Tak rychle dokončit přestavbu a hurá do první půlky!ps2512 wrote:Tý jo......já jsem někde kousek za půlkou!

Sjarel mi dnes poslal data z dalších dvou sezón (5 a 6), takže za čas ještě bude aktualizace.
Moderator: Czech Moderators
Tak rychle dokončit přestavbu a hurá do první půlky!ps2512 wrote:Tý jo......já jsem někde kousek za půlkou!
Njn...Nevím, jestli jsi večer prodlužoval smlouvy, ale podle BS (počítáno někdy po 22:05) mělo utkání na body skončit asi 146,7-147.8 pro mě nebo tak nějak podobně. Agresi jsem nehrotil, protože tuhle sezónu nemám dobré zkušenosti s rozhodčími - v úterní zápase jsem měl stejně přísného rozhodčího jako dnes, kádr byl agresivitou víceméně stejný jako dnes, nastavil jsem agresivitu týmu 85 a koupil červenou v 71.minutě. Na dnes jsem nastavil agresivitu 90 s tím, že nedostanu-li opět červenou, buď vyhraju nebo spíš bude remíza, která by mi asi stačila ke spokojenosti (při víře ve výpočet BS a naději, že v noci nebudeš prodlužovat smlouvymantel wrote:Dneska ráno jsem byl příjemně překvapen výkonem a výhrou. 149 po včerejším poháru je skvělý výkon, Rexus tradičně agresi moc nehrotí, nícméně dneska byl ještě opatrnější než obvykle a proto si odvezl 0 bodů. Překvapil mně i rozestavěním (5-3-2 beton, já jsem spíše čekal 3-5-2 a přihrávky).Nicméně, kdo se divil jaké výkony hráčů stačily k celkovému výkonu 152 , tak se bude divit ještě více, jaké výkony stačily na celkový 149.
Aha, tak za ten beton se omlouvám, mylně jsem předpokládal , že jsi chtěl ubetonovat remízu (v tu jsem doufal i já)rexus wrote:Njn...Nevím, jestli jsi večer prodlužoval smlouvy, ale podle BS (počítáno někdy po 22:05) mělo utkání na body skončit asi 146,7-147.8 pro mě nebo tak nějak podobně. Agresi jsem nehrotil, protože tuhle sezónu nemám dobré zkušenosti s rozhodčími - v úterní zápase jsem měl stejně přísného rozhodčího jako dnes, kádr byl agresivitou víceméně stejný jako dnes, nastavil jsem agresivitu týmu 85 a koupil červenou v 71.minutě. Na dnes jsem nastavil agresivitu 90 s tím, že nedostanu-li opět červenou, buď vyhraju nebo spíš bude remíza, která by mi asi stačila ke spokojenosti (při víře ve výpočet BS a naději, že v noci nebudeš prodlužovat smlouvymantel wrote:Dneska ráno jsem byl příjemně překvapen výkonem a výhrou. 149 po včerejším poháru je skvělý výkon, Rexus tradičně agresi moc nehrotí, nícméně dneska byl ještě opatrnější než obvykle a proto si odvezl 0 bodů. Překvapil mně i rozestavěním (5-3-2 beton, já jsem spíše čekal 3-5-2 a přihrávky).Nicméně, kdo se divil jaké výkony hráčů stačily k celkovému výkonu 152 , tak se bude divit ještě více, jaké výkony stačily na celkový 149.) No a vida - červená se nekonala a prohrál jsem po výkonech 149:147... Tož gratuluju
![]()
Udělal jsem si přehled přísnosti sudích nominovaných tuhle sezónu na moje ligové zápasy : 55-31-29-91-99-77-78-72-47-64-52-49-67-47-49-71-87-46-87-87-65-51-64-66-49-45-40-73-90-87. Evidentně nemůžu počítat s dobrým umístěním, protože můj tým je o něco agresivnější, než největší soupeři (a nejsem takový ranař jako třeba oslíček, který se nepřátel neleká a na množství karet nehledí)- jsem líný hledat, jak to bylo v minulých sezónách, ale mám pocit, že takhle přísné rozhodčí jsem nemíval. (Kdybych to tušil, budoval bych v minulosti méně agresívní tým.) Možná se mi to jen zdá, možná to tak je a mám letos smůlu, možná to tak letos mají všichni, protože Všemohoucí Sjarel pro tuhle sezónu takhle nastavil parametry, kdo ví
Zjistil bych to, kdybych měl čas a našel si to, ale - kdyby kdyby kdyby... kdybych měl čas, tak bych teď nehrál svou poslední sezónu, měl čas psát příspěvky na fórum, pečlivěji bych nastavoval zápasy a kdoví, jak by to všechno bylo
