Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

SP je uzasna hra. Vcera liga:

Totemo Baka - FCB MikeF 2:2 (148:137)

Dneska pohár:

Poli Timisoara - Totemo Baka 3:1 (130:133)

a do toho nasledujici vzkaz v poste:

nechces skoncit z sp iba nahodou sa pytam? lebo keby si chel skoncit tak napois a ja sa postaram o tvoj tym pls

Komedie, ktera stale graduje. Zitra na jancu menim trenera, abych ukopal aspon remizu...
PaToM

Post by PaToM »

oslicek napísal:
SP je uzasna hra. Dneska pohár:

Poli Timisoara - Totemo Baka 3:1 (130:133)

:? Úprimnú sústrasť...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
jancarik

Post by jancarik »

oslicek wrote:
Komedie, ktera stale graduje. Zitra na jancu menim trenera, abych ukopal aspon remizu...
poskladam to ze nebude treba :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
tom17
Team President

Post by tom17 »

Podařilo se překonat dalšího nebezpečného soupeře :)

Viastore - Fresh 0 – 2 (výkony 32:52)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
rexus
Coach

Post by rexus »

Tak tedy

Po 18.10 : SK Vysoké Žibřidovice - De Vlammers 2:1 (146:142)

V silách hostí byla jistá remíza, naději na ni však zhatilo zranění již v 7.minutě zápasu a poté druhá žlutá karta pro jinak slušného hocha (agresivita 13%) Petera De Broyera v minutě 71. Inu, 100% agresivita týmu je 100% agresivita týmu, hra vysokou nohou je hra vysokou nohou a tak neměl belgický sudí se svými krajany slitování... Rozhodující gól domácí vstřelili až v 88.minutě. Ve Vysokých Žibřidovicích toho dne nepršelo, kakraholte !

Út 19.10 : FC JEREMY - SK Vysoké Žibřidovice 2:1 (150:140)

Hosté vsadili na nasazení náhradníků a úpěnlivé modlitby. Poté, co se zranil pravý halv a nahradil jej halv středový, jim však nepomohl už ani hustý déšť v Mazovské aréně a k senzaci tak nedošlo.

Čt 21.10 : SK Vysoké Žibřidovice - FC Teschen 0:1 (147:149)

AmosZamba nepřeje rexusovi nic dobrého a tak mu přišlo vhod, že již dávno vypustil na rozdíl od soupeře SP Cup a mohl se celou středu připravovat na lítou řež. Rexus po delším váhání ponechal v kapse trik s výměnou trenéra, protože mu ale doma prasklinou ve stoupačce začal unikat odpad, musel jít uklidňovat pod ním bydlící rodinu a ovlivněn tímto nezáviděníhodným úkonem nepromyslel dostatečně taktiku. Místo betonu fanfarónsky zvolil dlouhé míče a když Gvidas Popovas trefil v 80.minutě jen břevno, bylo neštěstí hotovo. Počasí jakoby chtělo kompenzovat pondělní polojasno a tak v Žibřidovicích během zápasu chcalo a chcalo, blýskalo se a hřmělo. Ć est la vie.

Pá 22.10 : Fc Mantel - SK Vysoké Žibřidovice 1:1 (148:137)

V jedné těšínské kanceláři se dnešního rána ozývalo klení.. Hosté přijeli na Dubinu v dost kombinované sestavě a překvapivě šetřili i některé neunavené opory ve snaze nevykartovat se pro pondělní derby s Totemo Baka. Domácí však zaskočil gól již ve druhé minutě a jejich konsternace vyvrcholila, když Kew van der Sloot v 15.minutě neproměnil penaltu. K obratu došlo po přestávce a když v 54.minutě za stavu 1:1 došlo k bizarnímu vyloučení žibřidovického Marka Kralky, který nevysvětlitelně nejdříve stíhal soupeře a po dostižení mu plivnul do obličeje, vsadil by na bod pro hosty málokdo. Onen málokdo by totiž věděl, že je-li v kolonce počasí psáno "hustý déšť", jeseničtí borci ožívají, jsouce pokropeni živou vodou. Hosté tak nakonec i v deseti vybetonovali nečekanou remízu. Jsou to věci !
mantel

Post by mantel »

Tak u mně se týden velmi povedl :? V pondělí klídek a pohoda, Fresh je letos soupeř za odměnu, takže hrálo B-C:
Fc Mantel 6 - 0 Fresh (výkony 134:61)

Áčko se šetřilo a já jsem počítal výkony na úterní zápas. Půl bodu na soupeře chybělo, tak jsem váhal, jestli trenéra vyměnit nebo to risknout a zkusit urvat bod bez výměny. Nakonec jsem vsadil na "holuba na střeše" a šel si pro 3 body. Bohužel CML neměl pro mé plány pochopení a nadělil po bodu mně i soupeři.
Darwen Town 0 - 0 Fc Mantel (výkony 140:144)

Čtvrteční zápas jsem chtěl původně vypustit, ale nakonec jsme postavil B-tým okořeněný pár hráči z Áčka. Soupeř nenechal nic náhodě (nechtěl kvůli poháru přijít o body v lize) a vyměnil trenéra. Ideální šance pro CML vrátit mi body z předchozího dne :lol: , nicméně zůstala nevyužita.
FC Remedy 2 - 1 Fc Mantel (výkony 150:145)

A dnešní zápas už tu popsal Rexus v předchozím příspěvku, takže jen podotknu, že výsledek ovlivnila neproměněná pentle.

