Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym

Moderator: Czech Moderators
Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym
Díky, vážim si to....Big El wrote:Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym![]()
![]()
Přesně tak, Pane domácí. Snažit se budeme. Takže nezoufejte, třeba porazíte pala a my mu také body seberem a ještě půjdete do čtvrtfinále...Milko wrote: V 2. skupine najväčší favorit Šutrteam plní túto úlohu, o prvenstvo v skupine si to rozdá s palovim Stratovariusom. Každopádne obidve mužstvá čaká už viac menej isté štvrťfinále. Domáci pán nie je ani rovnocenným partnerom...Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body
![]()
já do tebe kamenem a ty do mne taktoBig El wrote:Přesně tak, Pane domácí. Snažit se budeme. Takže nezoufejte, třeba porazíte pala a my mu také body seberem a ještě půjdete do čtvrtfinále...Milko wrote: V 2. skupine najväčší favorit Šutrteam plní túto úlohu, o prvenstvo v skupine si to rozdá s palovim Stratovariusom. Každopádne obidve mužstvá čaká už viac menej isté štvrťfinále. Domáci pán nie je ani rovnocenným partnerom...Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body
![]()
Šak jsem do Tebe šel chlebem minulepalo wrote:já do tebe kamenem a ty do mne taktoBig El wrote:Přesně tak, Pane domácí. Snažit se budeme. Takže nezoufejte, třeba porazíte pala a my mu také body seberem a ještě půjdete do čtvrtfinále...Milko wrote: V 2. skupine najväčší favorit Šutrteam plní túto úlohu, o prvenstvo v skupine si to rozdá s palovim Stratovariusom. Každopádne obidve mužstvá čaká už viac menej isté štvrťfinále. Domáci pán nie je ani rovnocenným partnerom...Big El a jeho Team Herbalife sa bude snažiť ešte niekomu uchmatnúť body
![]()
![]()
![]()
Big El wrote:Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym![]()
![]()
Nu uvidíme. Moc šancí si nedáváme, ale trošku Tě poškádlit zkusímepalo wrote:Stratovarius-Šutrteam 0:2(115:132)
Můj kádr se dnes rozjel všemi směry - liga,Milkov Cup,Reapers Tournament a MTP no a do autobusu na Slovensko nenasedla ta pravá sestava...Důsledkem je,že Big El mě teď vážně ohrožuje na postupu.
Redaktor denníka Šport: Bohužial, domáci tréner sa nedostavil na tlačovú konferenciu a to z dôvodu, že je hospitalizovaný na chirurgickom oddeleníBig El wrote:Big El wrote:Nu, máš pravdu. Nerozhodnu. Ale nechci, aby mi Milko, až ho moje unavené Béčko porazí, vyčítal, že jsem ho nevarovalps2512 wrote:Nerozhodnes BigEle, na to je to mooooc prestizni zalezitost, nez aby jsi na me poslal B tym![]()
![]()
My jsme Milka varovali!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ve skutečnosti byl náš mač s Oleksovicemi podružný a šlo jen o maskování faktu, že chceme dnes uspět proti Milkovi v jeho vlastním poháru. Naše hvězdná sestava nedala Milkovým hochům žádnou šanci.
The Last Mohycan - Team Herbalife 0:3 (86:107)
Domácí hráči byli ze hřiště vyprovázeni házením rajčat a vajíček. Abychom tak zmírnili jejich žal, pozvali jsme je na pečeného holuba, kterého ušetřil náš trenér po dopoledním zápase (viz topic Petr Volek Memorial Tournament). Jelikož jde o maxiholuba, velkého spíš jako kráva, tak se výborně najedli hráči obou týmů! Pokud budeme pořádat i opékačku našeho trenéra, budou Mohykáni rovněž pozváni.![]()
to je velmi smutný příběh,tomu já se nemůžu smát...Big El wrote:![]()
No oni se chlapci divili, že když k tomu holubovi smažili ty vejce, že měli nějakou divnou chuť
Ja viem........stojí vedľa nás.Azor wrote:FC Trabant - Baníček 1:0 V:134-126
Tak to této prohře se nám hodně vzdálil postup