stále máš mou plnou důvěruPavel wrote:Hmm, tak Janča se opil, nestihl nastavit sestavu na ligu, kterou tím prohrál, ale zároveň pošetřil nejlepší hráče a odnesli jsme to my... Navíc nás v prvním kole ošidil random. A tak se asi pomalu začnu omlouvat těm třem optimistům, kteří mi dali v anketě hlas
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 16 _ los skupin
Random vzal, random dal, tentokrát naštěstí dal a tak šance na postup stále ještě žije. A omlouvám se panu Žvejkovi za výsledek, byl lepší!
Bohemians Jeníkov - B.1
Mohu potvrdit, že to pupajdi nebylpupajdi13 wrote:Ne já ti ho faKT nedal....léblík wrote: Tak jsme si ho dali navzájemJá neblbnu já jdu minimálně do semi
Bohemians Jeníkov - B.1
-
pupajdi13
FC Liběšice ..... 3 - 4..... FC Letenská šlechta 
výkony : 138 : 144
velmi pěkně....tak i podruhé jsme dokázali porazit největšího soka ve skupině a s velkým přehledem vedeme tabulku.
co se mi však nelíbí je fakt,že pokud postoupím ze skupiny jako první (což je už prakticky hotové)..,tak si zahraju doma pouze ten první vyřazovák....další 3 kola včetně finále bych měl venku(pokud bych se tam dostal,samozřejmě)...což mě velmi mrzí.

výkony : 138 : 144
velmi pěkně....tak i podruhé jsme dokázali porazit největšího soka ve skupině a s velkým přehledem vedeme tabulku.
co se mi však nelíbí je fakt,že pokud postoupím ze skupiny jako první (což je už prakticky hotové)..,tak si zahraju doma pouze ten první vyřazovák....další 3 kola včetně finále bych měl venku(pokud bych se tam dostal,samozřejmě)...což mě velmi mrzí.
Tak dnesk jsem napravil zaváhání z prvního kola, kdy jsem doma prohrál s týmem Herous. Tím pádem mi patří první místo ve skupině , které už doufám neopustím. Nicméně Áčko už mlelo z posledního, takže zítřejší liga je v prd.... Ale s jistým postupem do Béčka už nám to je jedno.
-
pupajdi13
hlasovací tipovačka ukončena : podle výsledku by si finále měli střihnout Pavel s Jančaříkem, což je dle skupinovému losu vysoce pravděpodobné.
No my ostatní s tím zkusíme ještě něco udělat.pupajdi13 wrote:hlasovací tipovačka ukončena : podle výsledku by si finále měli střihnout Pavel s Jančaříkem, což je dle skupinovému losu vysoce pravděpodobné.
-
Papa Bouba Diop
já touto cestou děkuji tomu jedinému, kdo pro mě hlasoval (já to nebyl
)...v rozletu mě zatím poněkud brzí pohár, který má absolutní přednost...pokud se povede postupovat dál (v což doufáme) tak nejspíš v této minci díru do světa neuděláme 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
Libo
Drzim palce... v tom poharuPapa Bouba Diop wrote:já touto cestou děkuji tomu jedinému, kdo pro mě hlasoval (já to nebyl)...v rozletu mě zatím poněkud brzí pohár, který má absolutní přednost...pokud se povede postupovat dál (v což doufáme) tak nejspíš v této minci díru do světa neuděláme
-
pupajdi13
tak se nám losla vyřazovací část.....večer po návratu z chaty udělám rozpis...vyhodnocení skupin...včetně mých tipů na postupy.
-
Matteo76
No pěkně jsi mi to Pupajdíku nalosoval, dostal jsem Plášu, kolegu z mé divize, který skončil hned za mnoupupajdi13 wrote:tak se nám losla vyřazovací část.....večer po návratu z chaty udělám rozpis...vyhodnocení skupin...včetně mých tipů na postupy.
v lize (2.), o to bude ten souboj pikantnější, těším se na to...prý se mám těšit na odplatu
Tááááže je konec skupin a Nečekaný se stalo skutečností
Fc Burani Liblice vyhráli skupinu 8 a tim padem se vyhnuli Léblikovýmu týmu, tudiz bude na programu pikantní utkaní Fc Burani Liblice - Fc Revengers ---> tudíž tými z jedné a té samé divize, který se prali o titul a uspěšnější byl bohužel pro mě Matteo76(Fc Revengers) .....
Čas odplaty je tu !!!! Buranov se těší na tento zajímavý zápas...!!!
Fc Burani Liblice - Pláša
-
Matteo76
Jsem celkem koukal, že jsi za sebou nechal Noppa i Mošníka, toš tak ve čtvrtek se uvidí, stejně to vidím na plichtu a rozhodnou pentlePláša wrote:Tááááže je konec skupin a Nečekaný se stalo skutečnostíFc Burani Liblice vyhráli skupinu 8 a tim padem se vyhnuli Léblikovýmu týmu, tudiz bude na programu pikantní utkaní Fc Burani Liblice - Fc Revengers ---> tudíž tými z jedné a té samé divize, který se prali o titul a uspěšnější byl bohužel pro mě Matteo76(Fc Revengers) .....
-
Papa Bouba Diop
no bohužel jsem kvůli poháru v Minci ostudně vypadnul už ve skupině o skóre za Libem
žádný význam to nemělo a tak slibuji, že to příště napravím a zahraju si finále 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
pupajdi13
to bych ti doporučoval...pokazil jsi mi moje tipováníPapa Bouba Diop wrote:no bohužel jsem kvůli poháru v Minci ostudně vypadnul už ve skupině o skóre za Libemžádný význam to nemělo a tak slibuji, že to příště napravím a zahraju si finále