Divize A

Moderator: Czech Moderators

Jeremy74
Team President

Re: Divize A

Post by Jeremy74 »

ps2512 wrote:Tý jo......já jsem někde kousek za půlkou! :shock:
Tak rychle dokončit přestavbu a hurá do první půlky! :wink:

Sjarel mi dnes poslal data z dalších dvou sezón (5 a 6), takže za čas ještě bude aktualizace.
FC JEREMY
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

zajimava tabulka, dobra prace :)

vtipnej je ten cartus nebo jak, behem tri sezon v Acku nasbiral 16 bodu :D :D
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
mantel

Post by mantel »

Dneska ráno jsem byl příjemně překvapen výkonem a výhrou. 149 po včerejším poháru je skvělý výkon, Rexus tradičně agresi moc nehrotí, nícméně dneska byl ještě opatrnější než obvykle a proto si odvezl 0 bodů. Překvapil mně i rozestavěním (5-3-2 beton, já jsem spíše čekal 3-5-2 a přihrávky).Nicméně, kdo se divil jaké výkony hráčů stačily k celkovému výkonu 152 , tak se bude divit ještě více, jaké výkony stačily na celkový 149.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

hezké 75. místo v tabulce :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
rexus
Coach

Post by rexus »

mantel wrote:Dneska ráno jsem byl příjemně překvapen výkonem a výhrou. 149 po včerejším poháru je skvělý výkon, Rexus tradičně agresi moc nehrotí, nícméně dneska byl ještě opatrnější než obvykle a proto si odvezl 0 bodů. Překvapil mně i rozestavěním (5-3-2 beton, já jsem spíše čekal 3-5-2 a přihrávky).Nicméně, kdo se divil jaké výkony hráčů stačily k celkovému výkonu 152 , tak se bude divit ještě více, jaké výkony stačily na celkový 149.
Njn...Nevím, jestli jsi večer prodlužoval smlouvy, ale podle BS (počítáno někdy po 22:05) mělo utkání na body skončit asi 146,7-147.8 pro mě nebo tak nějak podobně. Agresi jsem nehrotil, protože tuhle sezónu nemám dobré zkušenosti s rozhodčími - v úterní zápase jsem měl stejně přísného rozhodčího jako dnes, kádr byl agresivitou víceméně stejný jako dnes, nastavil jsem agresivitu týmu 85 a koupil červenou v 71.minutě. Na dnes jsem nastavil agresivitu 90 s tím, že nedostanu-li opět červenou, buď vyhraju nebo spíš bude remíza, která by mi asi stačila ke spokojenosti (při víře ve výpočet BS a naději, že v noci nebudeš prodlužovat smlouvy :) ) No a vida - červená se nekonala a prohrál jsem po výkonech 149:147... Tož gratuluju :wink:
Udělal jsem si přehled přísnosti sudích nominovaných tuhle sezónu na moje ligové zápasy : 55-31-29-91-99-77-78-72-47-64-52-49-67-47-49-71-87-46-87-87-65-51-64-66-49-45-40-73-90-87. Evidentně nemůžu počítat s dobrým umístěním, protože můj tým je o něco agresivnější, než největší soupeři (a nejsem takový ranař jako třeba oslíček, který se nepřátel neleká a na množství karet nehledí :-) )- jsem líný hledat, jak to bylo v minulých sezónách, ale mám pocit, že takhle přísné rozhodčí jsem nemíval. (Kdybych to tušil, budoval bych v minulosti méně agresívní tým.) Možná se mi to jen zdá, možná to tak je a mám letos smůlu, možná to tak letos mají všichni, protože Všemohoucí Sjarel pro tuhle sezónu takhle nastavil parametry, kdo ví :) Zjistil bych to, kdybych měl čas a našel si to, ale - kdyby kdyby kdyby... kdybych měl čas, tak bych teď nehrál svou poslední sezónu, měl čas psát příspěvky na fórum, pečlivěji bych nastavoval zápasy a kdoví, jak by to všechno bylo 8)

Jo a nehrál jsem beton, anóbrž dlouhé míče - kdybych dal beton, možná bych toho boda vybetonoval :cry:
mantel

Post by mantel »

rexus wrote:
mantel wrote:Dneska ráno jsem byl příjemně překvapen výkonem a výhrou. 149 po včerejším poháru je skvělý výkon, Rexus tradičně agresi moc nehrotí, nícméně dneska byl ještě opatrnější než obvykle a proto si odvezl 0 bodů. Překvapil mně i rozestavěním (5-3-2 beton, já jsem spíše čekal 3-5-2 a přihrávky).Nicméně, kdo se divil jaké výkony hráčů stačily k celkovému výkonu 152 , tak se bude divit ještě více, jaké výkony stačily na celkový 149.
Njn...Nevím, jestli jsi večer prodlužoval smlouvy, ale podle BS (počítáno někdy po 22:05) mělo utkání na body skončit asi 146,7-147.8 pro mě nebo tak nějak podobně. Agresi jsem nehrotil, protože tuhle sezónu nemám dobré zkušenosti s rozhodčími - v úterní zápase jsem měl stejně přísného rozhodčího jako dnes, kádr byl agresivitou víceméně stejný jako dnes, nastavil jsem agresivitu týmu 85 a koupil červenou v 71.minutě. Na dnes jsem nastavil agresivitu 90 s tím, že nedostanu-li opět červenou, buď vyhraju nebo spíš bude remíza, která by mi asi stačila ke spokojenosti (při víře ve výpočet BS a naději, že v noci nebudeš prodlužovat smlouvy :) ) No a vida - červená se nekonala a prohrál jsem po výkonech 149:147... Tož gratuluju :wink:
Udělal jsem si přehled přísnosti sudích nominovaných tuhle sezónu na moje ligové zápasy : 55-31-29-91-99-77-78-72-47-64-52-49-67-47-49-71-87-46-87-87-65-51-64-66-49-45-40-73-90-87. Evidentně nemůžu počítat s dobrým umístěním, protože můj tým je o něco agresivnější, než největší soupeři (a nejsem takový ranař jako třeba oslíček, který se nepřátel neleká a na množství karet nehledí :-) )- jsem líný hledat, jak to bylo v minulých sezónách, ale mám pocit, že takhle přísné rozhodčí jsem nemíval. (Kdybych to tušil, budoval bych v minulosti méně agresívní tým.) Možná se mi to jen zdá, možná to tak je a mám letos smůlu, možná to tak letos mají všichni, protože Všemohoucí Sjarel pro tuhle sezónu takhle nastavil parametry, kdo ví :) Zjistil bych to, kdybych měl čas a našel si to, ale - kdyby kdyby kdyby... kdybych měl čas, tak bych teď nehrál svou poslední sezónu, měl čas psát příspěvky na fórum, pečlivěji bych nastavoval zápasy a kdoví, jak by to všechno bylo 8)

Jo a nehrál jsem beton, anóbrž dlouhé míče - kdybych dal beton, možná bych toho boda vybetonoval :cry:
Aha, tak za ten beton se omlouvám, mylně jsem předpokládal , že jsi chtěl ubetonovat remízu (v tu jsem doufal i já) :oops: . Ty výpočty Battle sedí, byly přesně tak , jak jsi je psal. Jenže Battle neumí spočítat vliv nastavení útočný/ obranný u jednotlivých hráčů na celkový výkon, proto se s jeho výsledky nedá moc počítat. Jinak smlouvy jsem neprodlužoval (podle mně cesta do finančního pekla), morálku jsem naháněl zápasem v 18 hodin.Je mi jasné, že jsi byl ráno zklamaný, udělal jsi pro výhru vše, co jsi udělat mohl a včerejší můj pohár měl hrát výrazně ve tvůj prospěch. Jinak agrese rozhodčích mi vyhovuje, čím je větší , tím lépe (dostal jsem na to třeba Darwena), na hranici rizika hraju moc rád(přesto, že spousta hráčů má agresi vyřešenou lépe než já). A jsem rád, že i přes svou účast v poháru se zatím držím na skvělém druhém místě.
Last edited by mantel on Thu Dec 16, 2010 1:12 pm, edited 1 time in total.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

15. kolo Bombalaii Zalau - FC JEREMY 0:1 (140-151)

Dnes velmi povedený zápas v Rumunsku. Venkovních 151 má svojí kvalitu!

