Edit: jo a ještě potřebujeme překladače : kvalitního překladače ...... pokud by se toho ujal Oslíček,byl bych rád...děkuji.
Moderator: Czech Moderators
Děkuji. Tohle je myslím zcela stejně konkrétní jako "bohatě dotované turnaje" nebo "nerealistická částka". Každý si to může vykládat, jak chce. Srovnal bych to se situací, kde by byl zákon "Všichni, co nebudou platit daně, budou zavřeni do vězení. Stejně tak budou zavřeni do vězení všichni, co porušují zákony jiným způsobem.", přičemž by nebyl jmenován jediný další zákon.tom17 wrote:Manažeři byli potrestáni na základě porušení třetího odstavce Pravidel SP:Netris1 wrote: Na základě jakého porušení pravidel si tedy šerif nárokuje právo zabanovat slovenské manažery? Uznávám, že to není košér, ale kde je definováno, zda je to zakázáno nebo ne?
It is strictly forbidden to own more than one team in SoccerProject. Managers who get caught, will be kicked immediately, as well as users who try to cheat in any other way.
V českém překladu:
Je přísně zakázáno na SoccerProjectu vlastnit více než jeden tým. Manažeři, u kterých bude zjištěna tato bigamie, budou bez milosti vyhozeni, stejně jako ostatní vykukové, snažící se podvádět jinak.
Práveže hovorím o tých, ktorých som tu už vyššie uvádzal, že ich cena nie je prehnaná. Preto som lancoka ani neuviedol. Taký myky napr., na tom nijak extra nezarobil, podľa BS (už tam nie sú tak staré dáta!) je jeho trhová cena dokonca vyššia než akú dostal. Takže de facto jeho ponuku na "akúkoľvek" (myslené obrovskú) sumu, neprijal. Ako už sám spomínal, aj preto, že IBP bola nastavená už deň predtým. Tú ponuku prijal husatko preto, lebo mu chcel pomôcť, rovnako ako ostatným. IBP sa dá nastaviť tuším až po 2 dňoch, keď je hráč na TL, takže opäť ho od neho mohol kúpiť ktokoľvek. Okrem toho, husatko mohol tú ponuku = IBP podať aj bez toho, že by mykymu niečo písal a situácia by bola rovnaká - myky by dostal peniaze za prestup, husatko by bol happy, že rozdal ďalšie melóniky a o žiadny podvod by (rovnako ako teraz) neišlo. S tým rozdielom, že by som tu teraz nepísal o mykymtom17 wrote:PatoMe, většinou ta cena byla alespoň nad průměrem, za jakou se obdobní hráči prodávají ... Co třeba takový lancok, nejvýše postavený slovenský manažer? Úmyslně si zvolil hráče (skill hlavičky nebyl vytrénovaný) a cenu, o které věděl, že nespadá do kategorie "nereálná". Nicméně pravděpodobně nějaký milion vydělal. Dopustil se podvodu a dopustil se obchodu s nereálnou částkou?
Myslím si, že se jedná o podvod, pokud dostaneš zprávu takového znění, jako dostali slovenští manažeři, a pak za takových okolností přijmeš nabídku.
Je to tak, nešlo.PaToM wrote: Okrem toho, husatko mohol tú ponuku = IBP podať aj bez toho, že by mykymu niečo písal a situácia by bola rovnaká - myky by dostal peniaze za prestup, husatko by bol happy, že rozdal ďalšie melóniky a o žiadny podvod by (rovnako ako teraz) neišlo. S tým rozdielom, že by som tu teraz nepísal o mykym.
Proto jsme v té petici uvedl MYKYHO jako jasný případ odlišného postoje a především konkretně u něho očekávám a věřím v odbanování.....proto prosím všichni dobře pročtěte tu petici , nebo navrhněte jinou skladbu písma a podpořte v topicu hlasování .PaToM wrote:
Takže u niektorých sa dá hovoriť o "podvode". V prípade napr. mykyho určite nie.
A ani nejde o podvod.tom17 wrote:Je to tak, nešlo.PaToM wrote: Okrem toho, husatko mohol tú ponuku = IBP podať aj bez toho, že by mykymu niečo písal a situácia by bola rovnaká - myky by dostal peniaze za prestup, husatko by bol happy, že rozdal ďalšie melóniky a o žiadny podvod by (rovnako ako teraz) neišlo. S tým rozdielom, že by som tu teraz nepísal o mykym.
Seznam šerifů najdeš zde: http://www.soccerproject.com/spnewl_index.php?section=4_michael_ wrote: Mozte toto niekto preposlat este nejakemu serifovi? ja ich nepoznam, tak by som bol rad, keby sa na to este niekto pozrel.
Dikes
Ajajáááj, nastanú zlé časy pre Slovákov a Čechov na SPtom17 wrote:Kolem půlnoci jsem odeslal Sjarelovi rezignační dopis na funkci šerifa...
...Informoval jsem také Foxe...
líp bych to nevystihlHippopotamus wrote:Ajajáááj, nastanú zlé časy pre Slovákov a Čechov na SPtom17 wrote:Kolem půlnoci jsem odeslal Sjarelovi rezignační dopis na funkci šerifa...
...Informoval jsem také Foxe...Možno Foxir by to zachrániť mohol, prípadne, keby sa našiel nejaký iný dobrák, inak sme v prdeli
Tak tohle není zrovna optimistická zpráva dne..ps2512 wrote:líp bych to nevystihlHippopotamus wrote:Ajajáááj, nastanú zlé časy pre Slovákov a Čechov na SPtom17 wrote:Kolem půlnoci jsem odeslal Sjarelovi rezignační dopis na funkci šerifa...
...Informoval jsem také Foxe...Možno Foxir by to zachrániť mohol, prípadne, keby sa našiel nejaký iný dobrák, inak sme v prdeli
To je nič. Potom ešte prídu smrteľné stony. To bude, keď sa do A-čka dostane FC Hostage.tomkycz wrote:tohle už je jen takové cukání, dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém