Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 16 _ los skupin

Post by pupajdi13 »

Pavel wrote:Hmm, tak Janča se opil, nestihl nastavit sestavu na ligu, kterou tím prohrál, ale zároveň pošetřil nejlepší hráče a odnesli jsme to my... Navíc nás v prvním kole ošidil random. A tak se asi pomalu začnu omlouvat těm třem optimistům, kteří mi dali v anketě hlas :)
stále máš mou plnou důvěru :wink: ...takticky to sleduješ z povzdálí ,abys pak mohl zaůtočit ze zálohy,,,,i ty šibale 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Pavel

Post by Pavel »

Random vzal, random dal, tentokrát naštěstí dal a tak šance na postup stále ještě žije. A omlouvám se panu Žvejkovi za výsledek, byl lepší!
Bohemians Jeníkov - B.1
Pavel

Post by Pavel »

pupajdi13 wrote:
léblík wrote: Tak jsme si ho dali navzájem :mrgreen: Já neblbnu já jdu minimálně do semi :mrgreen:
Ne já ti ho faKT nedal....
Mohu potvrdit, že to pupajdi nebyl :)
Bohemians Jeníkov - B.1
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Liběšice ..... 3 - 4..... FC Letenská šlechta Image

výkony : 138 : 144

velmi pěkně....tak i podruhé jsme dokázali porazit největšího soka ve skupině a s velkým přehledem vedeme tabulku.

co se mi však nelíbí je fakt,že pokud postoupím ze skupiny jako první (což je už prakticky hotové)..,tak si zahraju doma pouze ten první vyřazovák....další 3 kola včetně finále bych měl venku(pokud bych se tam dostal,samozřejmě)...což mě velmi mrzí. :?
mantel

Post by mantel »

Tak dnesk jsem napravil zaváhání z prvního kola, kdy jsem doma prohrál s týmem Herous. Tím pádem mi patří první místo ve skupině , které už doufám neopustím. Nicméně Áčko už mlelo z posledního, takže zítřejší liga je v prd.... Ale s jistým postupem do Béčka už nám to je jedno.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

hlasovací tipovačka ukončena : podle výsledku by si finále měli střihnout Pavel s Jančaříkem, což je dle skupinovému losu vysoce pravděpodobné.
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:hlasovací tipovačka ukončena : podle výsledku by si finále měli střihnout Pavel s Jančaříkem, což je dle skupinovému losu vysoce pravděpodobné.
No my ostatní s tím zkusíme ještě něco udělat. :mrgreen:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

já touto cestou děkuji tomu jedinému, kdo pro mě hlasoval (já to nebyl :lol: )...v rozletu mě zatím poněkud brzí pohár, který má absolutní přednost...pokud se povede postupovat dál (v což doufáme) tak nejspíš v této minci díru do světa neuděláme :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Libo

Post by Libo »

Papa Bouba Diop wrote:já touto cestou děkuji tomu jedinému, kdo pro mě hlasoval (já to nebyl :lol: )...v rozletu mě zatím poněkud brzí pohár, který má absolutní přednost...pokud se povede postupovat dál (v což doufáme) tak nejspíš v této minci díru do světa neuděláme :)
Drzim palce... v tom poharu :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tak se nám losla vyřazovací část.....večer po návratu z chaty udělám rozpis...vyhodnocení skupin...včetně mých tipů na postupy.
Matteo76

Post by Matteo76 »

pupajdi13 wrote:tak se nám losla vyřazovací část.....večer po návratu z chaty udělám rozpis...vyhodnocení skupin...včetně mých tipů na postupy.
No pěkně jsi mi to Pupajdíku nalosoval, dostal jsem Plášu, kolegu z mé divize, který skončil hned za mnou
v lize (2.), o to bude ten souboj pikantnější, těším se na to...prý se mám těšit na odplatu :D :wink:
Pláša
Team Manager

Post by Pláša »

Tááááže je konec skupin a Nečekaný se stalo skutečností :) Fc Burani Liblice vyhráli skupinu 8 a tim padem se vyhnuli Léblikovýmu týmu, tudiz bude na programu pikantní utkaní Fc Burani Liblice - Fc Revengers ---> tudíž tými z jedné a té samé divize, který se prali o titul a uspěšnější byl bohužel pro mě Matteo76(Fc Revengers) .....

Čas odplaty je tu !!!! Buranov se těší na tento zajímavý zápas...!!!
Fc Burani Liblice - Pláša
Matteo76

Post by Matteo76 »

Pláša wrote:Tááááže je konec skupin a Nečekaný se stalo skutečností :) Fc Burani Liblice vyhráli skupinu 8 a tim padem se vyhnuli Léblikovýmu týmu, tudiz bude na programu pikantní utkaní Fc Burani Liblice - Fc Revengers ---> tudíž tými z jedné a té samé divize, který se prali o titul a uspěšnější byl bohužel pro mě Matteo76(Fc Revengers) .....

Čas odplaty je tu !!!! Buranov se těší na tento zajímavý zápas...!!!
Jsem celkem koukal, že jsi za sebou nechal Noppa i Mošníka, toš tak ve čtvrtek se uvidí, stejně to vidím na plichtu a rozhodnou pentle :wink:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no bohužel jsem kvůli poháru v Minci ostudně vypadnul už ve skupině o skóre za Libem :oops: žádný význam to nemělo a tak slibuji, že to příště napravím a zahraju si finále :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote:no bohužel jsem kvůli poháru v Minci ostudně vypadnul už ve skupině o skóre za Libem :oops: žádný význam to nemělo a tak slibuji, že to příště napravím a zahraju si finále :)
to bych ti doporučoval...pokazil jsi mi moje tipování 8)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”