Jo a nehrál jsem beton, anóbrž dlouhé míče - kdybych dal beton, možná bych toho boda vybetonoval
jo, myslím, že mantel je na druhém místě práve proto, že má vhodně pořešenou agresivitu. rexus ji nemá určitě špatně, ale je pravda, že na ty červené má docela smůlu. - jinak sice ty čísla přísnosti rozhodčích vypadají na první pohled děsivě, ale při průměrné agresivitě rozhodčích (100 + 20)/2 = 60 ti to dává nějakých 63.8, pokud sem dobře počítal, takže sou trochu přísnější, ale asi ne tolik.mantel wrote:Aha, tak za ten beton se omlouvám, mylně jsem předpokládal , že jsi chtěl ubetonovat remízu (v tu jsem doufal i já)rexus wrote:Njn...Nevím, jestli jsi večer prodlužoval smlouvy, ale podle BS (počítáno někdy po 22:05) mělo utkání na body skončit asi 146,7-147.8 pro mě nebo tak nějak podobně. Agresi jsem nehrotil, protože tuhle sezónu nemám dobré zkušenosti s rozhodčími - v úterní zápase jsem měl stejně přísného rozhodčího jako dnes, kádr byl agresivitou víceméně stejný jako dnes, nastavil jsem agresivitu týmu 85 a koupil červenou v 71.minutě. Na dnes jsem nastavil agresivitu 90 s tím, že nedostanu-li opět červenou, buď vyhraju nebo spíš bude remíza, která by mi asi stačila ke spokojenosti (při víře ve výpočet BS a naději, že v noci nebudeš prodlužovat smlouvymantel wrote:Dneska ráno jsem byl příjemně překvapen výkonem a výhrou. 149 po včerejším poháru je skvělý výkon, Rexus tradičně agresi moc nehrotí, nícméně dneska byl ještě opatrnější než obvykle a proto si odvezl 0 bodů. Překvapil mně i rozestavěním (5-3-2 beton, já jsem spíše čekal 3-5-2 a přihrávky).Nicméně, kdo se divil jaké výkony hráčů stačily k celkovému výkonu 152 , tak se bude divit ještě více, jaké výkony stačily na celkový 149.) No a vida - červená se nekonala a prohrál jsem po výkonech 149:147... Tož gratuluju
![]()
Udělal jsem si přehled přísnosti sudích nominovaných tuhle sezónu na moje ligové zápasy : 55-31-29-91-99-77-78-72-47-64-52-49-67-47-49-71-87-46-87-87-65-51-64-66-49-45-40-73-90-87. Evidentně nemůžu počítat s dobrým umístěním, protože můj tým je o něco agresivnější, než největší soupeři (a nejsem takový ranař jako třeba oslíček, který se nepřátel neleká a na množství karet nehledí)- jsem líný hledat, jak to bylo v minulých sezónách, ale mám pocit, že takhle přísné rozhodčí jsem nemíval. (Kdybych to tušil, budoval bych v minulosti méně agresívní tým.) Možná se mi to jen zdá, možná to tak je a mám letos smůlu, možná to tak letos mají všichni, protože Všemohoucí Sjarel pro tuhle sezónu takhle nastavil parametry, kdo ví
Zjistil bych to, kdybych měl čas a našel si to, ale - kdyby kdyby kdyby... kdybych měl čas, tak bych teď nehrál svou poslední sezónu, měl čas psát příspěvky na fórum, pečlivěji bych nastavoval zápasy a kdoví, jak by to všechno bylo
Jo a nehrál jsem beton, anóbrž dlouhé míče - kdybych dal beton, možná bych toho boda vybetonoval. Ty výpočty Battle sedí, byly přesně tak , jak jsi je psal. Jenže Battle neumí spočítat vliv nastavení útočný/ obranný u jednotlivých hráčů na celkový výkon, proto se s jeho výsledky nedá moc počítat. Jinak smlouvy jsem neprodlužoval (podle mně cesta do finančního pekla), morálku jsem naháněl zápasem v 18 hodin.Je mi jasné, že jsi byl ráno zklamaný, udělal jsi pro výhru vše, co jsi udělat mohl a včerejší můj pohár měl hrát výrazně ve tvůj prospěch. Jinak agrese rozhodčích mi vyhovuje, čím je větší , tím lépe (dostal jsem na to třeba Darwena), na hranici rizika hraju moc rád(přesto, že spousta hráčů má agresi vyřešenou lépe než já). A jsem rád, že i přes svou účast v poháru se zatím držím na skvělém druhém místě.