Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
SP je uzasna hra. Vcera liga:
Totemo Baka - FCB MikeF 2:2 (148:137)
Dneska pohár:
Poli Timisoara - Totemo Baka 3:1 (130:133)
a do toho nasledujici vzkaz v poste:
nechces skoncit z sp iba nahodou sa pytam? lebo keby si chel skoncit tak napois a ja sa postaram o tvoj tym pls
Komedie, ktera stale graduje. Zitra na jancu menim trenera, abych ukopal aspon remizu...
Totemo Baka - FCB MikeF 2:2 (148:137)
Dneska pohár:
a do toho nasledujici vzkaz v poste:
nechces skoncit z sp iba nahodou sa pytam? lebo keby si chel skoncit tak napois a ja sa postaram o tvoj tym pls
Komedie, ktera stale graduje. Zitra na jancu menim trenera, abych ukopal aspon remizu...
-
- Member of the Soccer Project Association
oslicek napísal:
SP je uzasna hra. Dneska pohár:
Úprimnú sústrasť...
SP je uzasna hra. Dneska pohár:

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
poskladam to ze nebude trebaoslicek wrote:

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
Podařilo se překonat dalšího nebezpečného soupeře
Viastore - Fresh 0 – 2 (výkony 32:52)

Viastore - Fresh 0 – 2 (výkony 32:52)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Tak tedy
Po 18.10 : SK Vysoké Žibřidovice - De Vlammers 2:1 (146:142)
V silách hostí byla jistá remíza, naději na ni však zhatilo zranění již v 7.minutě zápasu a poté druhá žlutá karta pro jinak slušného hocha (agresivita 13%) Petera De Broyera v minutě 71. Inu, 100% agresivita týmu je 100% agresivita týmu, hra vysokou nohou je hra vysokou nohou a tak neměl belgický sudí se svými krajany slitování... Rozhodující gól domácí vstřelili až v 88.minutě. Ve Vysokých Žibřidovicích toho dne nepršelo, kakraholte !
Út 19.10 : FC JEREMY - SK Vysoké Žibřidovice 2:1 (150:140)
Hosté vsadili na nasazení náhradníků a úpěnlivé modlitby. Poté, co se zranil pravý halv a nahradil jej halv středový, jim však nepomohl už ani hustý déšť v Mazovské aréně a k senzaci tak nedošlo.
Čt 21.10 : SK Vysoké Žibřidovice - FC Teschen 0:1 (147:149)
AmosZamba nepřeje rexusovi nic dobrého a tak mu přišlo vhod, že již dávno vypustil na rozdíl od soupeře SP Cup a mohl se celou středu připravovat na lítou řež. Rexus po delším váhání ponechal v kapse trik s výměnou trenéra, protože mu ale doma prasklinou ve stoupačce začal unikat odpad, musel jít uklidňovat pod ním bydlící rodinu a ovlivněn tímto nezáviděníhodným úkonem nepromyslel dostatečně taktiku. Místo betonu fanfarónsky zvolil dlouhé míče a když Gvidas Popovas trefil v 80.minutě jen břevno, bylo neštěstí hotovo. Počasí jakoby chtělo kompenzovat pondělní polojasno a tak v Žibřidovicích během zápasu chcalo a chcalo, blýskalo se a hřmělo. Ć est la vie.
Pá 22.10 : Fc Mantel - SK Vysoké Žibřidovice 1:1 (148:137)
V jedné těšínské kanceláři se dnešního rána ozývalo klení.. Hosté přijeli na Dubinu v dost kombinované sestavě a překvapivě šetřili i některé neunavené opory ve snaze nevykartovat se pro pondělní derby s Totemo Baka. Domácí však zaskočil gól již ve druhé minutě a jejich konsternace vyvrcholila, když Kew van der Sloot v 15.minutě neproměnil penaltu. K obratu došlo po přestávce a když v 54.minutě za stavu 1:1 došlo k bizarnímu vyloučení žibřidovického Marka Kralky, který nevysvětlitelně nejdříve stíhal soupeře a po dostižení mu plivnul do obličeje, vsadil by na bod pro hosty málokdo. Onen málokdo by totiž věděl, že je-li v kolonce počasí psáno "hustý déšť", jeseničtí borci ožívají, jsouce pokropeni živou vodou. Hosté tak nakonec i v deseti vybetonovali nečekanou remízu. Jsou to věci !
