zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

pavluša
Team Manager

Re: zajimavosti

Post by pavluša »

classic wrote:
mrakoplas44 wrote:
ps2512 wrote:Za dobu na SP a to jsem to dotáhl do A, jsem neměl na úctě víc než 10 M. :mrgreen:
Tak tento názor se mi zamlouvá.
Po dvou zápasech mám jeden bod tak hurá do Áčka.

...... ale víš co se říká ... pospíchej pomalu !!
Já mám na kontě 16k :oops: a potřeboval bych koupit nějaké dobré RM do 18 let, skrytá min.90 a hlavní skilly vytrénované min. na 90, agrese do 30. Nevíte o nějakém hráči za tak málo peněz? :lol: :mrgreen:
husic
Team President

Post by husic »

pavluša wrote: Já mám na kontě 16k :oops: a potřeboval bych koupit nějaké dobré RM do 18 let, skrytá min.90 a hlavní skilly vytrénované min. na 90, agrese do 30. Nevíte o nějakém hráči za tak málo peněz? :lol: :mrgreen:
Jo, tak to nevím :mrgreen:

Ale kdyby někdo jo, tak jsem připravený dát i 17K :wink:
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

husic wrote:
pavluša wrote: Já mám na kontě 16k :oops: a potřeboval bych koupit nějaké dobré RM do 18 let, skrytá min.90 a hlavní skilly vytrénované min. na 90, agrese do 30. Nevíte o nějakém hráči za tak málo peněz? :lol: :mrgreen:
Jo, tak to nevím :mrgreen:

Ale kdyby někdo jo, tak jsem připravený dát i 17K :wink:
On si spletl písmenka K a M jsou dost blízko sebe :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ps2512 wrote:třeba byl smazán...v tom případě hráč zůtane na TL ale jako volný hráč :mrgreen:
Však on tam ostal, ale to už nemá cenu o neho bojovat, lebo vždy sa nájde nejaký cvok, čo mu dá plat 70.000 a pod ;-) Inak, ten tím zmazaný nebol, proste to posral :-D
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Nespletl jsem si K a M, opravdi za něk dám vše co mám a to dělá asi 16 250 euro, i když si myslím, že za chvíli bude euro jen cárem papíru :D
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Tak už jsem po dnešním venkovním zápase (-115k) :(
Ani reklamy nejdou pořádný, nevím co budu dělat :-( Asi půjdu někoho vytunelovat :D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pavluša wrote:Tak už jsem po dnešním venkovním zápase (-115k) :(
Ani reklamy nejdou pořádný, nevím co budu dělat :-( Asi půjdu někoho vytunelovat :D
Hoď na transferlist zo 2 hráčov. napr. to CB Kušnír za 5-6M (je zbytočne dobrý na tvoj tím) a to CF Fafiani za 3,5-4,5M (v tak agresívnom tíme je hráč s 12%agr stratou peňazí, jedine, že by si mal v úmysle prestavať tím). A hneď budeš mať 8-10M a ak nekúpiš prvých hráčov, na ktorých ti padne zrak, v pohode zoženieš za tých dvoch náhrady vhodnejšie a ešte ti nejaké milióny ostanú na iné posty :-)
...new beginning...

sovajs
Team President

Post by sovajs »

Trošku nechápu mou situaci v Highlander Cup XVI.:

První match hraju v pondělí v 10:00 s AFC Viktoria Řež, což je ale DRUHÉ turnajové kolo

Potom hraju v 18:00 se zakladatelem, což je teprve první turnajové kolo:D

Oboje hraju samozřejmě v jeden den (což se mi stalo taky poprvé, hrát stejnej turnaj 2x v jednom dni ale tohle je fakt extrém:D)

Co stím?:D
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Netris1

Post by Netris1 »

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 6&t=144809
Tady jsem se na to ptal Sjarela. Když maj oba dva týmy příliš zahlcenej program, tak se to odehraje v jeden den...
Netris->Hell Riders->E.21
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Netris1 wrote:http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 6&t=144809
Tady jsem se na to ptal Sjarela. Když maj oba dva týmy příliš zahlcenej program, tak se to odehraje v jeden den...

tak ok, to bych zkousl ale abych hrál druhý kolo dřív než první?:D
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Netris1

Post by Netris1 »

sovajs wrote:

Málo času, takže se musela upravit termínovka :mrgreen:
Netris->Hell Riders->E.21
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Hippopotamus wrote:
Hoď na transferlist zo 2 hráčov. napr. to CB Kušnír za 5-6M (je zbytočne dobrý na tvoj tím) a to CF Fafiani za 3,5-4,5M (v tak agresívnom tíme je hráč s 12%agr stratou peňazí, jedine, že by si mal v úmysle prestavať tím). A hneď budeš mať 8-10M a ak nekúpiš prvých hráčov, na ktorých ti padne zrak, v pohode zoženieš za tých dvoch náhrady vhodnejšie a ešte ti nejaké milióny ostanú na iné posty :-)
Kušníra? NIKDY (ten hráč není na prodej :D), to samý GK- Belic, Sayor, LB- Sumer, Koushki, CB-Kušnír, RB-Beláň, LM -Simič, Nunes, CM-Jedlička, Rilke, Rolfes, RM- Kvist, LF-Jamaludin, Paliatka, CF-Fafiány,Kowalski, RF-Barboza. Stěch hráčů mají vyšší agresi maximálně 2-3 hráči, což je v normě. Těch dobrejch hráčů mám daleko víc než si vzpomenul ty dva, třeba brankář Sayor, ale i ostatní budou dávat přes 70 výkon.
husic
Team President

Post by husic »

Netris1 wrote:
sovajs wrote:

Málo času, takže se musela upravit termínovka :mrgreen:
Už jsem to párkrát zažil. Asi mám moc plnou termínovku - nebo soupeři :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pavluša wrote:
Hippopotamus wrote:
Kušníra? NIKDY (ten hráč není na prodej :D), to samý GK- Belic, Sayor, LB- Sumer, Koushki, CB-Kušnír, RB-Beláň, LM -Simič, Nunes, CM-Jedlička, Rilke, Rolfes, RM- Kvist, LF-Jamaludin, Paliatka, CF-Fafiány,Kowalski, RF-Barboza. Stěch hráčů mají vyšší agresi maximálně 2-3 hráči, což je v normě. Těch dobrejch hráčů mám daleko víc než si vzpomenul ty dva, třeba brankář Sayor, ale i ostatní budou dávat přes 70 výkon.
Sorry, ak som urazil tvoj tím, to nebol zámer :-) (sakra, prečo tu nedali smajla,ktorý sa ospravedlňuje??? neschopáci :-D ). Uznávam, nepoznám presne, kto ako u teba hrá, akú agresivitu máš pre áčko, béčko, ku komu máš aký vzťah atď... Tak proste si povedz, ktorých hráčov až tak nepotrebuješ, z nich vyber nejakých, čo sa najlepšie predajú (alebo aj všetkých), predaj za čo najviac a máš peniaze 8) A keď budeš potom míňať zarobené, tak sa nenechaj uniesť dobrým pocitom, že máš na účte viac ako si zvyknutý a kupuj s rozumom :-)
...new beginning...

pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Neurazil si můj tým, ale kluci prostě chtěj postoupit do E a zatím se to daří, jsou zatím první a dokonce se našel dnes i dobrej sponzor, 184.800,00 z reklamy na 1 den :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”