Hippopotamus wrote:Frankie, Léblík (prípadne Pupajdí), nevyrývajte do Zajdaza. Je to zbytočné. Nechápem, k čomu vlastne bola Frankieho hneď prvá a dosť debilná pripomienka, ktorá to celé začala.
jen se pupajdimu napsal ze je to v pravidlech a ano, mohl jsem si odpustit male rypnuti, ale ono to tam vazne je (takze teoreticky by stacilo jen to jedno pravidlo a je to vsechno jedno, protoze to jedno pravidlo obsahuje vse)
me spis zaujalo, jak jsem uz psal, ze jakmile to napsal pupajdi hned ho zajdaz sejmul, ale ze se jinde na foru porusuji deodenne pravidla, to vubec nevadi (nevim kdo to ma, jestli jeste vubec, ale dlouhou dobu mel nekdo v podpise link na nakou hru s tim id a zadnou stiznost jsem teda nikde nevidel)
Hippopotamus wrote:Zajdaz sa pokúsil pravidlá ešte viac upresniť, čo je blbosť, ale čo má robiť, keď niektorí si nedajú pokoj a musia si rýpnuť!
upresnit? a co presne upresnil? to ze kdyz verejne nesouhlasis s moderatorem ze za to budes potrestan?
Hippopotamus wrote:Dodatok:
nejsem zadny expert na to co je rasisticke a co ne (ale vim co me urazi a co ne), o to nejde, ja jsem se jen ptal, nejdriv na to co znamena ten lync v pravidlech, na to mi zajdaz napsal ze to ma co delat s romama, coz jsem ne zcela pochopil, tak jsem chtel blizsi vysvetleni, ktereho se mi uz bohuzel nedostalo....
dodatok: takhle vypadali puvodni pravidla tady na foru, myslim ze takovyhle pravidla rozhodne nevyvolaj tolik kontroverze jako ty co mame tady ted (nesmis to a to a pokud budes verejne nesouhlasit s moderatorem dostanes ban) a pritom obsahuji vse podstatne a je samozrejme ze ovsem nakonec rozhodne mod, od toho je mod
kdyby se zajdaz choval ke vsem stejne a nevyovolaval vetsinu konfliktu tady na foru, tak jsou pravidla kazdymu ukradeny, ale jelikoz tomu tak neni a zajdaz citi potrebu mit vsechno napsany v pravidlech aby si pak mohl delat co chce a mit to ospravedlneni, tak je tomu tak jak tomu je
Code: Select all
1. Jsme lidé.
- neurážej druhé
- nepiš nic, co bys nedokázal říci druhému z očí do očí
2. Chovej se jako v reálném životě.
- chovej se eticky
- neporušuj zákon
3. Uvědom si, kde jsi momentálně.
- etika je na různých webech různá
- nejdříve se dívej kolem sebe, pak se projev
4. Respektuj ostatní.
- rozmysli se, kdy je lepší použít mail a kdy umístit příspěvek do diskuse
- piš k věci. Máš-li příspěvek na jiné téma, najdi pro něj vhodnou diskusní skupinu
- pokud nesouhlasíš s úrovní serveru či diskusí, neříkej všem ostatním, jak jsou pitomí. Odejdi pryč, prosím
5. Nedělej ostudu sám sobě.
- kontroluj po sobě pravopis
- vyhni se flame-waru (tj. neprovokuj)
6. Poděl se o své znalosti.
- znáš-li odpověď na kladené otázky, pak ji poskytni
- pokud obdržíš odpovědi od uživatelů přímo do e-mailu, shrň je a umísti jej do diskuse
7. Kontroluj se.
- nenech se vyprovokovat
- nekritizuj ostatní za chyby v pravopise
- nezaměňuj úmyslně w za v, y za i atd., nikdo nebude luštit tvůj "in" styl...
8. Respektuj soukromí.
9. Nezneužívej své znalosti. Čím více jich máš, tím je důležitější, abys s ní zacházel citlivě.
10. Odpouštěj. Kdysi jsi byl na internetu taky nováčkem!
me se nelibi co se tady deje ze strany moderatora (staci si jen procist tenhle topic

), celkove sp je v krizi a cekal bych (ale cekal bych to za jakekoli situace

) ze forum je misto klidu a miru a vedeni bude rado ze jsem vubec nekdo jde a diskutuje a nejake tresty a restrikce budou az na poslednim miste, misto toho to tady vede zakomplexovanej antispartan kterej si zde vybiji svou zlost na tech kterejm se nezamlouvaj vsechny jeho kroky nebo na tech co fandi sparte (jo to o ty sparte zni jako vtip, ale je to kruta pravda

)
ano, at se tu treba dodruzji prisne pravidla (chodim na ruzny fora, nekde je to hodne volny, nekde ne, ale vsude je to v pohode) ale at se dodrzuji vsude a vsem stejne a at konflikty nevyvolava sam moderator (tim nemyslim tenhle pripad, ale ty v minulosti a ze jich bylo...)
a ze je zajdaz sam?! omg, tak at se nak dohodnou a vyresej si to, bud to zajdaz sam stiha a nebo to nestiha a at se to nak preskupi nebo pribyde nekdo dalsi....