Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym

Moderator: Czech Moderators
Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym

Díky, vážim si to....Big El wrote:Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym

Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body
 Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body  
  Čierny kôň súťaže Dynamo Oleksovice má šancu skončiť druhý lebo - Dynamo Suomi momentálne kaučujem ja
  Čierny kôň súťaže Dynamo Oleksovice má šancu skončiť druhý lebo - Dynamo Suomi momentálne kaučujem ja  - (majiteľ je na dovolenke)...
  - (majiteľ je na dovolenke)...  ZaX Team Ráj je v pohodičke...
 ZaX Team Ráj je v pohodičke...  
  ). Mantelík získal s onulom len bodík, čo sa nečakalo
 ). Mantelík získal s onulom len bodík, čo sa nečakalo  Napriek strate bodov Fc Mantel pôjde z 1. miesta. FC Trabant vs Baníček, už najbližší zápas napovie o druhom postupujúcom. Pupajdi skromne leňoší na nepostupovom mieste.
  Napriek strate bodov Fc Mantel pôjde z 1. miesta. FC Trabant vs Baníček, už najbližší zápas napovie o druhom postupujúcom. Pupajdi skromne leňoší na nepostupovom mieste.Přesně tak, Pane domácí. Snažit se budeme. Takže nezoufejte, třeba porazíte pala a my mu také body seberem a ještě půjdete do čtvrtfinále...Milko wrote: V 2. skupine najväčší favorit Šutrteam plní túto úlohu, o prvenstvo v skupine si to rozdá s palovim Stratovariusom. Každopádne obidve mužstvá čaká už viac menej isté štvrťfinále. Domáci pán nie je ani rovnocenným partnerom...Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body

já do tebe kamenem a ty do mne taktoBig El wrote:Přesně tak, Pane domácí. Snažit se budeme. Takže nezoufejte, třeba porazíte pala a my mu také body seberem a ještě půjdete do čtvrtfinále...Milko wrote: V 2. skupine najväčší favorit Šutrteam plní túto úlohu, o prvenstvo v skupine si to rozdá s palovim Stratovariusom. Každopádne obidve mužstvá čaká už viac menej isté štvrťfinále. Domáci pán nie je ani rovnocenným partnerom...Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body

Šak jsem do Tebe šel chlebem minulepalo wrote:já do tebe kamenem a ty do mne taktoBig El wrote:Přesně tak, Pane domácí. Snažit se budeme. Takže nezoufejte, třeba porazíte pala a my mu také body seberem a ještě půjdete do čtvrtfinále...Milko wrote: V 2. skupine najväčší favorit Šutrteam plní túto úlohu, o prvenstvo v skupine si to rozdá s palovim Stratovariusom. Každopádne obidve mužstvá čaká už viac menej isté štvrťfinále. Domáci pán nie je ani rovnocenným partnerom...Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body

Aspoň se Tví hoši v neděli maličko zapotí
  Aspoň se Tví hoši v neděli maličko zapotí  

Big El wrote:Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym

.
 .
Nu uvidíme. Moc šancí si nedáváme, ale trošku Tě poškádlit zkusímepalo wrote:Stratovarius-Šutrteam 0:2(115:132)
Můj kádr se dnes rozjel všemi směry - liga,Milkov Cup,Reapers Tournament a MTP no a do autobusu na Slovensko nenasedla ta pravá sestava...Důsledkem je,že Big El mě teď vážně ohrožuje na postupu.

Redaktor denníka Šport: Bohužial, domáci tréner sa nedostavil na tlačovú konferenciu a to z dôvodu, že je hospitalizovaný na chirurgickom oddeleníBig El wrote:Big El wrote:Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym

My jsme Milka varovali!!!

Ve skutečnosti byl náš mač s Oleksovicemi podružný a šlo jen o maskování faktu, že chceme dnes uspět proti Milkovi v jeho vlastním poháru. Naše hvězdná sestava nedala Milkovým hochům žádnou šanci.
The Last Mohycan - Team Herbalife 0:3 (86:107)
Domácí hráči byli ze hřiště vyprovázeni házením rajčat a vajíček. Abychom tak zmírnili jejich žal, pozvali jsme je na pečeného holuba, kterého ušetřil náš trenér po dopoledním zápase (viz topic Petr Volek Memorial Tournament). Jelikož jde o maxiholuba, velkého spíš jako kráva, tak se výborně najedli hráči obou týmů! Pokud budeme pořádat i opékačku našeho trenéra, budou Mohykáni rovněž pozváni.
 Dôvod
  Dôvod  Ako uviedol manažer hosťujúceho teamu Big El, tesne pred koncom zápasu sa začali hádzať po domácich hráčoch rajčata a vajíčka, len najhoršie bolo na tom, že dve vajcia z nich boli akurát trénerove, ktoré mu stihli rozvášnení fanúšikovia tesne pred ukončením zápasu odrezať
  Ako uviedol manažer hosťujúceho teamu Big El, tesne pred koncom zápasu sa začali hádzať po domácich hráčoch rajčata a vajíčka, len najhoršie bolo na tom, že dve vajcia z nich boli akurát trénerove, ktoré mu stihli rozvášnení fanúšikovia tesne pred ukončením zápasu odrezať  

No oni se chlapci divili, že když k tomu holubovi smažili ty vejce, že měli nějakou divnou chuť
  No oni se chlapci divili, že když k tomu holubovi smažili ty vejce, že měli nějakou divnou chuť  

to je velmi smutný příběh,tomu já se nemůžu smát...Big El wrote:

Ja viem........stojí vedľa nás.Azor wrote:FC Trabant - Baníček 1:0 V:134-126
Tak to této prohře se nám hodně vzdálil postup