pozdě ale přecipupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .
http://www.youtube.com/watch?v=bHIhQFuwRnw

Moderator: Czech Moderators
pozdě ale přecipupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .
Myslím, že to tu už niekde niekto (Dawron?) písal...Papa Bouba Diop wrote:pozdě ale přecipupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .
no nalada je v riti tak proto kluciSokol Cejc wrote:Bo je Jančařík jelito, tím to jeoslicek wrote:mě dneska skončil bodový příděl v první polovině sezóny - s rozhodčími v posledních zápasech, tj. 84, 84, 78 a 93 si opravdu moc netykám, takže z toho body nebudou. s Jeremym mám sice rozhodčího lepšího, ale zase asi ani na 100/100 bych na něj neměl - ještě zkusím něco vymyslet, ale asi nebude co.
ps dneska dobře zabodoval - to byla teda slušná práce (nebo spíš klika). peace.
musím se zeptat andrewa (jakožto jančaříkova kondičního trenéra), jak je možné, že dokázal prohrát poslední dva zápasy - to mi hlava vůbec nebere, hlavně ten dnešní.
a já jitrničkajancarik wrote: jo a jelito jsem taky
Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápaseamoszamba wrote: Za pomoci Andrewa se nám to povedlo.
No zítra to bude zajímavé...oslicek wrote:Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápase.
Ty si s tím poradíš, jsem bez obav.amoszamba wrote:No zítra to bude zajímavé...oslicek wrote:Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápase.
![]()
Menší obavy mám z CML no a z redek poněvadž se mi nepodaří postavit sestava s agr. do 6%.
Necháme se překvapit.
No chtělo by to stlačit ještě nížmantel wrote:Ty si s tím poradíš, jsem bez obav.amoszamba wrote:No zítra to bude zajímavé...oslicek wrote:Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápase.
![]()
Menší obavy mám z CML no a z redek poněvadž se mi nepodaří postavit sestava s agr. do 6%.
Necháme se překvapit.
Tak nějak zpětně uvažuju, jak jsi to dokázal vměstnat do 6%, když celou dobu, co to hrajeme, furt bečíš, že na transferu je úplné hovno a nedá se nic koupit.
Jo jo to bylo pořád jen že Béčko je jeho maximum a teď si v klidu hoví na třetím místě nejvyšší soutěže.mantel wrote:Ty si s tím poradíš, jsem bez obav.amoszamba wrote: No zítra to bude zajímavé...![]()
Necháme se překvapit.
Tak nějak zpětně uvažuju, jak jsi to dokázal vměstnat do 6%, když celou dobu, co to hrajeme, furt bečíš, že na transferu je úplné hovno a nedá se nic koupit.
nic si z toho nedělej, mě se taky nepodaří postavit s agr. nad 25 % (budou mi to tam dva beránci kazit). nicméně předpokládám, že tak minimálně dvě redky dostaneš a zbytek zařídí Andrewamoszamba wrote: Menší obavy mám z CML no a z redek poněvadž se mi nepodaří postavit sestava s agr. do 6%.
Necháme se překvapit.
Dík, všechno je stejně vaše zásluha. Nebýt těch našich ostravských srazů, Xixora a ostatních, tak jsem určitě někde jinde.MikeF wrote:Jo jo to bylo pořád jen že Béčko je jeho maximum a teď si v klidu hoví na třetím místě nejvyšší soutěže.Upřímná gratulace do Těšína.
kušujoslicek wrote: nicméně předpokládám, že tak minimálně dvě redky dostaneš ....
B.I.N.G.O.!pupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .