Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Foxir
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Foxir »

Díky za menší uklidnění, budu jen rád, když můj post bude v budoucnu brán pouze jako hysterický výkřik unaveného muže :) Ale ve střehu zůstávám :!:
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
tom17
Team President

Post by tom17 »

Jaromir Malanta wrote:
Razvanica wrote: @Jaromir Malanta: "Their business"? My friend, you must be taking me for someone else. Managers who know are aware of my opinion on the recent development of SP.
Pánové, mám prosbu, šerif Razvanica v této reakci uvedl moje jméno, jenže já jak na sviňu neumím anglicky, mohl by mi to někdo z vás přeložit? díky moc :wink:
Podle mě reagoval na Tvoji větu:
Už jenom Razvanicovo podivení nad tím, že u nás bany řešíme veřejně mne dost zarazilo, takže pro mne platí dál to samé, své obchody si budu hlídat ještě pečlivěji (...)
Google překladač ji nepřekládá do angličtiny (a asi i do rumunštiny) samozřejmě zcela přesně, takže to, co jsi se snažil říci, bylo ze strany šerifa Razvanici pochopeno jiným způsobem. V podstatě se Razvanica snažil říci, že SP není jeho business a na vývoj SP v poslední době má svůj názor (který je mimochodem hodně podobný tomu mému).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

tom17 wrote:
Jaromir Malanta wrote:
Razvanica wrote: @Jaromir Malanta: "Their business"? My friend, you must be taking me for someone else. Managers who know are aware of my opinion on the recent development of SP.
Pánové, mám prosbu, šerif Razvanica v této reakci uvedl moje jméno, jenže já jak na sviňu neumím anglicky, mohl by mi to někdo z vás přeložit? díky moc :wink:
Podle mě reagoval na Tvoji větu:
Už jenom Razvanicovo podivení nad tím, že u nás bany řešíme veřejně mne dost zarazilo, takže pro mne platí dál to samé, své obchody si budu hlídat ještě pečlivěji (...)
Google překladač ji nepřekládá do angličtiny (a asi i do rumunštiny) samozřejmě zcela přesně, takže to, co jsi se snažil říci, bylo ze strany šerifa Razvanici pochopeno jiným způsobem. V podstatě se Razvanica snažil říci, že SP není jeho business a na vývoj SP v poslední době má svůj názor (který je mimochodem hodně podobný tomu mému).
Díky za překlad
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
tom17
Team President

Post by tom17 »

Jaromir Malanta wrote: Díky za překlad
Není zač, šerifové tu jsou k vašim službám :)
VIASTORE
oliwapol

Post by oliwapol »

Chci se zeptat,kamos mi poslal turnajovou pozvanku se startovnym 20 000,ale uz jsme se vicekrat oba prihlasovali z jednoho pocitace,takze kdyz to prijmu hrozi mi pokuta jak se tu uz resilo? Nebo 20K neni DRAHY turnaj jak tu bylo taky napsano? Diky za odpovedi.
ACS Pardubice
PaToM

Post by PaToM »

oliwapol wrote:Chci se zeptat,kamos mi poslal turnajovou pozvanku se startovnym 20 000,ale uz jsme se vicekrat oba prihlasovali z jednoho pocitace,takze kdyz to prijmu hrozi mi pokuta jak se tu uz resilo? Nebo 20K neni DRAHY turnaj jak tu bylo taky napsano? Diky za odpovedi.
Drahý turnaj je zjavne až od 50k, ale neriskoval by som to, ak ti je ešte tvoj účet na SP milý. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oliwapol wrote:Chci se zeptat,kamos mi poslal turnajovou pozvanku se startovnym 20 000,ale uz jsme se vicekrat oba prihlasovali z jednoho pocitace,takze kdyz to prijmu hrozi mi pokuta jak se tu uz resilo? Nebo 20K neni DRAHY turnaj jak tu bylo taky napsano? Diky za odpovedi.
Nedoporučuji hrát takový turnaj.
VIASTORE
noell
Assistant Coach

Post by noell »

Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
tom17
Team President

Post by tom17 »

noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.
VIASTORE
ps2512

Post by ps2512 »

tom17 wrote:
noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.
Někteří jsou asi nepoučitelní :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Woko

Post by Woko »

Tak jsem si v dubnu po dvou letech pauzy opět založil tým a asi před týdnem sem konečně začal trochu hrát a dneska si začínám pročítat forum a budu citovat již citované: "No to je hnus, velebnosti!"

