Tak to já jsem na to líný Hippo to víš..Hippopotamus wrote:No neviem, síce, vždy lepšie domáce výrazy pred anglickými, ale ten Budget ma fakt zaujal a páči sa mi viacfrankie_doparoma wrote:lepsi je hezky cesky kšeftproject![]()
...kopeckar si vede zevrubne statistiky, tak treba se o to s nami podeliPríde mi divné kombinovať naše slová s anglickými (kšeft + project), hoci, všimol som si, že v Česku je to bežné...
Tak, presné obchodné štatistiky mám i ja, o každom hráčovi, ktorý navštívil (na to slovíčko "navštíviť" dávam veľký dôraz) môj klub od jeho založenia.
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
léblík
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Hippopotamus
Viem, viem, tebe sa niekedy nechce ani na ten TL skočiť a nahádzať ponuky (juj, čo by som za to dal, keby som mohol...zase 36 hráčov..kuaprácaléblík wrote:Tak to já jsem na to líný Hippo to víš..Ale snad si nevedu úplně nejhůř..
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
frankie_doparoma
ja sem si taky delal statistiky, ale to v mym minulym tymu, kdyz jsem opravdu jen kseftoval a kseftoval nez hral, ale jelikoz ted nekseftuju (kvuli vydelani jsem nakoupil asi jen 20 hracu na zacatku abyh mel z ceho zit) tak si zadny statistiky nevedu.
ale myslim si, odvazim si tvrdit ze aj vim, ze se daji vydelat nekrestanske penize
a i proto by to chtelo naky mensi omezeni pro kseftare, treba vetsi zdaneni pri vice obchodech (po 10 transferech zveteseni odvodu, po dalsich 10 dalsi zvyseni atd.), ale to je spis do topicu "jak ztizit zivot ksefatrum" a je o tom se zbytecny bavit no 
ale myslim si, odvazim si tvrdit ze aj vim, ze se daji vydelat nekrestanske penize
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
léblík
To máš recht...V poslední době jsem líný i ten TL projíždětHippopotamus wrote:Viem, viem, tebe sa niekedy nechce ani na ten TL skočiť a nahádzať ponuky (juj, čo by som za to dal, keby som mohol...zase 36 hráčov..kuaprácaléblík wrote:Tak to já jsem na to líný Hippo to víš..Ale snad si nevedu úplně nejhůř..
). Ale je fakt, že pokiaľ to človek nezačne hneď od začiatku, a potom chce všetko naraz dopísať...no, robota jak hovädo
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Hippopotamus
Štatistik ti bez problémov urobím, ak údaje mi poskytneš tyléblík wrote:To máš recht...V poslední době jsem líný i ten TL projíždětHippopotamus wrote:Viem, viem, tebe sa niekedy nechce ani na ten TL skočiť a nahádzať ponuky (juj, čo by som za to dal, keby som mohol...zase 36 hráčov..kuaprácaléblík wrote:Tak to já jsem na to líný Hippo to víš..Ale snad si nevedu úplně nejhůř..
). Ale je fakt, že pokiaľ to človek nezačne hneď od začiatku, a potom chce všetko naraz dopísať...no, robota jak hovädo
A proto by jsi mi ty statistiky mohl udělat ty nebo třeba pan z Kopečku,když jste takový statistikáři
...new beginning...
-
Jari Malanta
Tak jsem se začetl do zdejších reakcí a musím se stydět...
Za 4,5 roku hraní jsem měl na účtu nejvíce 18M, a to jenom týden než jsem nakoupil nové hráče...
Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím...
Superkaufy jsem měl za celou dosavadní kariéru dva, o jednom by mohl léblík vyprávět...
, takže si říkám, kde jsem udělal chybu...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
Hippopotamus
Čo sú to pre teba nekresťanské peniaze (napr. uvedené v zisku za sezónu)?frankie_doparoma wrote:ale myslim si, odvazim si tvrdit ze aj vim, ze se daji vydelat nekrestanske penizea i proto by to chtelo naky mensi omezeni pro kseftare, treba vetsi zdaneni pri vice obchodech (po 10 transferech zveteseni odvodu, po dalsich 10 dalsi zvyseni atd.), ale to je spis do topicu "jak ztizit zivot ksefatrum" a je o tom se zbytecny bavit no
Veru, malo by sa niečo spraviť so kšeftovaním, ale tak o 5 sezón, dovtedy by sme mohli tomu nechať ešte voľný priebeh, čo ty na to?
...new beginning...
-
Hippopotamus
poslúž si: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=41999Jari Malanta wrote:Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím...![]()
![]()
Last edited by Hippopotamus on Sun Dec 19, 2010 12:50 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
co mas s mojim tymomHippopotamus wrote:poslúž si: http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.phpJari Malanta wrote:Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím...![]()
![]()
-
frankie_doparoma
no, myslim ze kdyz nekdo ma zisk pres 50M (hlavni cast z prestupu, pak neco za vstupenky a tak) a nekdo jiny, kdo hraje opravdu jen soccerproject musi budovat tym nekolik sezon aby dosahl na takovouhle hodnotu tymu, co kseftar vydela za sezonu, tak je neco v neporadku
nevim, podle me +- je takova hranice 50M ktera rozdeluje schopne kseftare a prumerne kseftare, ale je to o nazoru no
dan11:
ps. to CF koupeny za 88k jako nevytrenovany dorostenec, to byl jest fajny kauf 
nevim, podle me +- je takova hranice 50M ktera rozdeluje schopne kseftare a prumerne kseftare, ale je to o nazoru no
dan11:
dal taku cenu a ja som ho kupil co je na tomfrankie_doparoma wrote:no, myslim ze kdyz nekdo ma zisk pres 50M (hlavni cast z prestupu, pak neco za vstupenky a tak) a nekdo jiny, kdo hraje opravdu jen soccerproject musi budovat tym nekolik sezon aby dosahl na takovouhle hodnotu tymu, co kseftar vydela za sezonu, tak je neco v neporadku
dan11:![]()
ps. to CF koupeny za 88k jako nevytrenovany dorostenec, to byl jest fajny kauf
-
frankie_doparoma
nic, jen mi to prijde jako hodne dobrej nakup, jak jsem psal
koupit 17dni stareho dorostence na pozici CF za 88k. vetsinou i za ty prvni dva dny je ta cena mnohem vejs....
koupit 17dni stareho dorostence na pozici CF za 88k. vetsinou i za ty prvni dva dny je ta cena mnohem vejs....
-
Hippopotamus
Nič, omylom som dal adresu bez ID, takže ti to hodilo vlastný tím... už je to opravené.dann11 wrote:co mas s mojim tymomHippopotamus wrote:poslúž si: http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.phpJari Malanta wrote:Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím...![]()
![]()
(http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=41999)
Last edited by Hippopotamus on Sun Dec 19, 2010 12:54 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
-
Hippopotamus
Díky za poklonufrankie_doparoma wrote:nevim, podle me +- je takova hranice 50M ktera rozdeluje schopne kseftare a prumerne kseftare, ale je to o nazoru no
...new beginning...