Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

Pokud by se Vám to nezdálo,tak zkuste někdo ještě něco sestavit :wink: .....jdu založit ten topic pro hlasování

Edit: jo a ještě potřebujeme překladače : kvalitního překladače ...... pokud by se toho ujal Oslíček,byl bych rád...děkuji.
Last edited by pupajdi13 on Wed Sep 01, 2010 10:35 pm, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Netris1

Post by Netris1 »

tom17 wrote:
Netris1 wrote: Na základě jakého porušení pravidel si tedy šerif nárokuje právo zabanovat slovenské manažery? Uznávám, že to není košér, ale kde je definováno, zda je to zakázáno nebo ne?
Manažeři byli potrestáni na základě porušení třetího odstavce Pravidel SP:
It is strictly forbidden to own more than one team in SoccerProject. Managers who get caught, will be kicked immediately, as well as users who try to cheat in any other way.
V českém překladu:
Je přísně zakázáno na SoccerProjectu vlastnit více než jeden tým. Manažeři, u kterých bude zjištěna tato bigamie, budou bez milosti vyhozeni, stejně jako ostatní vykukové, snažící se podvádět jinak.
Děkuji. Tohle je myslím zcela stejně konkrétní jako "bohatě dotované turnaje" nebo "nerealistická částka". Každý si to může vykládat, jak chce. Srovnal bych to se situací, kde by byl zákon "Všichni, co nebudou platit daně, budou zavřeni do vězení. Stejně tak budou zavřeni do vězení všichni, co porušují zákony jiným způsobem.", přičemž by nebyl jmenován jediný další zákon.
Tady vůbec nejde jen o případ slovenských manažerů. Tady jde o to, že pravidla jsou strašně nekonkrétní a může si je každý vykládat jak chce. Takhle se u každého většího případu (dardar, Slováci,...) řeší, zda šlo o porušení pravidel nebo ne. Záleží čistě jen na rozhodnutí šerifa. Pro nic za nic, zabanujte slovenskou elitu, ale za pár týdnů může nastat další problém a všichni budou řešit, zda šlo o podvod nebo ne. A pokud se shodnou na tom, že o podvod šlo, tak můžeme začít řešit výši trestu.
Je takový problém vytvořit konkrétní pravidla SoccerProjectu s přesně stanovenou trestní sazbou?
Netris->Hell Riders->E.21
PaToM

Post by PaToM »

tom17 wrote:PatoMe, většinou ta cena byla alespoň nad průměrem, za jakou se obdobní hráči prodávají ... Co třeba takový lancok, nejvýše postavený slovenský manažer? Úmyslně si zvolil hráče (skill hlavičky nebyl vytrénovaný) a cenu, o které věděl, že nespadá do kategorie "nereálná". Nicméně pravděpodobně nějaký milion vydělal. Dopustil se podvodu a dopustil se obchodu s nereálnou částkou?

Myslím si, že se jedná o podvod, pokud dostaneš zprávu takového znění, jako dostali slovenští manažeři, a pak za takových okolností přijmeš nabídku.
Práveže hovorím o tých, ktorých som tu už vyššie uvádzal, že ich cena nie je prehnaná. Preto som lancoka ani neuviedol. Taký myky napr., na tom nijak extra nezarobil, podľa BS (už tam nie sú tak staré dáta!) je jeho trhová cena dokonca vyššia než akú dostal. Takže de facto jeho ponuku na "akúkoľvek" (myslené obrovskú) sumu, neprijal. Ako už sám spomínal, aj preto, že IBP bola nastavená už deň predtým. Tú ponuku prijal husatko preto, lebo mu chcel pomôcť, rovnako ako ostatným. IBP sa dá nastaviť tuším až po 2 dňoch, keď je hráč na TL, takže opäť ho od neho mohol kúpiť ktokoľvek. Okrem toho, husatko mohol tú ponuku = IBP podať aj bez toho, že by mykymu niečo písal a situácia by bola rovnaká - myky by dostal peniaze za prestup, husatko by bol happy, že rozdal ďalšie melóniky a o žiadny podvod by (rovnako ako teraz) neišlo. S tým rozdielom, že by som tu teraz nepísal o mykym :|.

Takže u niektorých sa dá hovoriť o "podvode". V prípade napr. mykyho určite nie.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaToM wrote: Okrem toho, husatko mohol tú ponuku = IBP podať aj bez toho, že by mykymu niečo písal a situácia by bola rovnaká - myky by dostal peniaze za prestup, husatko by bol happy, že rozdal ďalšie melóniky a o žiadny podvod by (rovnako ako teraz) neišlo. S tým rozdielom, že by som tu teraz nepísal o mykym :|.
Je to tak, nešlo.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaToM wrote:
Takže u niektorých sa dá hovoriť o "podvode". V prípade napr. mykyho určite nie.
Proto jsme v té petici uvedl MYKYHO jako jasný případ odlišného postoje a především konkretně u něho očekávám a věřím v odbanování.....proto prosím všichni dobře pročtěte tu petici , nebo navrhněte jinou skladbu písma a podpořte v topicu hlasování .

