SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Azor »

Tak my řešíme před pohárem menší problém: Schází nám LF. 2 jsou zranění a 1 bude šetřen na ligu. A se 4 záložníky taky nemůžeme hrát, máme k dispozici jen jedno CM. Na Post LF tak nastoupí RF. Ale i tak bysme to měli dát :D
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:Tak jo, zítra to pro mě začne. Zrovna jsem se díval, že naposledy jsem hrál tuto soutěž „naostro“ (tzn. že jsem se nesnažil vypadnout co nejdříve) v 19. sezóně. Tehdy jsem vypadl ve 3. kole. Jak tomu bude tentokrát? Podaří se mi s úzkým kádrem dojít až do posledního týdne nebo někde cestou v této zrádné soutěži klopýtnu? Uvidíme…
GOOD LUCK :!: :wink:

I my jdeme letos "naplno". Bude nám ctí, když bychom skončili např. až na Tvém týmu.

Ovšem ještě větší ctí by nám bylo jej vyřadit 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
jancarik

Post by jancarik »

drzime palce vsem co chteji dal a drzim palec sobe ze v tretim kole jiz nebudu :wink: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

jancarik wrote:drzime palce vsem co chteji dal a drzim palec sobe ze v tretim kole jiz nebudu :wink: :mrgreen:
tahle věta vystihuje vše podstatné :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
jancarik wrote:drzime palce vsem co chteji dal a drzim palec sobe ze v tretim kole jiz nebudu :wink: :mrgreen:
tahle věta vystihuje vše podstatné :wink:
A my si držíme palce, abychom v třetím kole potkali manažery se stejným přístupem jako vy, pánové :wink:

Jinak krom výše zmíněného držíme rovněž palce soupeřům všech těch, kteří dál projít nechtějí :lol:
Elnino Prague

Azor

Post by Azor »

Azor wrote:Tak my řešíme před pohárem menší problém: Schází nám LF. 2 jsou zranění a 1 bude šetřen na ligu. A se 4 záložníky taky nemůžeme hrát, máme k dispozici jen jedno CM. Na Post LF tak nastoupí RF. Ale i tak bysme to měli dát :D
Genc Yetenek - Baníček 1:0 V:126-122 Zisk: €2660
No, tak jsme to nezvládli. A z 80% může zase fyzioterapeut! Neb kdyby dělal svoji práci, tak dnes by byli k dispozici 2 LF! Teď má celé vedení včetně mě ho vyhodit, i když v pondělí dostal terpve 2.důtku. No, dnes zasedne představenstvo a rozhodne co bude s tím fyzioterapeutem
Hadis

Post by Hadis »

AC Had Bozak 3 - 4 stttteaua ( 116 : 119 )

Výkony odpovídaly nasatavení mužstva, obě strany to nechali tak, že hrál B tým a kdo to lépe ukope.
Pro nás je to zklamání, který přejde po startu příštího týdne a volné středy.
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Alexnal - Elnino Prague 0:10 (46:127)

Někteří hráči B týmu sice byli poměrně unavení, přesto si v klídku a pohodě zatrénovali. Sorin Burdujan vstřelil hattrick, Mikey Gasana hattrick hned dvojitý.

Pokladník sice úpí, ale v příštím týdnu se snad poněkud zahojí. Hrajeme doma s holandským E divizním soupeřem. Cílem je jednoznačně postup.
Elnino Prague

tom17
Team President

Post by tom17 »

(2.kolo) Fint - Viastore 1-3 (výkony 115:132)

Za soupeře z F divize jsem byl rád, poněkud méně mě už potěšila skutečnost, že jsem musel na jeho malinký stadión.

Výdaje:
- plat: -112.750,00 €
- bonus za vítězství: -480.000,00 €

Příjmy:
- vstupenky: 70.000,00 €
- příspěvek od TV: 27.550,00 €
- odměna za postup: 20.000,00 €

Celkem: -475.200,00 €

Ve 3.kole opět soupeř z F divize a opět venku. Mě to ale vzhledem k těm stamiliómům, co mám na konrě, nemůže rozházet :lol:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote: Ve 3.kole opět soupeř z F divize a opět venku. Mě to ale vzhledem k těm stamiliómům, co mám na konrě, nemůže rozházet :lol:
:lol: :lol: :lol:

My jsme jedno kolo nakonec poctivě (výhrou) odehráli...zkušennosti se hoděj těm mladším klukům .

V dalším kole se pokusíme pustit bojovníky z
1.FC Zlín dál...i když ,nebude to prča....je to nějaký obchodník ,už ted má (10-6) přestupy ....takže budu muset asi hodně míchat sestavou.
A nebo to ještě risknu a udělám další kolo .....ted když nad tím přemýšlím.....tak to musím ještě promyslet...sportovce ze Zlína zrovna rádi nemáme 8) ...uvidím co mi napoví ligový los .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Ataner

Post by Ataner »

Tak dnešním prodělkem moc nadšeni nejsme..malinko nás snad může těšit že příští soupeř je zase venku.. :mrgreen:

FC West Ham 2 - 6 JPD (92:129)

Příštím soupeřem bude..Litevský Lenciugas
JPD - B.3
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

i Valcíři započali svou pouť pohárem :)

Valcíři Chomutov - FC Lenciugas 3-1 (136:111)

příští soupeř: doma Sparta Pha (3. v F.123)

1. kolo :arrow: BYE
2. kolo :arrow: DONE
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
koster

Post by koster »

FC Karpacz : Wellweak 0:3 (72:98)
Bezproblémový postup přes Háčkaře. Příští kolo soupeř z G. Půjde Béčko a mělo by to zvládnout.
Co mě překvapilo byl počet diváků na dnešním utkání - 0. Říkám si to jsem tak extrémně neatraktivní tým :mrgreen: ? Pak sem mrkl na soupeře a zjistil, že se od 18.5. nepřihlásil a vstupný má na 50 euro. Tak jsem něco málo prodělal.
Wellweak
oslicek

Post by oslicek »

hmmm, tak sem si chtěl v téhle sezóně střihnout taky SP pohár, ale po výsledcích druhého kola sem naprosto zděšen kolik týmů z áčka zůstalo v osudí. vypadl snad jen michal a tři přestavující týmy.

to sem si myslel, že to budeme z áčka hrát s resim od třetího kola sami...

jen pro zajímavost - prodělal sem téměř 120 K při téměř zaplněném domácím stánku (35K). řecký model managementu týmu asi nebude ten nejoptimálnější :-).
tom17
Team President

Post by tom17 »

to oslíček: Ale pane kolego, řecký model managmentu byl vždy ten nejoptimálnější, jak by vám prozradili Řekové. Až v roce 2010 se to nějak to... no... ehm... pokakalo.

K SP Poháru - minulou sezónu do něj šli naplno snad jen tři Áčkaři... A tak jsem přehodnotil svůj cíl - nezní již získat tuto trofej, nýbrž důstojně v posledním týdnu vypadnout :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”