Po 18.10 : SK Vysoké Žibřidovice - De Vlammers 2:1 (146:142)
V silách hostí byla jistá remíza, naději na ni však zhatilo zranění již v 7.minutě zápasu a poté druhá žlutá karta pro jinak slušného hocha (agresivita 13%) Petera De Broyera v minutě 71. Inu, 100% agresivita týmu je 100% agresivita týmu, hra vysokou nohou je hra vysokou nohou a tak neměl belgický sudí se svými krajany slitování... Rozhodující gól domácí vstřelili až v 88.minutě. Ve Vysokých Žibřidovicích toho dne nepršelo, kakraholte !
Út 19.10 : FC JEREMY - SK Vysoké Žibřidovice 2:1 (150:140)
Hosté vsadili na nasazení náhradníků a úpěnlivé modlitby. Poté, co se zranil pravý halv a nahradil jej halv středový, jim však nepomohl už ani hustý déšť v Mazovské aréně a k senzaci tak nedošlo.
Čt 21.10 : SK Vysoké Žibřidovice - FC Teschen 0:1 (147:149)
AmosZamba nepřeje rexusovi nic dobrého a tak mu přišlo vhod, že již dávno vypustil na rozdíl od soupeře SP Cup a mohl se celou středu připravovat na lítou řež. Rexus po delším váhání ponechal v kapse trik s výměnou trenéra, protože mu ale doma prasklinou ve stoupačce začal unikat odpad, musel jít uklidňovat pod ním bydlící rodinu a ovlivněn tímto nezáviděníhodným úkonem nepromyslel dostatečně taktiku. Místo betonu fanfarónsky zvolil dlouhé míče a když Gvidas Popovas trefil v 80.minutě jen břevno, bylo neštěstí hotovo. Počasí jakoby chtělo kompenzovat pondělní polojasno a tak v Žibřidovicích během zápasu chcalo a chcalo, blýskalo se a hřmělo. Ć est la vie.
Pá 22.10 : Fc Mantel - SK Vysoké Žibřidovice 1:1 (148:137)
V jedné těšínské kanceláři se dnešního rána ozývalo klení.. Hosté přijeli na Dubinu v dost kombinované sestavě a překvapivě šetřili i některé neunavené opory ve snaze nevykartovat se pro pondělní derby s Totemo Baka. Domácí však zaskočil gól již ve druhé minutě a jejich konsternace vyvrcholila, když Kew van der Sloot v 15.minutě neproměnil penaltu. K obratu došlo po přestávce a když v 54.minutě za stavu 1:1 došlo k bizarnímu vyloučení žibřidovického Marka Kralky, který nevysvětlitelně nejdříve stíhal soupeře a po dostižení mu plivnul do obličeje, vsadil by na bod pro hosty málokdo. Onen málokdo by totiž věděl, že je-li v kolonce počasí psáno "hustý déšť", jeseničtí borci ožívají, jsouce pokropeni živou vodou. Hosté tak nakonec i v deseti vybetonovali nečekanou remízu. Jsou to věci !
Tak u mně se týden velmi povedl
V pondělí klídek a pohoda, Fresh je letos soupeř za odměnu, takže hrálo B-C:
Fc Mantel 6 - 0 Fresh (výkony 134:61)
Áčko se šetřilo a já jsem počítal výkony na úterní zápas. Půl bodu na soupeře chybělo, tak jsem váhal, jestli trenéra vyměnit nebo to risknout a zkusit urvat bod bez výměny. Nakonec jsem vsadil na "holuba na střeše" a šel si pro 3 body. Bohužel CML neměl pro mé plány pochopení a nadělil po bodu mně i soupeři.
Darwen Town 0 - 0 Fc Mantel (výkony 140:144)
Čtvrteční zápas jsem chtěl původně vypustit, ale nakonec jsme postavil B-tým okořeněný pár hráči z Áčka. Soupeř nenechal nic náhodě (nechtěl kvůli poháru přijít o body v lize) a vyměnil trenéra. Ideální šance pro CML vrátit mi body z předchozího dne
, nicméně zůstala nevyužita.
FC Remedy 2 - 1 Fc Mantel (výkony 150:145)
A dnešní zápas už tu popsal Rexus v předchozím příspěvku, takže jen podotknu, že výsledek ovlivnila neproměněná pentle.
Plán na tento týden byl 9 bodů , reálný zisk pouze 5, nicméně já jsem spokojen, ve třech zápasech jsem zahrál více a o více bodů mně připravil jen fakt, že jsem se ještě nenaučil při vedení týmu počítat i s náhodou.