Celou půlsezónu nelze zhodnotit jinak než velmi pozitivně. Všechny soupeře jsme přehráli min. o 4 - 2x to sice nestačilo na výhru (paradoxně doma), ale pokud to takhle bude pokračovat, tak by to neměl být problém. Máme o dva body lepší náskok než v půlce minulé sezóny a bod lepší zisk. V odvetách nás čekají těžké zápasy u Rexuse, Mantela, Vlammers i Oslíčka, takže je třeba být neustále ve střehu!
FC JEREMY
oslicek

Post by oslicek »

Po půlce výborné páté místo a poměrně přízniví rozhodčí i los do odvet. Původní plán byl teda snažit se zachránit a až bude záchrana/sestup jasný, tak se to snažit rozprodávat, ale Jeremyho tabulka mě vyhecovala. I když začlenění tabulek z dřevních dob, kdy SP hrála celá Sjarelova rodina a na účast v áčku stačilo mít připojení k Internetu, to asi kapánek znehodnotí, tak pořád je tam jedna obrovská výzva a to dohnání resiho - je to slušných 120 bodů, což při očekávaných 50 tuto sezónu dává nutnost 70 bodů - tj. udržet se v A ještě alespoň tři sezóny, ale kdo by nechtěl být při tom až převezme Hernán štafetu od Jeremyho :-)

Tento týden se docela dařilo, jen sem trochu neočekávaně ztratil dva body u Jeremyho :mrgreen:, kdyby to tak šlo dál, tak by se z toho mohl rekrutovat i velice prestižní souboj s rexusem o bronzovou placku, protože o prvních dvou místech je podle mě rozhodnuto.

Začal rozprodávat Forfeit, Michal to asi odpískal (doufám, že se teda zase nezmátoří na zápas proti oslíčkům :-)). Tři Rumunové si to asi spolu rozdají s Bayernem o posledního sestupujícího.
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:
rexus wrote:

Aha, tak za ten beton se omlouvám, mylně jsem předpokládal , že jsi chtěl ubetonovat remízu (v tu jsem doufal i já) :oops: . Ty výpočty Battle sedí, byly přesně tak , jak jsi je psal. Jenže Battle neumí spočítat vliv nastavení útočný/ obranný u jednotlivých hráčů na celkový výkon, proto se s jeho výsledky nedá moc počítat. Jinak smlouvy jsem neprodlužoval (podle mně cesta do finančního pekla), morálku jsem naháněl zápasem v 18 hodin.Je mi jasné, že jsi byl ráno zklamaný, udělal jsi pro výhru vše, co jsi udělat mohl a včerejší můj pohár měl hrát výrazně ve tvůj prospěch. Jinak agrese rozhodčích mi vyhovuje, čím je větší , tím lépe (dostal jsem na to třeba Darwena), na hranici rizika hraju moc rád(přesto, že spousta hráčů má agresi vyřešenou lépe než já). A jsem rád, že i přes svou účast v poháru se zatím držím na skvělém druhém místě.
jo, myslím, že mantel je na druhém místě práve proto, že má vhodně pořešenou agresivitu. rexus ji nemá určitě špatně, ale je pravda, že na ty červené má docela smůlu. - jinak sice ty čísla přísnosti rozhodčích vypadají na první pohled děsivě, ale při průměrné agresivitě rozhodčích (100 + 20)/2 = 60 ti to dává nějakých 63.8, pokud sem dobře počítal, takže sou trochu přísnější, ale asi ne tolik.
určitě si nemyslím, že sem ranař, jen asi jako jediný nastavuju s vědomím jedné červené, protože mám výrazně agresívnější tým než většina manažerů v áčku - v podstatě mi ale ani nic jiného nezbývá. na rovinu přiznávám, že ten risk vychází docela často - v podstatě, aby se to vyplatilo, tak stačí vyhrát takhle více než třetinu "předem ztracených zápasů" a řekl bych, že mi to vychází možná i více než v polovině případů. neznám sice podíl randomu na algoritmu mechanismu udílení karet, ale řekl bych, že je to tak někde okolo 10 %, takže bych viděl i to rozdělení karet potom jako poměrně transparentní a možná by to i nějaký matematik/statistik i uměl spočítat, jak půjdou jednotlivé karetní tresty za sebou.
rexus
Coach

Post by rexus »

Dobrá, sem si řikal, že se mi to s tou přísností asi jenom zdá - Oslíček má pravdu jako vždycky :oops:
mantel

Post by mantel »

