ALE!
ZA TENTO SESTUP MŮŽE TAK TROCHU I SJAREL

A proč? Jednoduše... úplně na začátku sezóny, 19.7. v pondělí, jsem chtěl nastavit na úterní ligu s juventem až po simulaci 22h, jednak proto, že jsem ve 22h hrál zápas a čekal jsem jestli se nějaký háč co bude hrát ten ligáč nezraní a jednak proto, že jsem měl až do té 22h docela málo času na soccer . Jenže! po té simulaci se najednou zobrazilo Unable to connect database. Bez předchozí upozornění! A trvalo to i přes ten ligový zápas! Takže na ten ligáč s juventem naběhl jen C-tým, neb ho v sestavách mám jako A-tým, aby v případě, když mě někdo na poslední chvíli přijme pool a já už bych to nestihnul nastavit.
A zápas dopad takto: Baníček - juvent 1:3 V:111-128
a kdybych tu sestavu nastavil dal bych minimálně 132 a i kdyby Pan Random řádil uhrál bych remízu. Takže já bych mimálně měl o bod navíc , tedy 45 a juvent a 2 body némě, tedy 44 a v tom případě by sestupoval on!
Takže jak říkám z části za tento sestup i Sjarel či někdo odpovědný za to unable to connect database! A jak velkou vinu na to má, to posuďte sami

P.S. Ano, já vím, že je to trochu pozdě nastavovat sestavu na ligáč až po simulaci ve 22h, jenže zrovna byli prázdniny a to jsem byl dost často venku i okolo 22h

A vím, že záchranu jsem měl uhrát v dalších zápasech.. Ale tohle mě prostě sere...
Nu, tak si tu dáme takovou anketku. Každý dejte v % vinu Sjarelovu či osobu odpovědnou za to unable to connect database

A začnu já: Já si myslím že za ten sestup můž za 40% Sjarel či osoba odpovědná co to unale to conect database.