Fc Mantel 6 - 0 Fresh (výkony 134:61)
Áčko se šetřilo a já jsem počítal výkony na úterní zápas. Půl bodu na soupeře chybělo, tak jsem váhal, jestli trenéra vyměnit nebo to risknout a zkusit urvat bod bez výměny. Nakonec jsem vsadil na "holuba na střeše" a šel si pro 3 body. Bohužel CML neměl pro mé plány pochopení a nadělil po bodu mně i soupeři.
Darwen Town 0 - 0 Fc Mantel (výkony 140:144)
Čtvrteční zápas jsem chtěl původně vypustit, ale nakonec jsme postavil B-tým okořeněný pár hráči z Áčka. Soupeř nenechal nic náhodě (nechtěl kvůli poháru přijít o body v lize) a vyměnil trenéra. Ideální šance pro CML vrátit mi body z předchozího dne

FC Remedy 2 - 1 Fc Mantel (výkony 150:145)
A dnešní zápas už tu popsal Rexus v předchozím příspěvku, takže jen podotknu, že výsledek ovlivnila neproměněná pentle.
Plán na tento týden byl 9 bodů , reálný zisk pouze 5, nicméně já jsem spokojen, ve třech zápasech jsem zahrál více a o více bodů mně připravil jen fakt, že jsem se ještě nenaučil při vedení týmu počítat i s náhodou.

-
To já s náhodou počítám každý zápas a ona ne a ne přijít......rozdíl 60 bodů je asi opravdu moc 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Potvrzuji ......ted jsem vysekl v turnaji Ačkaře Jančaříkaps2512 wrote:To já s náhodou počítám každý zápas a ona ne a ne přijít......rozdíl 60 bodů je asi opravdu moc

Čili potvrzuji, pokud Vás v sezoně krutě honí random a je ochoten zničit Vám všechnu vaši pracně budovanou práci , stačí jednoduchá věc....zahrávat o 100 a více v rozdílu součtu výkonů a nic se Vám nemuže stát.
.
-
Tím by se měli do budoucna řídit všichni ubrečenci jako jsem já
Jelikož mě to sere víc než jsem původně čekal., ještě že už vím jak na to
Jelikož mě to sere víc než jsem původně čekal., ještě že už vím jak na to
To ti poradil Dawron, nebo jsi na to přišel sámpupajdi13 wrote:......., ještě že už vím jak na to

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

tak sem tenhle týden počítal s 12 body a hladkým postupem v poháru, ale nějak se nezadařilo
. příští týden je ložený na tři body doma s Freshem, zbytek vypadá na prohry, ale už třeba v pondělí na derby s rexusem sem vymyslel menší kulišárnu, tak uvidíme, jestli vyjde. na Jeremyho s amosem toho moc asi vymýšet nepůjde, tak se tam budu jen modlit v kliku a bod.
king of the week je bezesporu MikeF - ještě sem neviděl, že by někdo zremizoval všechny zápasy za týden... buhal to evidentně vzdal, my jsme se s Kandziaiem dotáhli - ještě bude boj o jedenácté místo docela otevřený.

