IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)
No tak to já teda ještě svého šoféra neznám. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
tak přijed do Prahy,já Tě svezu ...to se vyplatíkopeckar wrote:No tak to já teda ještě svého šoféra neznám.

-
Bobe a to se vyplatí!!!pupajdi13 wrote:tak přijed do Prahy,já Tě svezu ...to se vyplatíkopeckar wrote:No tak to já teda ještě svého šoféra neznám.![]()

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
A mě by zajímalo, kdo jede s Jančaříkem....pupajdi13 wrote:Tak přátelé...už znám přesné a doufám i neměné složení obou Pražských aut ( Jančaříkovo je už full) a to moje má ještě jedno místo ....takže pokud by se chtěl nekdo svést ve společnosti - Já - Pavel - Jarda Blažek --- tak at dá echo ... nebo že by si to Tomkyč nakonec rozmyslel?![]()
Já mám auto prázdný, resp. jede tam jen Betis ( ale ještě neporodil, už z toho začínám být nervózní

AC Had Bozak
-
to je tajnýHadis wrote: A mě by zajímalo, kdo jede s Jančaříkem....

Tak ho vem nebožáka KopečkaHadis wrote: Já mám auto prázdný, resp. jede tam jen Betis ( ale ještě neporodil, už z toho začínám být nervózní), tak jednoho můžu odněkud vzít, ale jen tam, zpět max do Brna

-
jenže ten nebožák je z Olomouce - on se do boskovic bojípupajdi13 wrote: Tak ho vem nebožáka Kopečka,,nebo se nám ztratí někde za kopci
![]()

pochopitelně, kdyby dojel autem k té své ruině, tak ho naložím na Smetance, jedem do Sviňávky, tak Jindra a pak směr chlast ve VP

AC Had Bozak
-
Já myslím, že Kopeček pojede asi s Hernánem
Hadis a Betis budou mít po včerejšku nacičeno blitíčko, tak si myslím, že je možné, že se to budou snažit naučit zbytek
Sklípek je na termín zabůkován, ale cenu ještě Palkaj vyjednává (aby byla co nejnižší aj pro Pražáky
). Teď vážně - bude se vědět příští týden, jestli to bude i s občerstvením ve sklípku, nebo jestli si ho zase vezmem s hospůdky (myslím, že si minule nikdo nestěžoval).

Hadis a Betis budou mít po včerejšku nacičeno blitíčko, tak si myslím, že je možné, že se to budou snažit naučit zbytek

Sklípek je na termín zabůkován, ale cenu ještě Palkaj vyjednává (aby byla co nejnižší aj pro Pražáky

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
No myslím, že po tý včerejší oslavičce s Betisem bude ta moje ruina proti vám dvěma výstavní vilka.Hadis wrote:jenže ten nebožák je z Olomouce - on se do boskovic bojípupajdi13 wrote: Tak ho vem nebožáka Kopečka,,nebo se nám ztratí někde za kopci
![]()
pochopitelně, kdyby dojel autem k té své ruině, tak ho naložím na Smetance, jedem do Sviňávky, tak Jindra a pak směr chlast ve VP

No jo to by šlo, ale jet ve dvou autem mi připadá jako moc velkej přepych.xixor wrote:Já myslím, že Kopeček pojede asi s Hernánem![]()

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Auto se severu jede ve složení: Xixor, Robatko, Mantel a Matteo. A další dva lidi se zkrátka do mého Accentu nevlezou. Jednoho jsem schopen vzít, ptal se mě na to už Hernán, který má díky tomu předností právo(nehledě, že to je pravidelný účastník), pokud se tedy nedohodnotete na společné dopravě.kopeckar wrote: No jo to by šlo, ale jet ve dvou autem mi připadá jako moc velkej přepych.Ze severu nebude nějaký volný místečko? Auto s houkačkou mi v tomto případě nevadí.
![]()
![]()
PS: Auto s houkačkou nepřipadá v úvahu, chodí se pěkně dlouho pěšky. A ani by se ta cesta nedala nějak služebně zdůvodnit. Ale jiných důvodů by bylo dost a dost.

-
A co to udělat s přepřaháním? Mám služební Renault Scénic Grandtour 7-místný, takže bychom se vešli všichni. V šesti lidech by Olomouc-Velké Pavlovice-Olomouc vyšlo na nějakých 70-80Kč na hlavu.xixor wrote:Auto se severu jede ve složení: Xixor, Robatko, Mantel a Matteo. A další dva lidi se zkrátka do mého Accentu nevlezou. Jednoho jsem schopen vzít, ptal se mě na to už Hernán, který má díky tomu předností právo(nehledě, že to je pravidelný účastník), pokud se tedy nedohodnotete na společné dopravě.kopeckar wrote: No jo to by šlo, ale jet ve dvou autem mi připadá jako moc velkej přepych.Ze severu nebude nějaký volný místečko? Auto s houkačkou mi v tomto případě nevadí.
![]()
![]()
PS: Auto s houkačkou nepřipadá v úvahu, chodí se pěkně dlouho pěšky. A ani by se ta cesta nedala nějak služebně zdůvodnit. Ale jiných důvodů by bylo dost a dost.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
KOpečku, ten bílem megan před tou Tvou rujnou je Tvoje auto ?
včera jsem šel kolem asi 3x a ani jednou si se neozval, pojď na panáka

včera jsem šel kolem asi 3x a ani jednou si se neozval, pojď na panáka

AC Had Bozak
-
To by klidně šlo, my budeme v Olomouci někdy kolem 13-14 hod. To by vyhovovalo?kopeckar wrote: A co to udělat s přepřaháním? Mám služební Renault Scénic Grandtour 7-místný, takže bychom se vešli všichni. V šesti lidech by Olomouc-Velké Pavlovice-Olomouc vyšlo na nějakých 70-80Kč na hlavu.
-
No byl jsem tam včera tak od 9 do 16.30 hod. Neměl jsem na tebe mobil. Chvíli jsem přemýšlel, že napíšu pupajdimu, ať ti napíše, ale pak jsem na to prděl. Pošlu ti svůj mobil zprávou na SP.Hadis wrote:KOpečku, ten bílem megan před tou Tvou rujnou je Tvoje auto ?
včera jsem šel kolem asi 3x a ani jednou si se neozval, pojď na panáka![]()

Jo to je OK. Pošlu ti na sebe mobil přes SP.xixor wrote:To by klidně šlo, my budeme v Olomouci někdy kolem 13-14 hod. To by vyhovovalo?

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
a ja myslel ze pojedete autemkopeckar wrote: A co to udělat s přepřaháním? Mám služební Renault Scénic Grandtour 7-místný

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
Takže co se týče sklípku:
Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme
).
Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta"
je prakticky studená plus nějaký flamendr a další masa.
LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.
Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme

Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta"

LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.