Plán na tento týden byl 9 bodů , reálný zisk pouze 5, nicméně já jsem spokojen, ve třech zápasech jsem zahrál více a o více bodů mně připravil jen fakt, že jsem se ještě nenaučil při vedení týmu počítat i s náhodou. :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

To já s náhodou počítám každý zápas a ona ne a ne přijít......rozdíl 60 bodů je asi opravdu moc :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:To já s náhodou počítám každý zápas a ona ne a ne přijít......rozdíl 60 bodů je asi opravdu moc :mrgreen:
Potvrzuji ......ted jsem vysekl v turnaji Ačkaře Jančaříka :lol: ...tuším 144 : 48 a CML - v letošní sezoně hlava našeho týmu rozhodl , že když jsem lepší o 100 a více,tak mi milostivě výhru nadělí.
Čili potvrzuji, pokud Vás v sezoně krutě honí random a je ochoten zničit Vám všechnu vaši pracně budovanou práci , stačí jednoduchá věc....zahrávat o 100 a více v rozdílu součtu výkonů a nic se Vám nemuže stát.

.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tím by se měli do budoucna řídit všichni ubrečenci jako jsem
Jelikož mě to sere víc než jsem původně čekal., ještě že už vím jak na to
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

pupajdi13 wrote:......., ještě že už vím jak na to
To ti poradil Dawron, nebo jsi na to přišel sám :mrgreen:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
oslicek

Post by oslicek »

tak sem tenhle týden počítal s 12 body a hladkým postupem v poháru, ale nějak se nezadařilo :-(. příští týden je ložený na tři body doma s Freshem, zbytek vypadá na prohry, ale už třeba v pondělí na derby s rexusem sem vymyslel menší kulišárnu, tak uvidíme, jestli vyjde. na Jeremyho s amosem toho moc asi vymýšet nepůjde, tak se tam budu jen modlit v kliku a bod.

king of the week je bezesporu MikeF - ještě sem neviděl, že by někdo zremizoval všechny zápasy za týden... buhal to evidentně vzdal, my jsme se s Kandziaiem dotáhli - ještě bude boj o jedenácté místo docela otevřený.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

My jsme tento týden uhráli 10 bodů a vzhledem k tomu, že se náskok v čele vrátil na 8 bodů, musíme být spokojeni.

S Jančaříkem a Resim šlo o vylepšení skóre, ve kterém jsme se dotáhli na Michala a předstihli Amose, takže i v tomto směru to vypadá lépe. Rexus to vzdal předem a desetiprocentní rozdíl přinesl zasloužené body no a s Mikefem nás potěšil pouze venkovní rekordní výkon, ale na výhru byly 3% navíc málo. Stejně v tomto kole dopadli i Strakapůdi, takže to v tu chvíli zas tak nebolelo.

Šanci na titul mají nyní už jen tři týmy. Oba soupeře budeme hostit doma, ale aktuální je zvládnout utkání u Vlammers a Mantela a samozřejmě nemít smůlu v úterý s Oslíčkem. Se zájmem budeme rovněž očekávat výsledek pondělního derby obou našich pronásledovatelů - plichtička by zápasu určitě slušela :). Příští týden hodně napoví...
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:My jsme tento týden uhráli 10 bodů a vzhledem k tomu, že se náskok v čele vrátil na 8 bodů, musíme být spokojeni.

S Jančaříkem a Resim šlo o vylepšení skóre, ve kterém jsme se dotáhli na Michala a předstihli Amose, takže i v tomto směru to vypadá lépe. Rexus to vzdal předem a desetiprocentní rozdíl přinesl zasloužené body no a s Mikefem nás potěšil pouze venkovní rekordní výkon, ale na výhru byly 3% navíc málo. Stejně v tomto kole dopadli i Strakapůdi, takže to v tu chvíli zas tak nebolelo.

Šanci na titul mají nyní už jen tři týmy. Oba soupeře budeme hostit doma, ale aktuální je zvládnout utkání u Vlammers a Mantela a samozřejmě nemít smůlu v úterý s Oslíčkem. Se zájmem budeme rovněž očekávat výsledek pondělního derby obou našich pronásledovatelů - plichtička by zápasu určitě slušela :). Příští týden hodně napoví...
Já myslím, že i u Mantela by tomu slušela remíza.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

mantel wrote:
Jeremy74 wrote:...
Já myslím, že i u Mantela by tomu slušela remíza.
Za předpokladu Mantelových fešných remíz v listopadových zápasech s mými dvěma naháněči URČITĚ! :wink:
FC JEREMY
rexus
Coach

Post by rexus »

oslicek wrote:tak sem tenhle týden počítal s 12 body a hladkým postupem v poháru, ale nějak se nezadařilo :-(. příští týden je ložený na tři body doma s Freshem, zbytek vypadá na prohry, ale už třeba v pondělí na derby s rexusem sem vymyslel menší kulišárnu, tak uvidíme, jestli vyjde. na Jeremyho s amosem toho moc asi vymýšet nepůjde, tak se tam budu jen modlit v kliku a bod.
Saprlot, hořím zvědavostí ! :shock:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”