king of the week je bezesporu MikeF - ještě sem neviděl, že by někdo zremizoval všechny zápasy za týden... buhal to evidentně vzdal, my jsme se s Kandziaiem dotáhli - ještě bude boj o jedenácté místo docela otevřený.
My jsme tento týden uhráli 10 bodů a vzhledem k tomu, že se náskok v čele vrátil na 8 bodů, musíme být spokojeni.
S Jančaříkem a Resim šlo o vylepšení skóre, ve kterém jsme se dotáhli na Michala a předstihli Amose, takže i v tomto směru to vypadá lépe. Rexus to vzdal předem a desetiprocentní rozdíl přinesl zasloužené body no a s Mikefem nás potěšil pouze venkovní rekordní výkon, ale na výhru byly 3% navíc málo. Stejně v tomto kole dopadli i Strakapůdi, takže to v tu chvíli zas tak nebolelo.
Šanci na titul mají nyní už jen tři týmy. Oba soupeře budeme hostit doma, ale aktuální je zvládnout utkání u Vlammers a Mantela a samozřejmě nemít smůlu v úterý s Oslíčkem. Se zájmem budeme rovněž očekávat výsledek pondělního derby obou našich pronásledovatelů - plichtička by zápasu určitě slušela
. Příští týden hodně napoví...
S Jančaříkem a Resim šlo o vylepšení skóre, ve kterém jsme se dotáhli na Michala a předstihli Amose, takže i v tomto směru to vypadá lépe. Rexus to vzdal předem a desetiprocentní rozdíl přinesl zasloužené body no a s Mikefem nás potěšil pouze venkovní rekordní výkon, ale na výhru byly 3% navíc málo. Stejně v tomto kole dopadli i Strakapůdi, takže to v tu chvíli zas tak nebolelo.
Šanci na titul mají nyní už jen tři týmy. Oba soupeře budeme hostit doma, ale aktuální je zvládnout utkání u Vlammers a Mantela a samozřejmě nemít smůlu v úterý s Oslíčkem. Se zájmem budeme rovněž očekávat výsledek pondělního derby obou našich pronásledovatelů - plichtička by zápasu určitě slušela

FC JEREMY
Já myslím, že i u Mantela by tomu slušela remíza.Jeremy74 wrote:My jsme tento týden uhráli 10 bodů a vzhledem k tomu, že se náskok v čele vrátil na 8 bodů, musíme být spokojeni.
Šanci na titul mají nyní už jen tři týmy. Oba soupeře budeme hostit doma, ale aktuální je zvládnout utkání u Vlammers a Mantela a samozřejmě nemít smůlu v úterý s Oslíčkem. Se zájmem budeme rovněž očekávat výsledek pondělního derby obou našich pronásledovatelů - plichtička by zápasu určitě slušela. Příští týden hodně napoví...
Za předpokladu Mantelových fešných remíz v listopadových zápasech s mými dvěma naháněči URČITĚ!mantel wrote:Já myslím, že i u Mantela by tomu slušela remíza.Jeremy74 wrote:...

FC JEREMY
Saprlot, hořím zvědavostí !oslicek wrote:tak sem tenhle týden počítal s 12 body a hladkým postupem v poháru, ale nějak se nezadařilo. příští týden je ložený na tři body doma s Freshem, zbytek vypadá na prohry, ale už třeba v pondělí na derby s rexusem sem vymyslel menší kulišárnu, tak uvidíme, jestli vyjde. na Jeremyho s amosem toho moc asi vymýšet nepůjde, tak se tam budu jen modlit v kliku a bod.