ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým
Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: Sranda cup 09 - semifinále.
-
ps2512
pšššššššššššt........plán je 3 body v pondělí s zztopai. Když to vyjde, tak by ve zbývajících dvou zápasech by musel dát 20 gólů, aby mě přeskočil. Měl bych jistotu záchrany 2 kola před koncempupajdi13 wrote:ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým![]()
![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
Jo to je finta na Hadískaps2512 wrote:pšššššššššššt........plán je 3 body v pondělí s zztopai. Když to vyjde, tak by ve zbývajících dvou zápasech by musel dát 20 gólů, aby mě přeskočil. Měl bych jistotu záchrany 2 kola před koncempupajdi13 wrote:ty vzdáváš záchranu?ps2512 wrote:.....v tu dobu již budu sestupujícím, takže v lize půjde B tým![]()
![]()

-
Hadis
Chlapy, nejsou dnešní soupeře si včas proklepnu.
Počítám s tím, že tou dobou bude bojovat o záchranu jako prase a A tým bude pěkně vyfluslej
Počítám s tím, že tou dobou bude bojovat o záchranu jako prase a A tým bude pěkně vyfluslej
AC Had Bozak
-
ps2512
Co na to říst?
Dynamo Oleksovice 2 - 2 AC Had Bozak
výkony: 142 - 136
Pokutové kopy 10 - 11 Pokutové kopy
0' Moses 'O-A' Matingou odkulhává zraněn ze hřiště. výkon 72, na hřiště SB Michael 'N-C' Topic výkon 56
I přes to o 6 bodů lepší výkon a prohra na penalty
EDIT: 2x chycená penalta Sabrosovi....jednou v zápase a jednou v rostřelu.....já se z toho poseru.....ještě že to rozprodám
výkony: 142 - 136
Pokutové kopy 10 - 11 Pokutové kopy
0' Moses 'O-A' Matingou odkulhává zraněn ze hřiště. výkon 72, na hřiště SB Michael 'N-C' Topic výkon 56
I přes to o 6 bodů lepší výkon a prohra na penalty
EDIT: 2x chycená penalta Sabrosovi....jednou v zápase a jednou v rostřelu.....já se z toho poseru.....ještě že to rozprodám
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Hadis
A jsme ve finále !Hadis wrote:Semifinálový zápas je úplně na p.k.ču nalosován, kdy ten den budu bojovat o udržení v lize.
V každém případě zbraně neskládáme a půjdeme dál
Novináři zírají, odborná veřejnost mluví o senzaci, hostující manažer si ale pěkně hoví v křesle své vymazlené kanceláře a pokuřuje vítězný doutník. Bezpochyby věřil tomu, co jeho mužstvo dokáže.
Kdo mi překazí cestu za zlatým hattrickem ?
AC Had Bozak
-
Hadis
Já jen doplním. Ráno jsem bez problémů vyhrál v lize a zachránil se, poté ti stejní hráči vyběhli v Oleksovicích a podali výkon 136 ! Hráli jsme venku, dostali jsme v 79. minutě červenou kartu.ps2512 wrote:Co na to říst?![]()
Co k tomu říct ?
Kdo umí, ten umí, kdo ne, ten jen čumí.
Toto je můj turnaj, tak mi to nekurvite porážkou mého týmu !!!!
AC Had Bozak
-
ps2512
Než rozprodám tak jsem chtěl něco vyhrát......ČSL? Kontumae v semifinále.....Sranda cup? toto v semifinále......zapadneme v zapomění 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Já to snad fakt budu muset přejmenovatHadis wrote:Toto je můj turnaj, tak mi to nekurvite porážkou mého týmu !!!!
Vyhráls CZ-ligups2512 wrote:Než rozprodám tak jsem chtěl něco vyhrát......ČSL? Kontumae v semifinále.....Sranda cup? toto v semifinále......zapadneme v zapomění
Wellweak
-
ps2512
pššššt ani brečet v klidu mě nenechaj.....Kostere, přestaň si hrát na mě a rejpatkoster wrote:Vyhráls CZ-ligups2512 wrote:Než rozprodám tak jsem chtěl něco vyhrát......ČSL? Kontumae v semifinále.....Sranda cup? toto v semifinále......zapadneme v zapomění
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
Já přeci...Hadis wrote: Kdo mi překazí cestu za zlatým hattrickem ? [/b][/i]
hlavně jsem zvědavej na cenu pro vítěze...
Re: Sranda cup 09 - pozvánky-hlaste se!!
pupajdi13 wrote:....
hlavně jsem zvědavej na cenu pro vítěze......s čím se Kosťa vytáhne.
Nic víc asi nečekejkoster wrote:........To by chtělo nějakou cenu pro vítěze, třeba diplom poslaný mailem (osobní předání pouze Brno a okolí )
![]()
I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.
Wellweak
-
pupajdi13
Bžínku.....kopačák ....jejda....hod ho do placu,když už jsi to nakousl...slibuju,že si ho s Hadisem budeme pujčovatkoster wrote: I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.
-
Hadis
Jasně, jednou já v Bcích, jednou Márty v Praze. A kopat do něho budeme jen na oslavách narozenin, našich, manželek a našich dětípupajdi13 wrote:Bžínku.....kopačák ....jejda....hod ho do placu,když už jsi to nakousl...slibuju,že si ho s Hadisem budeme pujčovatkoster wrote: I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.![]()
AC Had Bozak
-
pupajdi13
Tak slibujemeHadis wrote:Jasně, jednou já v Bcích, jednou Márty v Praze. A kopat do něho budeme jen na oslavách narozenin, našich, manželek a našich dětípupajdi13 wrote:Bžínku.....kopačák ....jejda....hod ho do placu,když už jsi to nakousl...slibuju,že si ho s Hadisem budeme pujčovatkoster wrote: I když teď sem si vzpoměl, že mám někde schovanej kopačák s originálním podpisem Davida Beckhama tak možná.....
Edit. takovou pecku bych si ale spíš asi měl schovat na jubilejní desátý ročník. Uvidíme.![]()