Pak už stačí jen překlad a může to letět k nejvyšímu.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

tom17 wrote:
PaToM wrote: Okrem toho, husatko mohol tú ponuku = IBP podať aj bez toho, že by mykymu niečo písal a situácia by bola rovnaká - myky by dostal peniaze za prestup, husatko by bol happy, že rozdal ďalšie melóniky a o žiadny podvod by (rovnako ako teraz) neišlo. S tým rozdielom, že by som tu teraz nepísal o mykym :|.
Je to tak, nešlo.
A ani nejde o podvod. :wink: :mrgreen:

Ako písal pupajdí (viem, že z určitej, dajme tomu úcty alebo "aby sme nechceli priveľa"), že napr. mykymu by mali vziať ban a dať len vysokú pokutu, tak ja si dokonca myslím, že by mu nielen že mali odobrať ban, ale ani neudeliť pokutu, práve naopak - upraviť prestupovú čiastku na vyššiu v jeho prospech ako odškodnenie za nemožnosť nastavovať na zápasy a pod., pretože myky bol zabanovaný úplne neprávom. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

Pozrite sa, ci sa vam ta cena zda, alebo nie, ja som sa orientoval podla toho, za aku sumu su predavany podobny hraci, ako som ja kupil to LB. Ze ho Husatko kupil za 8 mega bol jeho problem :D Tolko by som zanho nedal.. Teraz uz ma 25, malo expov a este aj slabu vydrz. Den predo mnou, bol mladsi a trocha lepsi hrac predany za 3 mega a ziadne ine vysoke sumy tam na hracov ani neboli, takze som sa orientoval podla toho. Komu Husatko preda hracov a za kolko je jeho vec a pretoze je to obchod a to, ze konci je uplne jedno. Ked sa ozval tak som pozrel,ci nahodou nerozpredava muzstvo a ked som videl, ze hej, tak som si od neho proste hraca kupil s tym, ze som mu dopredu oznamil, ze ho kupim za cenu aku zbadam na trhu a to sa aj stalo. Dealy sa tu deju, diali a aj budu a to ci niekto konci, alebo nie, nie je podstatne. Hraca mozem predat komu chcem a za cenu, aku ja chcem - pokial to nie je nejaky extrem, lebo je to moj hrac!!! A navyse cena bola prijatelna, to vravel aj Razvanica. Ja som ho o hraca neziadal a ani ho kvoli mne na trh nedaval, uz tam bol! Razvanica ale tvrdi, ze siel na trh kvoli mne a este aj musel niekoho kupit, aby mal dost hracov a mohol mi ho predat, ale to nie je pravda!!! Prachy som si od neho nevzal, to mi ponukal on. Nikoho som mu nepredal, pretoze predavat hraca niekomu kto konci predsalen proti pravidlam je :D Hraca som KUPOVAL!!! A este raz, posta je moja vec, za tu ban dostat nemozem. Ide o ten obchod, bol v poriadku, alebo nie? Z mojho pohladu ano, pretoze taketo sa tu deju stale.. alebo zabanujte polovicu SP, vsak aj im sa mozete pozriet do posty :D ban za takyto obchod, alebo hocijaky iny jeden obchod je proste kktina!!!!
Mozte toto niekto preposlat este nejakemu serifovi? ja ich nepoznam, tak by som bol rad, keby sa na to este niekto pozrel.
Dikes
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

To ma vazne zabanovali za to pravidlo o viacerych tymoch?!! neviem, ale ako oni su aj normalny? mne bolo povedane, ze to com som spravil, bolo jasne proti pravidlam, ale podla tamtoho pravidla by som si mal zalozit aspon 2 tymi :D a s nikym nespolupracujem, iba som sa dohodol na obchode, to je vsetko
_michael_
Assistant Coach

Post by _michael_ »

A este jedna vec - je uplne jedno odkial serif pochadza, proste nema robit kktiny a ma dodrziavat pravidla, ktore maju byt jasne!!!! urcene
tom17
Team President

Post by tom17 »

_michael_ wrote: Mozte toto niekto preposlat este nejakemu serifovi? ja ich nepoznam, tak by som bol rad, keby sa na to este niekto pozrel.
Dikes
Seznam šerifů najdeš zde: http://www.soccerproject.com/spnewl_index.php?section=4
Kontakt: sheriffs@soccerproject.com

Kolem půlnoci jsem odeslal Sjarelovi rezignační dopis na funkci šerifa, vedl mě k tomu především nedostatek času, který mohu šerifování věnovat. Informoval jsem také Foxe a ostatní šerify. V tuto chvíli ti z manažerů, kteří cítí, že s nimi bylo nakládáno neoprávněně a ještě nedostali tzv. second opinion, mohou poslat na sheriffs@soccerproject.com odvolání proti Razvanicově rozhodnutí.

K petici - v rámci zachování objektivity by asi bylo vhodné, aby dotyční manažeři zde zveřejnili korespondenci s Razvanicou.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tom17 wrote:Kolem půlnoci jsem odeslal Sjarelovi rezignační dopis na funkci šerifa...
...Informoval jsem také Foxe...
Ajajáááj, nastanú zlé časy pre Slovákov a Čechov na SP :-( Možno Foxir by to zachrániť mohol, prípadne, keby sa našiel nejaký iný dobrák, inak sme v prdeli :cry:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:
tom17 wrote:Kolem půlnoci jsem odeslal Sjarelovi rezignační dopis na funkci šerifa...
Ajajáááj, nastanú zlé časy pre Slovákov a Čechov na SP :-( Možno Foxir by to zachrániť mohol, prípadne, keby sa našiel nejaký iný dobrák, inak sme v prdeli :cry:
líp bych to nevystihl :cry:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Ataner

Post by Ataner »

ps2512 wrote:
Hippopotamus wrote:
líp bych to nevystihl :cry:
Tak tohle není zrovna optimistická zpráva dne.. 8)
JPD - B.3
tomkycz

Post by tomkycz »

mě to potěšilo, po vypadnutí z poháru mě to rozhoupalo k činu... :D ale že je toma škoda je jasné !!! SP se chýlí ke konci, tak se s tím smiřte... tohle už je jen takové cukání, dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém 8)
PaToM

Post by PaToM »

tomkycz wrote:tohle už je jen takové cukání, dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém 8)
To je nič. Potom ešte prídu smrteľné stony. To bude, keď sa do A-čka dostane FC Hostage. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”