1 (140:143)
rozhodla přímá rudá, kterou dostal Andrew v 64. minutě a tak si opravdu nečekaně odvážíme z Čejče hned 3 body
omluva za zranění - naštěstí není vážné 
Sokol Čejč - Valcíři Chomutov 0-1 (140:143)
rozhodla přímá rudá, kterou dostal Andrew v 64. minutě a tak si opravdu nečekaně odvážíme z Čejče hned 3 body

-
- Team President
Po včerejší smolné domácí remíze s holandským Freshem, kterou zapříčinilo zejména zranění RM Laaksa, zavládla na Tatranu trudomyslnost. Zdeptaní však byli nejen hráči, ale i náš trenér - Gruzínec Gia Kakauridze. Místo toho, aby hnal hráče do dalšího zápasu, naordinoval do dnešního utkání v Čejci de facto sestavu B-týmu (v zájmu objektivity je třeba říci, že i kdyby chtěl, tak se čtyřmi hráči v trestu a dvěma zraněnými by to moc A-tým nepřipomínalo).
Když se ovšem toto pozdě v noci doneslo k manažerovi Dawronovi, vypuklo ve Střešovicích peklo. Gia letěl na dlažbu, ani si nestačil posbírat své věci. Na jeho místo Dawron bleskově jmenoval dosavadního asistenta Mevluda Lezhava, který pochází rovněž z ruskými fašisty okupované Gruzie.
Mevlud se svěřené role zhostil jak se sluší a patří na prvoligového trenéra a i za dané konstelace poslepoval sestavu, která do Čejce vyrazila pro body. Nominován byl i jednatřicetiletý pravý záložník Baldeep Afonso, který po zápase pronesl: "Věděl jsem, že tuto sezónu mám šanci si zahrát, když by byl Antti vykartovaný nebo zraněný. To teď nastalo a tak jsem na hřišti nechal všechno, podobně jako ostatní kluci.".
Tři body z venku jsou doma.
Když se ovšem toto pozdě v noci doneslo k manažerovi Dawronovi, vypuklo ve Střešovicích peklo. Gia letěl na dlažbu, ani si nestačil posbírat své věci. Na jeho místo Dawron bleskově jmenoval dosavadního asistenta Mevluda Lezhava, který pochází rovněž z ruskými fašisty okupované Gruzie.
Mevlud se svěřené role zhostil jak se sluší a patří na prvoligového trenéra a i za dané konstelace poslepoval sestavu, která do Čejce vyrazila pro body. Nominován byl i jednatřicetiletý pravý záložník Baldeep Afonso, který po zápase pronesl: "Věděl jsem, že tuto sezónu mám šanci si zahrát, když by byl Antti vykartovaný nebo zraněný. To teď nastalo a tak jsem na hřišti nechal všechno, podobně jako ostatní kluci.".
Tři body z venku jsou doma.

Tatran Střešovice

-
dneska klidná výhra nad vyprodávající Slavií a hnedle jsme na 9. místě 

Krátké zhodnocení mých výkonů v lize po pětině soutěže:
6 zápasů, z toho 4 výhry, 2 prohry a zatím 6.místo, což jsem tedy opravdu ale opravdu nečekal
Jak už jsem předeslal, prioritou je pro mě tuto sezónu SP Pohár, to ale neznamená, že v lize nebudu kousat.
2 zápasy jsem vypustil (u Andrewa a oslíčka), 2 zápasy byly formální záležitostí (xixor a Djerba) a zbylé 2 zápasy se povedly: minulý čtvrtek jsem si odvezl od Míly po těsné výhře všechny 3 body (poté začal rozprodávat) a dneska ráno s Mošnou.
Otázka je, jak se bude mému úzkému kádru důchodců dařit dál…
6 zápasů, z toho 4 výhry, 2 prohry a zatím 6.místo, což jsem tedy opravdu ale opravdu nečekal

Jak už jsem předeslal, prioritou je pro mě tuto sezónu SP Pohár, to ale neznamená, že v lize nebudu kousat.
2 zápasy jsem vypustil (u Andrewa a oslíčka), 2 zápasy byly formální záležitostí (xixor a Djerba) a zbylé 2 zápasy se povedly: minulý čtvrtek jsem si odvezl od Míly po těsné výhře všechny 3 body (poté začal rozprodávat) a dneska ráno s Mošnou.
Otázka je, jak se bude mému úzkému kádru důchodců dařit dál…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47