No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skorPaToM wrote:Tuším po 42 dňoch (alebo 30?) sa mu dá ten plat výrazne znížiť. O koľko presne neviem, ale vraj o dosť, tak nezúfaj.MilanSLOVAKIA wrote:No ako som si tak trochu počítal tak to len tak vyhodim minimalne 2 000 000 kym nevypadne z mojho tymu no a to je na tom najhorise ze tolko nemam. Toto bude velmi skarede![]()
![]()
Ale naštastie by som to mal prežiť bez uplneho zruinovania mojho tymu. Už sa s tým pomaly zmiernujem ze mam moje tazko nasporene € v lufte
![]()
![]()
![]()
Za kolik ho střelit
Moderator: Czech Moderators
-
MilanSLOVAKIA
- Member of the Soccer Project Association
Re: Za kolik ho střelit
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
Hippopotamus
Môžem sa len spýtať, o ktorom hráčovi hovoríš? Pozrel som si, totiž, tvoj tím, a momentálne predávaš len jedno mladé CB, ktoré má plat 7000 (čo je síce mnohonásobne prehnané vzhľadom na celkové hodnotenie hráča, ale rozhodne to nie je suma, ktorá by normálne fungujúci tím zruinovala a ani mu nejako ublížila) a odmeny za víťazstvo má 25000, čo človeka trápiť nemusí, ak nehráva ligu (a nie je ani na lavičke náhradníkov). Takže?MilanSLOVAKIA wrote:No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skor
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
MilanSLOVAKIA
Vidíš to? to ma ani nenapadlo že keď nehrá tak neplatím prémie za víťazstvo. No tak škody budú len 1 000 000 €. O pólku menej tak to sa dá prežiť ale aj tak to zamrzí.Hippopotamus wrote:Môžem sa len spýtať, o ktorom hráčovi hovoríš? Pozrel som si, totiž, tvoj tím, a momentálne predávaš len jedno mladé CB, ktoré má plat 7000 (čo je síce mnohonásobne prehnané vzhľadom na celkové hodnotenie hráča, ale rozhodne to nie je suma, ktorá by normálne fungujúci tím zruinovala a ani mu nejako ublížila) a odmeny za víťazstvo má 25000, čo človeka trápiť nemusí, ak nehráva ligu (a nie je ani na lavičke náhradníkov). Takže?MilanSLOVAKIA wrote:No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skor
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
Hippopotamus
Aj tak počítaš divneMilanSLOVAKIA wrote:Vidíš to? to ma ani nenapadlo že keď nehrá tak neplatím prémie za víťazstvo. No tak škody budú len 1 000 000 €. O pólku menej tak to sa dá prežiť ale aj tak to zamrzí.Hippopotamus wrote:Môžem sa len spýtať, o ktorom hráčovi hovoríš? Pozrel som si, totiž, tvoj tím, a momentálne predávaš len jedno mladé CB, ktoré má plat 7000 (čo je síce mnohonásobne prehnané vzhľadom na celkové hodnotenie hráča, ale rozhodne to nie je suma, ktorá by normálne fungujúci tím zruinovala a ani mu nejako ublížila) a odmeny za víťazstvo má 25000, čo človeka trápiť nemusí, ak nehráva ligu (a nie je ani na lavičke náhradníkov). Takže?MilanSLOVAKIA wrote:No tak zatial som urobit to ze som ho dal na prestupovu listinu. Mozno sa mi ho podari predat skor
...new beginning...
-
MilanSLOVAKIA
WOOOW neverím tomu niekto na neho už podal ponuku 10 000 € som štastný človek. Tak rýchlo sa ho zbaviť je vynikajúce.
Ja počítam aj z cenou ktorú som zaplatil na neho a to je niakych 600 000 - 700 000 a k tomu tvoje ešte tvoje výpočty,
no naštastie je to už pomaly minulosť
)) No a vytrénovať ho na dobrého hráča je nemožné. Už má dve maximá okolo 50. Však to mám skoro najhoršieho hráča čo sa dostal do mojho týmu

Ja počítam aj z cenou ktorú som zaplatil na neho a to je niakych 600 000 - 700 000 a k tomu tvoje ešte tvoje výpočty,
no naštastie je to už pomaly minulosť
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Predyy → TJ Oblizane varlato (F.122)
PREDAJ HRÁČOV
PREDAJ HRÁČOV
-
PaToM
Od dvoch do tri milióny.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
CM
Tomáš Kubásek 7 Dec 2010 [17]
Agresivita 84% kvoly tomuto ide prec
potrebujem peniaze ale neviem kolko asi dostanem kedze ma vysoku agre
Tomáš Kubásek 7 Dec 2010 [17]
Agresivita 84% kvoly tomuto ide prec
potrebujem peniaze ale neviem kolko asi dostanem kedze ma vysoku agre
FC Tokaj Mala Trna
Kolik asi stojej?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Prodává je kamarád, já mu říkal, že za to CB by si mohl dát na rychlý přestup 2-2,5 mega a za toho golmana podle mně min.4 mega, včera mu bylo 29 let.
Prodává je kamarád, já mu říkal, že za to CB by si mohl dát na rychlý přestup 2-2,5 mega a za toho golmana podle mně min.4 mega, včera mu bylo 29 let.
-
léblík
Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
No podpisový bonus i kdyby byl 100k, tak ho neřeším, to je jednorázová částka a tady je jen 10k, takže je to úplně zanedbatelné, jediná nevýhoda u toho CB je, že je moc agresivní, ale zase je to CB a když se kouknu zakolik se pohybují, tak 2 mega je tak akorát na 19 let a ten golman má skrytou 100 a hlavní 97 a 92, 5 sezon před sebou, tak 2 mega by byli dost málo, battle strategy ukazoval přes 5 mega, je mi jasné, že se podle toho dá řídit jen orientačně a že někteří hráči mají menší cenu a někteří vyšší, ale zase ne až o 2.5 násobek.léblík wrote:Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..
-
léblík
Uvidíš,až je prodá tak sme anpiš za kolikpavluša wrote:No podpisový bonus i kdyby byl 100k, tak ho neřeším, to je jednorázová částka a tady je jen 10k, takže je to úplně zanedbatelné, jediná nevýhoda u toho CB je, že je moc agresivní, ale zase je to CB a když se kouknu zakolik se pohybují, tak 2 mega je tak akorát na 19 let a ten golman má skrytou 100 a hlavní 97 a 92, 5 sezon před sebou, tak 2 mega by byli dost málo, battle strategy ukazoval přes 5 mega, je mi jasné, že se podle toho dá řídit jen orientačně a že někteří hráči mají menší cenu a někteří vyšší, ale zase ne až o 2.5 násobek.léblík wrote:Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Golman má sice výkon jen 69 a kdybych ho měl v kádru já, tak už má 70 
-
Manager_Komi
- Assistant Manager
Ahoj, prosím všechny o radu, kolik bych mohl dostat za tohoto hráče http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=22476801 ? Předem děkuji
Manažer: Komi
Tým: Komi_City
Měj na paměti, že každý hráč se dá prodat !!!
Tým: Komi_City
Měj na paměti, že každý hráč se dá prodat !!!
Okolo 2M.Manager_Komi wrote:Ahoj, prosím všechny o radu, kolik bych mohl dostat za tohoto hráče
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1