Výše nelibě zmiňovaného obchodníka, pyšnícího se plackou ve tvaru hvězdy, bychom si měli řádně hlídat a nechtějte vědět jakými slovy jsem na jeho adresu poprskal monitor.

Doufám, že jeho kolega, který tady slabě hájil (snad) svůj podivný názor, bude pracovat obezřetně a spravedlivě a nebude přivírat oči. (chtěl jsem ještě připsat některé věci o strabismu, ale nakonec to neudělám). A pokud si čte tento topic, tak tu pro něj mám zprávu: "Aby blesk sjel do želez kutých ještě za horka, tak jak do kravince vstoupila má pohorka." Snad se automatický překladač zapotí.

Jo a díky, že jste mě upozornili na potíže v přátelských turnajích, žádný teambabysitting si radši nikdy pořizovat nebudu.

A ještě bych rád zareagoval na pupajdiho příspěvek a ohradil se proti němu
pupajdi13 wrote: 1.) tomu bych klidně věřil, že to je nějaký jantar ... nemyslím si,že by dardar v tom byl zapleten.
Tak jantar to nebyl ani náhodou, takhle ošklivá urážka, fuj!

Zdraví Woko, manažer týmu Jantar FC, golman týmu Jantaři (PKFL 2.A liga)

P.S.
Nakonec se za ty dva roky tady nic nezměnilo. To je ale v tělesných partiích, uspůsobených k vyměšování tuhého organického odpadu (pořád je na fóru zakázáno mluvit sprostě, že jo?
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

pupajdi13 wrote: 1.) tomu bych klidně věřil, že to je nějaký jantar ... nemyslím si,že by dardar v tom byl zapleten.
Woko wrote: Tak jantar to nebyl ani náhodou, takhle ošklivá urážka, fuj!
Máš recht......to pojmenování se mi nepovedlo 8) ...omluva z mé strany...byl to diletant :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
noell
Assistant Coach

Post by noell »

tom17 wrote:
A můžeš mi prosím pomoct?V turnaji který jsem momentálně hrál,hrajou dva z jednoho IP a ban nemají.Můžu slíbit,že klub své ženy už nikdy na zápas nepozvu.
Manager:Noell
Team:Spartani Zatec
puzzle

Post by puzzle »

noell wrote:
tom17 wrote:
A můžeš mi prosím pomoct?V turnaji který jsem momentálně hrál,hrajou dva z jednoho IP a ban nemají.Můžu slíbit,že klub své ženy už nikdy na zápas nepozvu.
Víš jak se tomu říká? To je recidiva a za to jsou mnohem větší tresty než poprvé...
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
tom17
Team President

Post by tom17 »

noell wrote:
tom17 wrote:
Už jednou jsi byl za to zabanován, navíc jsi věděl, že pokud chceš hrát turnaje s druhým účtem, který se dlouhodobě loguje z 1 PC, musíš nastavit symbolické vstupné. Nevím o případu, kdy by byl někdo odbanován podruhé, když se dopustí stejného prohřešku. Nehledě na skutečnost, že ten druhý účet se lognul tuto sezónu pouze jedenkrát a to hned po Tobě a kvůli tomu, aby Ti přijmul pozvánku do turnaje, což samo o sobě silně zavání multi-accountem. Argument, že víš o někom, kdo porušuje pravidla a doposud nebyl potrestán, není vůbec relevantní.

Ale abych Ti odpověděl – mohu Ti pomoci v komunikaci se šerifem, který Tě zabanoval. Je na Tobě, jestli ho přesvědčíš, že by jsi měl být znova odbanován. Nečekej však z mé strany nějakou aktivní podporu za Tvé odbanování, tak jako tomu bylo v minulém případě. Pokud šerifa, který Tě zabanoval, nepřesvědčíš, zbývá Ti možnost v podobě podání odvolání ke všem šerifům. Pokud máš zájem o moji pomoc v podobě překládání, kontaktuj mě prostřednictvím mého šerifského e-mailu (resi@soccerproject.com).
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”