Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by frankie_doparoma »

léblík wrote:To Frenkyč:Jooo to si moc dobře pamatuji,ty rumunské machinace,vždyt my dva jsme tenkrát an protest se přehazovali u nějakého dědy co měl v kádru Bono,jestli si dobře pamatuji :mrgreen:

jo a ja pak dal pade 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
léblík

Post by léblík »

frankie_doparoma wrote:
léblík wrote:To Frenkyč:Jooo to si moc dobře pamatuji,ty rumunské machinace,vždyt my dva jsme tenkrát an protest se přehazovali u nějakého dědy co měl v kádru Bono,jestli si dobře pamatuji :mrgreen:

jo a ja pak dal pade 8)
Nee to nebylo an hráče od Bona já ho tenkrát koupil CFko 31 let za nějakých 5 míčů a nic se nedělo :mrgreen: To pade si hodil jinam 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
frankie_doparoma

jo jasny, blbe jsem to precet, to pade slo pro rumuna

tomkycz: problem byl v tom ze ja o ban nestal :oops:
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:jo jasny, blbe jsem to precet, to pade slo pro rumuna

tomkycz: problem byl v tom ze ja o ban nestal :oops:
tak sis to měl víc říznout tabáčkem, pak bys takovou koko..nu neudělal 8)
frankie_doparoma

pocital jsem s tim ze mi tech 50 micu seberou, nevadilo by mi to, ale jako ban se za takovyhle veci nedaval, pamutuju si x pripadu kdy ta castka byla vysoka a pak kdyz se prestup uskutecnil tak se ta castka upravila (a ten kupujici tym prisel o celoou castku)

ps. dobrej podpis :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

počkej až mi to tam bude viset dalších 49 let, možná víc ... 8) takhle se ani nemůžu gebit spartě, páč aspoň někde hraje... a co ty máš vůbec novej tým na SP ?
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tak jsem to tu sesmolil A zase nejde odesílat příspěvky :twisted:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ted je tech reakcí víc,tak to rozkouskuju.
jsem furt novej,takže pouze posuzuju to co vidím a sleduju práci ostatních šerifů .
pochybuju,že pokud by se nikdo neozval (ani jeden manažer) , že by byla transakce jen tak zrušena , nebo upravena , bez zabanování.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

POdle mě ano , nejde o to , jestli rozhodne krátká zpráva,ale o to,že se před ukončením transferu 3-7 dní délky přihlásíš k tomu,že je něco divně,jinak,špatně.
Podstata věci je v tom,si to ve finále rozhodne přímo ten šerif,který se toho případu ujal, pak záleží na tom, jestli ho přesvědčíš o tom,že došlo k chybě , ne k podvodu ......
Šerifská pravidla jsou doporučená, nepovinná ,alespon podle mě a mužu dát příklad, když jsem nedávno vyhmátl dva slováky , tak jsem to konzultoval s Razvou a navrhoval jsem 2M pokutu a druhou šanci,s tím,že si je osobně pohlídám....jeho názor byl opačný ...bezmilostný ban ....,ale závěrem mi napsal,že to je jen jeho doporučení a že záleží jak se já rozhodnu .
Jelikož jsem tím případem zabil skoro celej tejden , tak jsem se rozhodl dát pokutu 2M a druhou šanci oboum.
Je to teda čistě na zvážení šerifa.

ps \. nefungujou citace...takže sorry.
léblík

Post by léblík »

Aha takže tím pádem pak ve finále rozhodují sympatie a antipatie šerifa vůči danému manažerovi jo?...
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi je měkota, ale to ho přejde až ho pošle pár podvodníku do prdele... 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

léblík wrote:Aha takže tím pádem pak ve finále rozhodují sympatie a antipatie šerifa vůči danému manažerovi jo?...
Neotáčej to proti mě........menší případy si řeší šerif sám, větší kauzy typu "husátko" řeší všichni šerifové na svém foru.

léblík

Post by léblík »

pupajdi13 wrote:
léblík wrote:Aha takže tím pádem pak ve finále rozhodují sympatie a antipatie šerifa vůči danému manažerovi jo?...
Neotáčej to proti mě........menší případy si řeší šerif sám, větší kauzy typu "husátko" řeší všichni šerifové na svém foru.

