pozdě ale přecipupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .
http://www.youtube.com/watch?v=bHIhQFuwRnw
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
PaToM
Myslím, že to tu už niekde niekto (Dawron?) písal...Papa Bouba Diop wrote:pozdě ale přecipupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
jancarik
no nalada je v riti tak proto kluciSokol Cejc wrote:Bo je Jančařík jelito, tím to jeoslicek wrote:mě dneska skončil bodový příděl v první polovině sezóny - s rozhodčími v posledních zápasech, tj. 84, 84, 78 a 93 si opravdu moc netykám, takže z toho body nebudou. s Jeremym mám sice rozhodčího lepšího, ale zase asi ani na 100/100 bych na něj neměl - ještě zkusím něco vymyslet, ale asi nebude co.
ps dneska dobře zabodoval - to byla teda slušná práce (nebo spíš klika). peace.
musím se zeptat andrewa (jakožto jančaříkova kondičního trenéra), jak je možné, že dokázal prohrát poslední dva zápasy - to mi hlava vůbec nebere, hlavně ten dnešní.
jo a jelito jsem taky
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
pupajdi13
a já jitrničkajancarik wrote: jo a jelito jsem taky
zztopai 0 - 1 FC Teschen (143-147)
Jo.....
Za pomoci Andrewa se nám to povedlo.
Díky
Jo.....
Za pomoci Andrewa se nám to povedlo.
Díky
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápaseamoszamba wrote: Za pomoci Andrewa se nám to povedlo.
-
Papa Bouba Diop
první vskutku vyválčený bod v letošní sezóně 
Valcíři Chomutov - Viastore 3-3 (130:137)
já se snad ještě zachráním
Valcíři Chomutov - Viastore 3-3 (130:137)
já se snad ještě zachráním
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
No zítra to bude zajímavé...oslicek wrote:Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápase.
Menší obavy mám z CML no a z redek poněvadž se mi nepodaří postavit sestava s agr. do 6%.
Necháme se překvapit.
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Ty si s tím poradíš, jsem bez obav.amoszamba wrote:No zítra to bude zajímavé...oslicek wrote:Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápase.
![]()
Menší obavy mám z CML no a z redek poněvadž se mi nepodaří postavit sestava s agr. do 6%.
Necháme se překvapit.
Tak nějak zpětně uvažuju, jak jsi to dokázal vměstnat do 6%, když celou dobu, co to hrajeme, furt bečíš, že na transferu je úplné hovno a nedá se nic koupit.
No chtělo by to stlačit ještě nížmantel wrote:Ty si s tím poradíš, jsem bez obav.amoszamba wrote:No zítra to bude zajímavé...oslicek wrote:Hele, Andrew, když máš takhle skrytou/otevřenou funkci asi v každém áčkovém týmu, nechceš třeba nějaký kšeft i u mě? Pozice sportovního ředitele je volná, bereš? Prvním úkolem by bylo vyhrát v zítřejším zápase.
![]()
Necháme se překvapit.
Tak nějak zpětně uvažuju, jak jsi to dokázal vměstnat do 6%, když celou dobu, co to hrajeme, furt bečíš, že na transferu je úplné hovno a nedá se nic koupit.
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Jo jo to bylo pořád jen že Béčko je jeho maximum a teď si v klidu hoví na třetím místě nejvyšší soutěže.mantel wrote:Ty si s tím poradíš, jsem bez obav.amoszamba wrote: No zítra to bude zajímavé...![]()
Necháme se překvapit.
nic si z toho nedělej, mě se taky nepodaří postavit s agr. nad 25 % (budou mi to tam dva beránci kazit). nicméně předpokládám, že tak minimálně dvě redky dostaneš a zbytek zařídí Andrewamoszamba wrote: Menší obavy mám z CML no a z redek poněvadž se mi nepodaří postavit sestava s agr. do 6%.
Necháme se překvapit.
Dík, všechno je stejně vaše zásluha. Nebýt těch našich ostravských srazů, Xixora a ostatních, tak jsem určitě někde jinde.MikeF wrote:Jo jo to bylo pořád jen že Béčko je jeho maximum a teď si v klidu hoví na třetím místě nejvyšší soutěže.Upřímná gratulace do Těšína.
kušujoslicek wrote: nicméně předpokládám, že tak minimálně dvě redky dostaneš ....
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

-
ps2512
Jak já to dělám. Další haluz a kdyby random nevzal to co s Freshem daroval, mohly to být body 3. 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
dawron
- Team President
B.I.N.G.O.!pupajdi13 wrote:Tak teprve dneska mi došel ten Dawronův podtext v profilu fora....jestli se nepletu,tak to vychází z týhle petelice .
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!