zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

léblík
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by léblík »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:lepsi je hezky cesky kšeftproject 8)

...kopeckar si vede zevrubne statistiky, tak treba se o to s nami podeli :)
No neviem, síce, vždy lepšie domáce výrazy pred anglickými, ale ten Budget ma fakt zaujal a páči sa mi viac :-) Príde mi divné kombinovať naše slová s anglickými (kšeft + project), hoci, všimol som si, že v Česku je to bežné...
Tak, presné obchodné štatistiky mám i ja, o každom hráčovi, ktorý navštívil (na to slovíčko "navštíviť" dávam veľký dôraz :lol: ) môj klub od jeho založenia.
Tak to já jsem na to líný Hippo to víš.. :mrgreen: Ale snad si nevedu úplně nejhůř.. :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

léblík wrote:Tak to já jsem na to líný Hippo to víš.. :mrgreen: Ale snad si nevedu úplně nejhůř.. :mrgreen:
Viem, viem, tebe sa niekedy nechce ani na ten TL skočiť a nahádzať ponuky (juj, čo by som za to dal, keby som mohol...zase 36 hráčov..kuapráca :mrgreen: ). Ale je fakt, že pokiaľ to človek nezačne hneď od začiatku, a potom chce všetko naraz dopísať...no, robota jak hovädo :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ja sem si taky delal statistiky, ale to v mym minulym tymu, kdyz jsem opravdu jen kseftoval a kseftoval nez hral, ale jelikoz ted nekseftuju (kvuli vydelani jsem nakoupil asi jen 20 hracu na zacatku abyh mel z ceho zit) tak si zadny statistiky nevedu.

ale myslim si, odvazim si tvrdit ze aj vim, ze se daji vydelat nekrestanske penize :twisted: a i proto by to chtelo naky mensi omezeni pro kseftare, treba vetsi zdaneni pri vice obchodech (po 10 transferech zveteseni odvodu, po dalsich 10 dalsi zvyseni atd.), ale to je spis do topicu "jak ztizit zivot ksefatrum" a je o tom se zbytecny bavit no :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
léblík

Post by léblík »

Hippopotamus wrote:
léblík wrote:Tak to já jsem na to líný Hippo to víš.. :mrgreen: Ale snad si nevedu úplně nejhůř.. :mrgreen:
Viem, viem, tebe sa niekedy nechce ani na ten TL skočiť a nahádzať ponuky (juj, čo by som za to dal, keby som mohol...zase 36 hráčov..kuapráca :mrgreen: ). Ale je fakt, že pokiaľ to človek nezačne hneď od začiatku, a potom chce všetko naraz dopísať...no, robota jak hovädo :lol:
To máš recht...V poslední době jsem líný i ten TL projíždět :mrgreen: A proto by jsi mi ty statistiky mohl udělat ty nebo třeba pan z Kopečku,když jste takový statistikáři :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

léblík wrote:
Hippopotamus wrote:
To máš recht...V poslední době jsem líný i ten TL projíždět :mrgreen: A proto by jsi mi ty statistiky mohl udělat ty nebo třeba pan z Kopečku,když jste takový statistikáři :mrgreen:
Štatistik ti bez problémov urobím, ak údaje mi poskytneš ty ;-)
...new beginning...

Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Tak jsem se začetl do zdejších reakcí a musím se stydět... :mrgreen: :mrgreen: Za 4,5 roku hraní jsem měl na účtu nejvíce 18M, a to jenom týden než jsem nakoupil nové hráče... :lol: :lol: Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím... :lol: :lol: Superkaufy jsem měl za celou dosavadní kariéru dva, o jednom by mohl léblík vyprávět... :wink: :wink: , takže si říkám, kde jsem udělal chybu... :mrgreen: :mrgreen:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:ale myslim si, odvazim si tvrdit ze aj vim, ze se daji vydelat nekrestanske penize :twisted: a i proto by to chtelo naky mensi omezeni pro kseftare, treba vetsi zdaneni pri vice obchodech (po 10 transferech zveteseni odvodu, po dalsich 10 dalsi zvyseni atd.), ale to je spis do topicu "jak ztizit zivot ksefatrum" a je o tom se zbytecny bavit no :)
Čo sú to pre teba nekresťanské peniaze (napr. uvedené v zisku za sezónu)?
Veru, malo by sa niečo spraviť so kšeftovaním, ale tak o 5 sezón, dovtedy by sme mohli tomu nechať ešte voľný priebeh, čo ty na to? :mrgreen:
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Jari Malanta wrote:Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím... :lol: :lol:
poslúž si: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=41999 :mrgreen:
Last edited by Hippopotamus on Sun Dec 19, 2010 12:50 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...

dann11
Team President

Post by dann11 »

Hippopotamus wrote:
Jari Malanta wrote:Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím... :lol: :lol:
poslúž si: http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php :mrgreen:
co mas s mojim tymom
frankie_doparoma

no, myslim ze kdyz nekdo ma zisk pres 50M (hlavni cast z prestupu, pak neco za vstupenky a tak) a nekdo jiny, kdo hraje opravdu jen soccerproject musi budovat tym nekolik sezon aby dosahl na takovouhle hodnotu tymu, co kseftar vydela za sezonu, tak je neco v neporadku

nevim, podle me +- je takova hranice 50M ktera rozdeluje schopne kseftare a prumerne kseftare, ale je to o nazoru no :)

dan11: :mrgreen: :mrgreen: ps. to CF koupeny za 88k jako nevytrenovany dorostenec, to byl jest fajny kauf :shock:
dann11
Team President

Post by dann11 »

frankie_doparoma wrote:no, myslim ze kdyz nekdo ma zisk pres 50M (hlavni cast z prestupu, pak neco za vstupenky a tak) a nekdo jiny, kdo hraje opravdu jen soccerproject musi budovat tym nekolik sezon aby dosahl na takovouhle hodnotu tymu, co kseftar vydela za sezonu, tak je neco v neporadku

nevim, podle me +- je takova hranice 50M ktera rozdeluje schopne kseftare a prumerne kseftare, ale je to o nazoru no :)

dan11: :mrgreen: :mrgreen: ps. to CF koupeny za 88k jako nevytrenovany dorostenec, to byl jest fajny kauf :shock:
dal taku cenu a ja som ho kupil co je na tom
frankie_doparoma

nic, jen mi to prijde jako hodne dobrej nakup, jak jsem psal
koupit 17dni stareho dorostence na pozici CF za 88k. vetsinou i za ty prvni dva dny je ta cena mnohem vejs....
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

dann11 wrote:
Hippopotamus wrote:
poslúž si: http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php :mrgreen:
co mas s mojim tymom
Nič, omylom som dal adresu bez ID, takže ti to hodilo vlastný tím... už je to opravené.
(http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=41999)
Last edited by Hippopotamus on Sun Dec 19, 2010 12:54 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...

dann11
Team President

Post by dann11 »

on tam co roby za vypredaje
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:nevim, podle me +- je takova hranice 50M ktera rozdeluje schopne kseftare a prumerne kseftare, ale je to o nazoru no :)
Díky za poklonu :-)
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”