léblík wrote:To Frenkyč:Jooo to si moc dobře pamatuji,ty rumunské machinace,vždyt my dva jsme tenkrát an protest se přehazovali u nějakého dědy co měl v kádru Bono,jestli si dobře pamatuji
jo a ja pak dal pade

Moderator: Czech Moderators
léblík wrote:To Frenkyč:Jooo to si moc dobře pamatuji,ty rumunské machinace,vždyt my dva jsme tenkrát an protest se přehazovali u nějakého dědy co měl v kádru Bono,jestli si dobře pamatuji
Nee to nebylo an hráče od Bona já ho tenkrát koupil CFko 31 let za nějakých 5 míčů a nic se nedělofrankie_doparoma wrote:léblík wrote:To Frenkyč:Jooo to si moc dobře pamatuji,ty rumunské machinace,vždyt my dva jsme tenkrát an protest se přehazovali u nějakého dědy co měl v kádru Bono,jestli si dobře pamatuji
jo a ja pak dal pade
tak sis to měl víc říznout tabáčkem, pak bys takovou koko..nu neudělalfrankie_doparoma wrote:jo jasny, blbe jsem to precet, to pade slo pro rumuna
tomkycz: problem byl v tom ze ja o ban nestal
Neotáčej to proti mě........menší případy si řeší šerif sám, větší kauzy typu "husátko" řeší všichni šerifové na svém foru.léblík wrote:Aha takže tím pádem pak ve finále rozhodují sympatie a antipatie šerifa vůči danému manažerovi jo?...
Kamaráde,nic proti toě neotáčím,to bych si nedovolilpupajdi13 wrote:Neotáčej to proti mě........menší případy si řeší šerif sám, větší kauzy typu "husátko" řeší všichni šerifové na svém foru.léblík wrote:Aha takže tím pádem pak ve finále rozhodují sympatie a antipatie šerifa vůči danému manažerovi jo?...
Lidský přístup je fajn, ale je fakt, že je tu dost neřádů. Pamatuju si jak se jeden kdysi prý naboural jednomu našemu šerifovi do soukromého mailu.tomkycz wrote:pupajdi je měkota, ale to ho přejde až ho pošle pár podvodníku do prdele...