IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)

Post by kopeckar »

No tak to já teda ještě svého šoféra neznám. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:No tak to já teda ještě svého šoféra neznám. :mrgreen:
tak přijed do Prahy,já Tě svezu ...to se vyplatí :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
kopeckar wrote:No tak to já teda ještě svého šoféra neznám. :mrgreen:
tak přijed do Prahy,já Tě svezu ...to se vyplatí :mrgreen:
Bobe a to se vyplatí!!! :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:Tak přátelé...už znám přesné a doufám i neměné složení obou Pražských aut ( Jančaříkovo je už full) a to moje má ještě jedno místo ....takže pokud by se chtěl nekdo svést ve společnosti - Já - Pavel - Jarda Blažek --- tak at dá echo ... nebo že by si to Tomkyč nakonec rozmyslel? :wink:
A mě by zajímalo, kdo jede s Jančaříkem....

Já mám auto prázdný, resp. jede tam jen Betis ( ale ještě neporodil, už z toho začínám být nervózní :lol: ), tak jednoho můžu odněkud vzít, ale jen tam, zpět max do Brna :lol:
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote: A mě by zajímalo, kdo jede s Jančaříkem....
to je tajný :mrgreen:
Hadis wrote: Já mám auto prázdný, resp. jede tam jen Betis ( ale ještě neporodil, už z toho začínám být nervózní :lol: ), tak jednoho můžu odněkud vzít, ale jen tam, zpět max do Brna :lol:
Tak ho vem nebožáka Kopečka :lol: ,,nebo se nám ztratí někde za kopci :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote: Tak ho vem nebožáka Kopečka :lol: ,,nebo se nám ztratí někde za kopci :lol:
jenže ten nebožák je z Olomouce - on se do boskovic bojí :)

pochopitelně, kdyby dojel autem k té své ruině, tak ho naložím na Smetance, jedem do Sviňávky, tak Jindra a pak směr chlast ve VP :mrgreen:
AC Had Bozak

xixor

Post by xixor »

Já myslím, že Kopeček pojede asi s Hernánem :wink:

Hadis a Betis budou mít po včerejšku nacičeno blitíčko, tak si myslím, že je možné, že se to budou snažit naučit zbytek :mrgreen:

Sklípek je na termín zabůkován, ale cenu ještě Palkaj vyjednává (aby byla co nejnižší aj pro Pražáky :mrgreen: ). Teď vážně - bude se vědět příští týden, jestli to bude i s občerstvením ve sklípku, nebo jestli si ho zase vezmem s hospůdky (myslím, že si minule nikdo nestěžoval).
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:
pupajdi13 wrote: Tak ho vem nebožáka Kopečka :lol: ,,nebo se nám ztratí někde za kopci :lol:
jenže ten nebožák je z Olomouce - on se do boskovic bojí :)

pochopitelně, kdyby dojel autem k té své ruině, tak ho naložím na Smetance, jedem do Sviňávky, tak Jindra a pak směr chlast ve VP :mrgreen:
No myslím, že po tý včerejší oslavičce s Betisem bude ta moje ruina proti vám dvěma výstavní vilka. :mrgreen: No jinak včera jsem tam byl s bráchou a dětma askoro celej vršek už mám vyklizenej. Pokud teda dovolí počasí, tak se příští sobotu neděli bourá. Pokud se do tý doby dáš dohromady a nebudeš mít lepší program, tak klidně doraz i třeba s Betisem. Gambáč už je zajištěn na tuhé stravě se pracuje. :mrgreen:
xixor wrote:Já myslím, že Kopeček pojede asi s Hernánem :wink:
No jo to by šlo, ale jet ve dvou autem mi připadá jako moc velkej přepych. :mrgreen: Ze severu nebude nějaký volný místečko? Auto s houkačkou mi v tomto případě nevadí. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

kopeckar wrote: No jo to by šlo, ale jet ve dvou autem mi připadá jako moc velkej přepych. :mrgreen: Ze severu nebude nějaký volný místečko? Auto s houkačkou mi v tomto případě nevadí. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Auto se severu jede ve složení: Xixor, Robatko, Mantel a Matteo. A další dva lidi se zkrátka do mého Accentu nevlezou. Jednoho jsem schopen vzít, ptal se mě na to už Hernán, který má díky tomu předností právo(nehledě, že to je pravidelný účastník), pokud se tedy nedohodnotete na společné dopravě.

PS: Auto s houkačkou nepřipadá v úvahu, chodí se pěkně dlouho pěšky. A ani by se ta cesta nedala nějak služebně zdůvodnit. Ale jiných důvodů by bylo dost a dost. :wink:
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
kopeckar

Post by kopeckar »

xixor wrote:
kopeckar wrote: No jo to by šlo, ale jet ve dvou autem mi připadá jako moc velkej přepych. :mrgreen: Ze severu nebude nějaký volný místečko? Auto s houkačkou mi v tomto případě nevadí. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Auto se severu jede ve složení: Xixor, Robatko, Mantel a Matteo. A další dva lidi se zkrátka do mého Accentu nevlezou. Jednoho jsem schopen vzít, ptal se mě na to už Hernán, který má díky tomu předností právo(nehledě, že to je pravidelný účastník), pokud se tedy nedohodnotete na společné dopravě.

PS: Auto s houkačkou nepřipadá v úvahu, chodí se pěkně dlouho pěšky. A ani by se ta cesta nedala nějak služebně zdůvodnit. Ale jiných důvodů by bylo dost a dost. :wink:
A co to udělat s přepřaháním? Mám služební Renault Scénic Grandtour 7-místný, takže bychom se vešli všichni. V šesti lidech by Olomouc-Velké Pavlovice-Olomouc vyšlo na nějakých 70-80Kč na hlavu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

KOpečku, ten bílem megan před tou Tvou rujnou je Tvoje auto ?
včera jsem šel kolem asi 3x a ani jednou si se neozval, pojď na panáka :mrgreen: :mrgreen:
AC Had Bozak

xixor

Post by xixor »

kopeckar wrote: A co to udělat s přepřaháním? Mám služební Renault Scénic Grandtour 7-místný, takže bychom se vešli všichni. V šesti lidech by Olomouc-Velké Pavlovice-Olomouc vyšlo na nějakých 70-80Kč na hlavu. :mrgreen:
To by klidně šlo, my budeme v Olomouci někdy kolem 13-14 hod. To by vyhovovalo?
kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:KOpečku, ten bílem megan před tou Tvou rujnou je Tvoje auto ?
včera jsem šel kolem asi 3x a ani jednou si se neozval, pojď na panáka :mrgreen: :mrgreen:
No byl jsem tam včera tak od 9 do 16.30 hod. Neměl jsem na tebe mobil. Chvíli jsem přemýšlel, že napíšu pupajdimu, ať ti napíše, ale pak jsem na to prděl. Pošlu ti svůj mobil zprávou na SP. :mrgreen:
xixor wrote:To by klidně šlo, my budeme v Olomouci někdy kolem 13-14 hod. To by vyhovovalo?
Jo to je OK. Pošlu ti na sebe mobil přes SP. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
jancarik

Post by jancarik »

kopeckar wrote: A co to udělat s přepřaháním? Mám služební Renault Scénic Grandtour 7-místný
a ja myslel ze pojedete autem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
xixor

Post by xixor »

Takže co se týče sklípku:

Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme :wink: ).

Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta" :mrgreen: je prakticky studená plus nějaký flamendr a další masa.

LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”