Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

pavluša
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by pavluša »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:
Ricardinho17 wrote:chcem sa spytat ked dam ponuku na volneho hraca cize mu dam iba plat atd....a dal som mu taky plat 10 000 za vyhru 8000 a podpisovy 7000 aj dom aj auto a na 3 roky...a on isiel inde.. :?
hráč na volný přestup jde vždy za nejvyšší nabídkou, takže někdo dal více než ty, to je celé
Buď rád, že nešiel k tebe a neskúšaj tie platové podmienky pre hráča nabudúce zvyšovať, lebo neskôr ťa to môže zruinovať :-)
Přesně tak, hráče na volný přžestup nikdy neberu. Nedávno se mi líbil opravdu skvělej hráč, hlavní skylli vytrénované něco přes 90 a skrytá kolem 98, přesně si to nepamatuji a cena za rychlý přestup jen 700k, tak jsem se zaradoval a teď jsem kouknul kolik bere a udělalo se mi blbě, plat 70000, bonus za výhru 50000 a přestupový bonus 500 000. To by mě vyšlo levněji kdyby bral normální plat a já za něj zaplatil 10 mega.
Ricardinho17
Assistant Coach

Post by Ricardinho17 »

Přesně tak, hráče na volný přžestup nikdy neberu. Nedávno se mi líbil opravdu skvělej hráč, hlavní skylli vytrénované něco přes 90 a skrytá kolem 98, přesně si to nepamatuji a cena za rychlý přestup jen 700k, tak jsem se zaradoval a teď jsem kouknul kolik bere a udělalo se mi blbě, plat 70000, bonus za výhru 50000 a přestupový bonus 500 000. To by mě vyšlo levněji kdyby bral normální plat a já za něj zaplatil 10 mega.
lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?.. :idea:
FK Stare Mesto Nitra - H.1157
Robert Rak
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Ricardinho17 wrote:
lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?.. :idea:
S tím platem ti ho nikdo nekoupí :mrgreen:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Ricardinho17 wrote:

Však ten dotyčnej ho taky získal jako volného a dal mu tento plat, řekněme, že budu pořád vyhrávat, tak to za sezonu činí nějakejch 3,6 mega na platu, za tuto cenu by ho koupil jen někdo kdo by nevěděl co s penězi, je to prostě až moc nákladné.
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

Ricardinho17 wrote:lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?.. :idea:
Tak to ti prajem veľa šťastia :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
dann11
Team President

Post by dann11 »

Hippopotamus wrote:
Ricardinho17 wrote:lenze ja ho kupim ako volneho a potom sa ho pokusim tak lacnejsie trocha predat..kapisto?.. :idea:
Tak to ti prajem veľa šťastia :mrgreen:
aj ja
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Když hráč má narozeniny v pondělí http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , odehraje pondělní ligový zápas ještě naplno nebo ztratí cca 6 na výkonu ?
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

zevfifefif wrote:Když hráč má narozeniny v pondělí http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , odehraje pondělní ligový zápas ještě naplno nebo ztratí cca 6 na výkonu ?
Pokiaľ viem, vždy sa najprv hrajú zápasy a až potom sa deje všetko ostatné, takže by mal odohrať naplno, ale na 100% istý s nie som.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Woko

Post by Woko »

Je čas prodloužit smlouvu zaměstnancům a tak otázka je jasná:
Kolik proboha chtěj ty hovada, když maj 100% ???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Hippopotamus wrote:
zevfifefif wrote:Když hráč má narozeniny v pondělí http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , odehraje pondělní ligový zápas ještě naplno nebo ztratí cca 6 na výkonu ?
Pokiaľ viem, vždy sa najprv hrajú zápasy a až potom sa deje všetko ostatné, takže by mal odohrať naplno, ale na 100% istý s nie som.
Napsal jsi to správně, nejprve zápasy a potom zbytek, už se to tady probíralo
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Co je lepší? Nižší morálka nebo nižší fyzička? Nehledím s ohledem na to, že se fyzička snižuje dál, jde mi čistě o to, zda hráč zahraje víc s 96/100 nebo s 100/96 :)

Díky za odp.
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
mantel

Post by mantel »

sovajs wrote:Co je lepší? Nižší morálka nebo nižší fyzička? Nehledím s ohledem na to, že se fyzička snižuje dál, jde mi čistě o to, zda hráč zahraje víc s 96/100 nebo s 100/96 :)

Díky za odp.
Fyzička ubírá výkonu o něco méně než morálka, takže lepší je 100/96 (morálka je ta stovka)
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne? :roll:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
mantel

Post by mantel »

jonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne? :roll:
záleží i na agresi ostatních hráčů
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

mantel wrote:
jonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne? :roll:
záleží i na agresi ostatních hráčů
No tady se budeme asi rozcházet, ale já tvrdím to starší poslat do háje
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”