zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Azor »

Dnes jsem ligáč prohrál a sestoupil.
ALE!
ZA TENTO SESTUP MŮŽE TAK TROCHU I SJAREL :twisted:

A proč? Jednoduše... úplně na začátku sezóny, 19.7. v pondělí, jsem chtěl nastavit na úterní ligu s juventem až po simulaci 22h, jednak proto, že jsem ve 22h hrál zápas a čekal jsem jestli se nějaký háč co bude hrát ten ligáč nezraní a jednak proto, že jsem měl až do té 22h docela málo času na soccer . Jenže! po té simulaci se najednou zobrazilo Unable to connect database. Bez předchozí upozornění! A trvalo to i přes ten ligový zápas! Takže na ten ligáč s juventem naběhl jen C-tým, neb ho v sestavách mám jako A-tým, aby v případě, když mě někdo na poslední chvíli přijme pool a já už bych to nestihnul nastavit.
A zápas dopad takto: Baníček - juvent 1:3 V:111-128
a kdybych tu sestavu nastavil dal bych minimálně 132 a i kdyby Pan Random řádil uhrál bych remízu. Takže já bych mimálně měl o bod navíc , tedy 45 a juvent a 2 body némě, tedy 44 a v tom případě by sestupoval on!

Takže jak říkám z části za tento sestup i Sjarel či někdo odpovědný za to unable to connect database! A jak velkou vinu na to má, to posuďte sami :wink:
P.S. Ano, já vím, že je to trochu pozdě nastavovat sestavu na ligáč až po simulaci ve 22h, jenže zrovna byli prázdniny a to jsem byl dost často venku i okolo 22h :wink: Ale vím že část viny je i u mě, že jsem nenašel chvíli nastavit sestavu před 22h
A vím, že záchranu jsem měl uhrát v dalších zápasech.. Ale tohle mě prostě sere...

Nu, tak si tu dáme takovou anketku. Každý dejte v % vinu Sjarelovu či osobu odpovědnou za to unable to connect database :wink: A proč jsem to chtěl nastavit až po 22h tu sestavu, to je podrobně napsáno v této zprávě
A začnu já: Já si myslím že za ten sestup můž za 40% Sjarel či osoba odpovědná co to unale to conect database.
Last edited by Azor on Thu Sep 09, 2010 6:38 am, edited 1 time in total.
Hadis

Post by Hadis »

Azor wrote:.....
Azore, plačeš dobře, ale na špatným hrobě. Prohrát první zápas a po dalších 29 zápasech se na to vymlouvat je dost ubohý a ještě to psát všude, aby o tom všeci věděli :roll: :roll: :roll:
AC Had Bozak

Azor

Post by Azor »

Hadis wrote:
Azore, plačeš dobře, ale na špatným hrobě. Prohrát první zápas a po dalších 29 zápasech se na to vymlouvat je dost ubohý a ještě to psát všude, aby o tom všeci věděli :roll: :roll: :roll:
No jo, ale ta prohra rozhodla že sestoupoupím? Neb jak jsme psal nebýt toho posranýho unable to connect database tak bych se zachránil! :wink: Aler jak říkám, i já na tom nesu vinu, neb jsem měl si najít čas a tu ligu nastavit dříve, anebo tu záchrnu vybojovat v celé sezóně.
ALE PROSTĚ MĚ TOHLE NASRALO!
Ataner

Post by Ataner »

Azor wrote:
Hadis wrote:
No jo, ale ta prohra rozhodla že sestoupoupím? Neb jak jsme psal nebýt toho posranýho unable to connect database tak bych se zachránil! :wink: Aler jak říkám, i já na tom nesu vinu, neb jsem měl si najít čas a tu ligu nastavit dříve, anebo tu záchrnu vybojovat v celé sezóně.
Když Azor chtěl zrovna právě tento zápas vyhrát.. :mrgreen: Zbytek se už nepočítá.. :lol:
JPD - B.3
Azor

Post by Azor »

Ataner wrote:
Hadis wrote:
Azor wrote:
Když Azor chtěl zrovna právě tento zápas vyhrát.. :mrgreen: Zbytek se už nepočítá.. :lol:[/quote]
Ale já počítám i ten zbytek.. ale ten zápas byl klíčový v boji o záchranu proto tu tak řvu! :wink:
Ataner

Post by Ataner »

Azor wrote: Ale já počítám i ten zbytek.. ale ten zápas byl klíčový v boji o záchranu proto tu tak řvu! :wink:
No nám je to naprosto jasný.. :mrgreen:
JPD - B.3
Slanec

Post by Slanec »

Azore, mě random tuto sezónu taky několikrát zařízl (mnohem vícekrát než mi pomohl) a za nálsedek to mělo jistotu postupu ne z 1. ale 2. místa, tak jsem zbytek zápasů (konkrétně poslední 3 vypustil). Je jasné, že tě to štve, ale víc než nadávat na tu hlášku, by jsi měl nadávat na sebe za nenastavení sestavy, protože pokud mě čeká zápas sezóny, tak mám většinou nastaveno daleko předem a reaguju maximálně na nejaký zraní nebo tak. Nicméně třeba ti ten sestup pomůže v tom, že v E vyhraješ, postoupíš, stabilizuješ kádr a pak bude v D bojovat ne o udržení, ale třeba o první pětku :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
zajdaz

Post by zajdaz »

Já jsem zase přišel o titul kvůli posranýmu randomu!!! Nepamatuji se přesně ale cca. v 5 zápasech jsem měl lepší výkon než soupeř a přesto byla jen remíza. A prostě když je ta liga vyrovnaná tak pak mi to samozřejmě chybí ty body. A kurva když už lepší výkon neznamená výhru, tak to pak klidně můžu i sestoupit když se mnou bude furt SP vyjebávat, pokud jedinný měřítko, podle čeho se vyhodnocují zápasy, si dělá co chce... Kdyby se rohodlo podle výkonů, vyhrál bych ligu s luxusním náskokem ale takhle...

Nebo nevím jestli to je pravidlo nebo taky náhoda, ale každou sezónu se to stane. Jde o to, že hraji běžně zápasy na součet agr. rozhodčího a týmu na 110 a opravdu jen vzácně na tohle dostanu vyloučení za dvě žlutý. No a pravidelně každou sezónu v jednom zápase dostanu 2 červený (za dvě žlutý). Samozřejmě tohle se stává jen v ligovém zápase. A pak zase klid a až příští sezónu se to stane znova. Nebo taky ta neuvěřitelná náhoda, kdy se mi vykartuje hráč třeba RB a náhradník se ještě ten den na tréninku zraní a dalšího RB už nemám... To jsou prostě evergreeny, na který se můžu každou sezónu "těšit".
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Tak tohle se stalo, stává a bude stávat každému z nás. S tím se prostě musí počítat, že lepší tým vždy nevyhraje - viz. realita. Prostě můžeme všichni jenom doufat v to, že tentokrát bude štěstí na "naší" straně!

A tady to brečení se mi stejně vůbec nelíbí, stejně Vám to nepomůže :lol:
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

A co z toho vyplývá ?
No přece ....
....PRYČ S RANDOMEM, NEBO HO OMEZIT NA MINIMUM !!!
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

a nebo :?: přestat brečet a brát to jako hru... :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote:a nebo :?: přestat brečet a brát to jako hru... :)
nebo brečet (trošičku).....a brát to jako hru :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Azor

Post by Azor »

Hoši, musíte odlišovat rozčilování a brečení :wink:
Já se jen nerozličoval, kdybych brečel tak bych říkal že je sjarel neschopny a že mě strašně poškodil atd atd. :wink: Já jen říkal že nebýt toho teď jsu nejspíše zachráněný. Lae to je už pryč, záchranu jsem měl kdyžtak vybojovat dalších 28 zápas (1 zápas jsem zapoměl nastavit, ale byla z toho remíza díky Pana Randoma :lol: ) Možná jsem to s tím rozčilováním přehnal, za což se omlouvám.
Ale možná je bude moje výhoda že jsem sestoupil, neb prodám naše 2 nejlepší hrače ( výkon 74 resp. 72)
To Slanec: Já netušil že je to klíčový souboj o záchranu když to bylo teprv 2.kolo :wink:
P.S. A musím poděkovat Panu Randomu! :) On mě totiž několikrát podržel.
TAKŽE DÍKY PANE RANDOME
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:a nebo :?: přestat brečet a brát to jako hru... :)
nebo brečet (trošičku).....a brát to jako hru :mrgreen:
Tak, tak - trocha brečení vždycky uleví od vzteku, ale přehánět se to nesmí. Ale když si představím, jak bych na foru brečel, kdyby postup nevyšel, tak už raději mlčím. :lol: Pro zasmání jen informace, že cca kolem 23. kola jsem byl na CML tak naštvaný, že jsem od začátku letošní sezony spočítal "seky" CML v můj prospěch a neprospěch. A to samé jsem udělal i u konkurenta v souboji o postup. Že jsem na tom byl ztratný jsem čekal. Ale když jsem zjistil, že konkurentovi CML dokonce pomohl k bodům navíc, tak jsem chtěl sežrat monitor. Příznivcem náhody prostě nikdy nebudu.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no jenom je pro mě teď trochu směšný, co píše azor :) ale tak ať si každej brečí jak chce :mrgreen:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”