Kamaráde,nic proti toě neotáčím,to bych si nedovolil :wink: Ale z toho co si napsal přímo vyplývá ta moje reakce.. :wink:
frankie_doparoma

pupajdi13 : POdle mě ano , nejde o to , jestli rozhodne krátká zpráva,ale o to,že se před ukončením transferu 3-7 dní délky přihlásíš k tomu,že je něco divně,jinak,špatně.
Podstata věci je v tom,si to ve finále rozhodne přímo ten šerif,který se toho případu ujal, pak záleží na tom, jestli ho přesvědčíš o tom,že došlo k chybě , ne k podvodu ......
Šerifská pravidla jsou doporučená, nepovinná ,alespon podle mě a mužu dát příklad, když jsem nedávno vyhmátl dva slováky , tak jsem to konzultoval s Razvou a navrhoval jsem 2M pokutu a druhou šanci,s tím,že si je osobně pohlídám....jeho názor byl opačný ...bezmilostný ban ....,ale závěrem mi napsal,že to je jen jeho doporučení a že záleží jak se já rozhodnu .
Jelikož jsem tím případem zabil skoro celej tejden , tak jsem se rozhodl dát pokutu 2M a druhou šanci oboum.
Je to teda čistě na zvážení šerifa.

ps \. nefungujou citace...takže sorry.

----pred ukoncenim trasnferu v lhute 3-7 dni---
opakuji ze jsem ten ban dostal nekolik malo hodin po tom co jsem podal nabidku, natoz aby ten prestup byl dotahlej dokonce

ale to je fuk, cert vem muj tym a ban, nebyl prvni ani posledni co jsem dostal (myslim jako obecne, ne na sp) :)
ale de presne o to co ty sam pises
---Podstata věci je v tom,si to ve finále rozhodne přímo ten šerif--
a v tom je ten problem, kdo hlida a kontroluje serify? nikdo. kdyz se do tyhle funkce dostane nakej hnup (tim nerikam ze on sam by podvadel) co ma kontakty na ty spatny lidi, tak si muze delat co chce a nikdo nic nezmuze
jedinej clovek muze rozhodnout o byti a nebyti tveho nekolik mesicu ci roku budovanyho tymu a ten samej clovek muze posvetit podvody svejch kamosu

ps. ty citace nefungujou kvuli tem uvozovkam co jsem u jmena, nevim co s tim sjarel dela :o

ps2; samozrejmne tahle moje kritika nebyla mirena na nikoho konkretne a uz vubec ne na tebe a nebo dkonce na foxira, to bych si radsi vtlouk stovkovej hrebik do kolena :oops:

ps3; co je "vetsi pripad"? to je ten kvuli kterymu s es episujou "petice" a tak?
ps4; zeptej se sjarela jestli se uz muze diskutovat o podvodech a banech na foru, jestli ne posli mu odkaz sem a on to tu smaze /rozhodnuti zakazu mluveni o podvodech jako zavreni tematu o navrhach a vylepseni sp - oboje je stejne k nicemu :) resp. nema to smysl/
Last edited by frankie_doparoma on Sat Oct 23, 2010 4:17 pm, edited 1 time in total.
kopeckar

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:pupajdi je měkota, ale to ho přejde až ho pošle pár podvodníku do prdele... 8)
Lidský přístup je fajn, ale je fakt, že je tu dost neřádů. Pamatuju si jak se jeden kdysi prý naboural jednomu našemu šerifovi do soukromého mailu.

A citace fungují. Chce to umět. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”