ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým

Moderator: Czech Moderators
ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým
pšššššššššššt........plán je 3 body v pondělí s zztopai. Když to vyjde, tak by ve zbývajících dvou zápasech by musel dát 20 gólů, aby mě přeskočil. Měl bych jistotu záchrany 2 kola před koncempupajdi13 wrote:ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým![]()
![]()
Jo to je finta na Hadískaps2512 wrote:pšššššššššššt........plán je 3 body v pondělí s zztopai. Když to vyjde, tak by ve zbývajících dvou zápasech by musel dát 20 gólů, aby mě přeskočil. Měl bych jistotu záchrany 2 kola před koncempupajdi13 wrote:ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým![]()
![]()
A jsme ve finále !Hadis wrote:Semifinálový zápas je úplně na p.k.ču nalosován, kdy ten den budu bojovat o udržení v lize.
V každém případě zbraně neskládáme a půjdeme dál
Já jen doplním. Ráno jsem bez problémů vyhrál v lize a zachránil se, poté ti stejní hráči vyběhli v Oleksovicích a podali výkon 136 ! Hráli jsme venku, dostali jsme v 79. minutě červenou kartu.ps2512 wrote:Co na to říst?![]()
Dynamo Oleksovice 2 - 2 AC Had Bozak
Já to snad fakt budu muset přejmenovatHadis wrote:Toto je můj turnaj, tak mi to nekurvite porážkou mého týmu !!!!
Vyhráls CZ-ligups2512 wrote:Než rozprodám tak jsem chtěl něco vyhrát......ČSL? Kontumae v semifinále.....Sranda cup? toto v semifinále......zapadneme v zapomění
pššššt ani brečet v klidu mě nenechaj.....Kostere, přestaň si hrát na mě a rejpatkoster wrote:Vyhráls CZ-ligups2512 wrote:Než rozprodám tak jsem chtěl něco vyhrát......ČSL? Kontumae v semifinále.....Sranda cup? toto v semifinále......zapadneme v zapomění
Já přeci...Hadis wrote: Kdo mi překazí cestu za zlatým hattrickem ? [/b][/i]
pupajdi13 wrote:....
hlavně jsem zvědavej na cenu pro vítěze......s čím se Kosťa vytáhne.
Nic víc asi nečekejkoster wrote:........To by chtělo nějakou cenu pro vítěze, třeba diplom poslaný mailem (osobní předání pouze Brno a okolí )
![]()
Bžínku.....kopačák ....jejda....hod ho do placu,když už jsi to nakousl...slibuju,že si ho s Hadisem budeme pujčovatkoster wrote: I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.
Jasně, jednou já v Bcích, jednou Márty v Praze. A kopat do něho budeme jen na oslavách narozenin, našich, manželek a našich dětípupajdi13 wrote:Bžínku.....kopačák ....jejda....hod ho do placu,když už jsi to nakousl...slibuju,že si ho s Hadisem budeme pujčovatkoster wrote: I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.![]()
Tak slibujemeHadis wrote:Jasně, jednou já v Bcích, jednou Márty v Praze. A kopat do něho budeme jen na oslavách narozenin, našich, manželek a našich dětípupajdi13 wrote:Bžínku.....kopačák ....jejda....hod ho do placu,když už jsi to nakousl...slibuju,že si ho s Hadisem budeme pujčovatkoster wrote: I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.![]()