MilanSLOVAKIA wrote:No ako som si tak trochu počítal tak to len tak vyhodim minimalne 2 000 000 kym nevypadne z mojho tymu no a to je na tom najhorise ze tolko nemam. Toto bude velmi skarede Ale naštastie by som to mal prežiť bez uplneho zruinovania mojho tymu. Už sa s tým pomaly zmiernujem ze mam moje tazko nasporene € v lufte
Tuším po 42 dňoch (alebo 30?) sa mu dá ten plat výrazne znížiť. O koľko presne neviem, ale vraj o dosť, tak nezúfaj.
No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skor
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
MilanSLOVAKIA wrote:No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skor
Môžem sa len spýtať, o ktorom hráčovi hovoríš? Pozrel som si, totiž, tvoj tím, a momentálne predávaš len jedno mladé CB, ktoré má plat 7000 (čo je síce mnohonásobne prehnané vzhľadom na celkové hodnotenie hráča, ale rozhodne to nie je suma, ktorá by normálne fungujúci tím zruinovala a ani mu nejako ublížila) a odmeny za víťazstvo má 25000, čo človeka trápiť nemusí, ak nehráva ligu (a nie je ani na lavičke náhradníkov). Takže?
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
MilanSLOVAKIA wrote:No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skor
Môžem sa len spýtať, o ktorom hráčovi hovoríš? Pozrel som si, totiž, tvoj tím, a momentálne predávaš len jedno mladé CB, ktoré má plat 7000 (čo je síce mnohonásobne prehnané vzhľadom na celkové hodnotenie hráča, ale rozhodne to nie je suma, ktorá by normálne fungujúci tím zruinovala a ani mu nejako ublížila) a odmeny za víťazstvo má 25000, čo človeka trápiť nemusí, ak nehráva ligu (a nie je ani na lavičke náhradníkov). Takže?
Vidíš to? to ma ani nenapadlo že keď nehrá tak neplatím prémie za víťazstvo. No tak škody budú len 1 000 000 €. O pólku menej tak to sa dá prežiť ale aj tak to zamrzí.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
Vidíš to? to ma ani nenapadlo že keď nehrá tak neplatím prémie za víťazstvo. No tak škody budú len 1 000 000 €. O pólku menej tak to sa dá prežiť ale aj tak to zamrzí.
Aj tak počítaš divne Ak si mu zrovna podpísal zmluvu na 3 sezóny, tak odohráš 90 ligových stretnutí, zo 10 pohárových, dokopy teda 100, 100*700 je 700 tisíc, nie milión. Nehovoriac o tom, že po polke sezóny mu môžeš obnoviť zmluvu na 1 sezónu, kde mu výrazne znížiš plat a ešte ho budeš platiť už len sezónu, takže "škody" budú možno 200tisíc. Ale napokon, ten hráč je CB a ak si ho necháš a vytrénuješ, kľudne ho predáš a môžeš mať z neho slušný zisk Neboj sa, nič hrozné sa nestalo...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
WOOOW neverím tomu niekto na neho už podal ponuku 10 000 € som štastný človek. Tak rýchlo sa ho zbaviť je vynikajúce.
Ja počítam aj z cenou ktorú som zaplatil na neho a to je niakych 600 000 - 700 000 a k tomu tvoje ešte tvoje výpočty,
no naštastie je to už pomaly minulosť )) No a vytrénovať ho na dobrého hráča je nemožné. Už má dve maximá okolo 50. Však to mám skoro najhoršieho hráča čo sa dostal do mojho týmu
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..
léblík wrote:Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..
No podpisový bonus i kdyby byl 100k, tak ho neřeším, to je jednorázová částka a tady je jen 10k, takže je to úplně zanedbatelné, jediná nevýhoda u toho CB je, že je moc agresivní, ale zase je to CB a když se kouknu zakolik se pohybují, tak 2 mega je tak akorát na 19 let a ten golman má skrytou 100 a hlavní 97 a 92, 5 sezon před sebou, tak 2 mega by byli dost málo, battle strategy ukazoval přes 5 mega, je mi jasné, že se podle toho dá řídit jen orientačně a že někteří hráči mají menší cenu a někteří vyšší, ale zase ne až o 2.5 násobek.
léblík wrote:Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..
No podpisový bonus i kdyby byl 100k, tak ho neřeším, to je jednorázová částka a tady je jen 10k, takže je to úplně zanedbatelné, jediná nevýhoda u toho CB je, že je moc agresivní, ale zase je to CB a když se kouknu zakolik se pohybují, tak 2 mega je tak akorát na 19 let a ten golman má skrytou 100 a hlavní 97 a 92, 5 sezon před sebou, tak 2 mega by byli dost málo, battle strategy ukazoval přes 5 mega, je mi jasné, že se podle toho dá řídit jen orientačně a že někteří hráči mají menší cenu a někteří vyšší, ale zase ne až o 2.5 násobek.
Uvidíš,až je prodá tak sme anpiš za kolik Tan golman má výkon jen 69 5 míčů za něj nedostane..