S malým spožděním hodnocení minulého týdne.
Pondělní zápas už jsem tu rozebíral, po rekordu týmu a výkonech 152:140 jsem porazil tým fc mac 3:2.
V úterý jsem se pokusil oloupit Darwena u něj doma o body. Výkon byl sice lepší , nicméně CML se rozhodl body rozdělit. Výkony 141:144 a výsledek 1:1. Co k tomu říct - nevím jak to Darwen dělá, hrál jsem s ním v Áčku 3 zápasy (2x venku), pokaždé jsem byl minimálně o 3 body lepší a pokaždé z toho byla remíza. No nic budu věřit, že počvrté už vyhrát dokážu.
Ve čtvrtek už vzpomínaný domácí zápas s Rexusem, po výkonech 149:147 zůstaly body doma.
V poháru zatím klídek a vypadá to, že i další kolo bude v klidu, F-kař s rozházenou agresí by neměl moc zlobit.
Uvidíme, co se zbytkem sezony provede CML, Jeremyho sejmul už 3x, mně zatím jednou. Jeremyho náskok je 5 bodový,sice ještě bude hrát u mně doma , nicméně stále platí, že o titul by ho mohl připravit pouze CML (random).
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

16. kolo POLDI Kladno - FC JEREMY 1:1 (146-149)

17. kolo FC JEREMY - fc mac 1:0 (148-145)

Tak se nám to lehce dramatizuje.

V pondělí jsem se ztrátou počítal, ale když už to kupodivu vyšlo na +3, tak to zamrzí. To úterní zápas byla zase trochu klika. Ještěže jsem několika kusům prodloužil smlouvy. Čekal jsem, že mac pozlobí.

Teď by to chtělo do pondělka udržet ten náskok 5 bodů a po vzájemném duelu se uvidí. Bude to ale složité. Bizone se na mě pečlivě chystá...
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Tak máme za sebou další týden, pro nás dopadnul velice úspěšně.
V pondělí jsem přívítal De Vlammers, po hodně slušných výkonech 150:146 zůstaly všechny body doma (výsledek2:1).
V úterý pohodovka, kombinovaný tým nasázel přestavujícímu týmu FC Remedy 10 kousků.
Ve středu F-kař , pohár pohoda, ale už zřejmně poslední kolo, v dalším kole už přijede účastník divize D a tady by se už podcenění nemuselo vyplatit.
Čtvrtek další klidný zápas a vylapšení skore s týmem Forfeit Town (7:2).
V pátek nejdůležitější zápas týdne s týmem Bombalaii Zalau, ve večerních výpočtech to vypadalo o chlup lépe pro soupeře. Nakonec z toho byla remíza po výkonech 147:147.
Ztráta na Jeremyho už je 7-bodová, v podstatě je možno už mu gratulovat k obhajobě, není v mých silách s tím cokoliv udělat. V pondělí ho přivítám na svém stadionu a moc rád bych mu připsal první prohru do tabulky. Nicméně to bude velmi obtížné a budu rád i za remízu. Uvidíme, jak dokáže leader tabulky vyhecovat naše stárnoucí hvězdy.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

18. kolo Bizone TM - FC JEREMY 1:2 (145-148)

19. kolo FC JEREMY - FCB Mikef 2:1 (150-139)

Takže další dva oříšky jsme úspěšně rozlouskli. Ve čtvrtek to bylo hodně ošemetné. Přísný rozhodčí a silný dobře připravený soupeř, který hnal agresivitu až za hranici přijatelného rizika. To nakonec rozhodlo. Velmi cenný tříbodový import ze zápasu, který mohl skončit všelijak.

V pátek doma proti Mikefovi jsme potvrdili roli favorita a určitou úlevu nám dává i Mantelův výsledek v Rumunsku.

V pondělí to bude bez debaty zápas sezóny. Za dané situace si pojedeme pro remízu. Od minule však víme, že na Dubině bývá horká půda a tamější atmosféře podlehne nejeden rozhodčí. Tak snad to tentokrát dopadne lépe.
FC JEREMY
oslicek

Post by oslicek »

hmm, tak z tohohle týdne mám hodně rozpačitý pocit. čekal sem dvanáct bodů a mám sedm. bizone mě trochu zaskočil výměnou trenéra, ale budiž, hraje o záchranu. naopak druhý (sestupující) rumunský tým po čtvrteční frašce s dalším rumunským týmem na mě na pátek prodloužil smlouvy kompletnímu áčku. doufám, že je v tom jen něco osobního a nerozhoří se tu již téměř uhašená řevnivost mezi dvěma nejpočetnějšími zeměmi na sp. přiznám se, že mě to kapánek zaskočilo, ale zase na druhou stranu, kdybych měl dobrý tým, tak bych měl vyhrát oboje.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”