Přesně tak, hráče na volný přžestup nikdy neberu. Nedávno se mi líbil opravdu skvělej hráč, hlavní skylli vytrénované něco přes 90 a skrytá kolem 98, přesně si to nepamatuji a cena za rychlý přestup jen 700k, tak jsem se zaradoval a teď jsem kouknul kolik bere a udělalo se mi blbě, plat 70000, bonus za výhru 50000 a přestupový bonus 500 000. To by mě vyšlo levněji kdyby bral normální plat a já za něj zaplatil 10 mega.Hippopotamus wrote:Buď rád, že nešiel k tebe a neskúšaj tie platové podmienky pre hráča nabudúce zvyšovať, lebo neskôr ťa to môže zruinovaťmantel wrote:hráč na volný přestup jde vždy za nejvyšší nabídkou, takže někdo dal více než ty, to je celéRicardinho17 wrote:chcem sa spytat ked dam ponuku na volneho hraca cize mu dam iba plat atd....a dal som mu taky plat 10 000 za vyhru 8000 a podpisovy 7000 aj dom aj auto a na 3 roky...a on isiel inde..
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
-
- Assistant Coach
lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?..Přesně tak, hráče na volný přžestup nikdy neberu. Nedávno se mi líbil opravdu skvělej hráč, hlavní skylli vytrénované něco přes 90 a skrytá kolem 98, přesně si to nepamatuji a cena za rychlý přestup jen 700k, tak jsem se zaradoval a teď jsem kouknul kolik bere a udělalo se mi blbě, plat 70000, bonus za výhru 50000 a přestupový bonus 500 000. To by mě vyšlo levněji kdyby bral normální plat a já za něj zaplatil 10 mega.

FK Stare Mesto Nitra - H.1157
Robert Rak
Robert Rak
S tím platem ti ho nikdo nekoupíRicardinho17 wrote:lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?..Přesně tak, hráče na volný přžestup nikdy neberu. Nedávno se mi líbil opravdu skvělej hráč, hlavní skylli vytrénované něco přes 90 a skrytá kolem 98, přesně si to nepamatuji a cena za rychlý přestup jen 700k, tak jsem se zaradoval a teď jsem kouknul kolik bere a udělalo se mi blbě, plat 70000, bonus za výhru 50000 a přestupový bonus 500 000. To by mě vyšlo levněji kdyby bral normální plat a já za něj zaplatil 10 mega.

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Ricardinho17 wrote:lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?..Přesně tak, hráče na volný přžestup nikdy neberu. Nedávno se mi líbil opravdu skvělej hráč, hlavní skylli vytrénované něco přes 90 a skrytá kolem 98, přesně si to nepamatuji a cena za rychlý přestup jen 700k, tak jsem se zaradoval a teď jsem kouknul kolik bere a udělalo se mi blbě, plat 70000, bonus za výhru 50000 a přestupový bonus 500 000. To by mě vyšlo levněji kdyby bral normální plat a já za něj zaplatil 10 mega.
Však ten dotyčnej ho taky získal jako volného a dal mu tento plat, řekněme, že budu pořád vyhrávat, tak to za sezonu činí nějakejch 3,6 mega na platu, za tuto cenu by ho koupil jen někdo kdo by nevěděl co s penězi, je to prostě až moc nákladné.
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak to ti prajem veľa šťastiaRicardinho17 wrote:lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?..

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
aj jaHippopotamus wrote:Tak to ti prajem veľa šťastiaRicardinho17 wrote:lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?..
-
- Team Manager
Když hráč má narozeniny v pondělí http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , odehraje pondělní ligový zápas ještě naplno nebo ztratí cca 6 na výkonu ?
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
-
- Member of the Soccer Project Association
Pokiaľ viem, vždy sa najprv hrajú zápasy a až potom sa deje všetko ostatné, takže by mal odohrať naplno, ale na 100% istý s nie som.zevfifefif wrote:Když hráč má narozeniny v pondělí http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , odehraje pondělní ligový zápas ještě naplno nebo ztratí cca 6 na výkonu ?
...new beginning...
Je čas prodloužit smlouvu zaměstnancům a tak otázka je jasná:
Kolik proboha chtěj ty hovada, když maj 100% ???
Kolik proboha chtěj ty hovada, když maj 100% ???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Napsal jsi to správně, nejprve zápasy a potom zbytek, už se to tady probíraloHippopotamus wrote:Pokiaľ viem, vždy sa najprv hrajú zápasy a až potom sa deje všetko ostatné, takže by mal odohrať naplno, ale na 100% istý s nie som.zevfifefif wrote:Když hráč má narozeniny v pondělí http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , odehraje pondělní ligový zápas ještě naplno nebo ztratí cca 6 na výkonu ?
Co je lepší? Nižší morálka nebo nižší fyzička? Nehledím s ohledem na to, že se fyzička snižuje dál, jde mi čistě o to, zda hráč zahraje víc s 96/100 nebo s 100/96 
Díky za odp.

Díky za odp.
FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
Fyzička ubírá výkonu o něco méně než morálka, takže lepší je 100/96 (morálka je ta stovka)sovajs wrote:Co je lepší? Nižší morálka nebo nižší fyzička? Nehledím s ohledem na to, že se fyzička snižuje dál, jde mi čistě o to, zda hráč zahraje víc s 96/100 nebo s 100/96
Díky za odp.
čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne? 

Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
záleží i na agresi ostatních hráčůjonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne?
No tady se budeme asi rozcházet, ale já tvrdím to starší poslat do hájemantel wrote:záleží i na agresi ostatních hráčůjonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne?