Fórum o fóru

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Fórum o fóru

Post by frankie_doparoma »

zajdaz wrote:to frankie_doparoma: Nebudu sebe ani nikoho jiného trestat za minulost, kdy jsem byl k takovýmhle věcem všeobevně benevolentní. Myslím, že by spousta jiných uživatelů fóra na to pak byla mnohem hůře. S novými pravidly jsem chtěl začít s čistým štítem pro všechny, ale jak vidno, některým to moc nevonní pod vousy.
ale pravidla o rasistickych prispevcich platila uz minule, pred tvymi pravidly :idea:

a co by nam melo vonet po fousy?! to ze modertor ma dicki pravdu a jeho slovo je konecne a jedine spravne a ze nikdo nesmi s jeho nazorem jakkoli verejne polemizovat ci dokonce nesouhlasit, za coz muze byt potrestan?! delas si kamziky?!
Last edited by frankie_doparoma on Sat Jan 22, 2011 4:17 pm, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
léblík

Post by léblík »

Jelikož jsem panem moderátorem přehlížen,aniž yb mělnějaký důvod,zřejmě jen nemá co říct an moje konstruktivní otázky.Tak zřejmě budu nucen kontaktovat nejvyššího člena,at přijde tenhle bordel srovnat.Že tu pan moderátor vychyluje s neschválenými pravidly a dělá tu zbytečné dusno a konflikty.A může az to jen a jen on sám..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
ps2512

Post by ps2512 »

jen napíši, že mám taky výhrady k pravidlům :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Frankie, Léblík (prípadne Pupajdí), nevyrývajte do Zajdaza. Je to zbytočné. Nechápem, k čomu vlastne bola Frankieho hneď prvá a dosť debilná pripomienka, ktorá to celé začala. Moderátori sú 3, ale je fakt, že o chod fóra ako takého sa stará len Zajdaz, takže je na ňom, ako sa v konkrétnych prípadoch rozhodne. Nové pravidlá sú možno trochu divné, ale je to preto, že všetko nalinajkovať podľa nejakých pravidiel nejde a mnohé problémy sa musia riešiť individuálne podľa súčasných okolností. Ale keďže Frankie si neodpustil už spomínanú poznámku ("stejne tak jako oblibeno zajdazovo pravidlo ze moderator ma vzdycky pravdu a muze si delat co chce..."), Zajdaz sa pokúsil pravidlá ešte viac upresniť, čo je blbosť, ale čo má robiť, keď niektorí si nedajú pokoj a musia si rýpnuť!

Dodatok:
Zajdaz napísal:
"Podle mě povedou dřív nebo později problémy s cikány a muslimy k válkám, minimálně občanským, možná 3. světové. Dřív nebo později se tyhle potíže vystupňují natolik, že se objeví nějaký diktátor, který podobně jako Hitler nabídne lidem vyřešení jejich problémů. A kdo z vás viděl Zeitgeist, tak ví, že válka je to nejlepší, co si můžou "lidé co tahají za nitky" přát."

- to nie sú rasistické narážky ani urážky, to je smutný a dosť krutý scénar, ktorý môže nastať

"Co se týče medializace toho případu... je to normální, dvojí metr jako obvykle, když jde o cikány. Když něco udělají cikáni, tak to nikdo neřeší, no řekněte sami kolikrát jste o těhle případech viděli nějakou reportáž?"

- a to je scénar, ktorý sa v ČSR deje denno-denne, tak, ako ráno slnko vychádza a večer opäť zapadá...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Hippopotamus wrote:Frankie, Léblík (prípadne Pupajdí), nevyrývajte do Zajdaza. Je to zbytočné. Nechápem, k čomu vlastne bola Frankieho hneď prvá a dosť debilná pripomienka, ktorá to celé začala.
jen se pupajdimu napsal ze je to v pravidlech a ano, mohl jsem si odpustit male rypnuti, ale ono to tam vazne je (takze teoreticky by stacilo jen to jedno pravidlo a je to vsechno jedno, protoze to jedno pravidlo obsahuje vse)
me spis zaujalo, jak jsem uz psal, ze jakmile to napsal pupajdi hned ho zajdaz sejmul, ale ze se jinde na foru porusuji deodenne pravidla, to vubec nevadi (nevim kdo to ma, jestli jeste vubec, ale dlouhou dobu mel nekdo v podpise link na nakou hru s tim id a zadnou stiznost jsem teda nikde nevidel)

Hippopotamus wrote:Zajdaz sa pokúsil pravidlá ešte viac upresniť, čo je blbosť, ale čo má robiť, keď niektorí si nedajú pokoj a musia si rýpnuť!
upresnit? a co presne upresnil? to ze kdyz verejne nesouhlasis s moderatorem ze za to budes potrestan?

Hippopotamus wrote:Dodatok:
nejsem zadny expert na to co je rasisticke a co ne (ale vim co me urazi a co ne), o to nejde, ja jsem se jen ptal, nejdriv na to co znamena ten lync v pravidlech, na to mi zajdaz napsal ze to ma co delat s romama, coz jsem ne zcela pochopil, tak jsem chtel blizsi vysvetleni, ktereho se mi uz bohuzel nedostalo....

dodatok: takhle vypadali puvodni pravidla tady na foru, myslim ze takovyhle pravidla rozhodne nevyvolaj tolik kontroverze jako ty co mame tady ted (nesmis to a to a pokud budes verejne nesouhlasit s moderatorem dostanes ban) a pritom obsahuji vse podstatne a je samozrejme ze ovsem nakonec rozhodne mod, od toho je mod
kdyby se zajdaz choval ke vsem stejne a nevyovolaval vetsinu konfliktu tady na foru, tak jsou pravidla kazdymu ukradeny, ale jelikoz tomu tak neni a zajdaz citi potrebu mit vsechno napsany v pravidlech aby si pak mohl delat co chce a mit to ospravedlneni, tak je tomu tak jak tomu je

Code: Select all

1. Jsme lidé. 
- neurážej druhé 
- nepiš nic, co bys nedokázal říci druhému z očí do očí 

2. Chovej se jako v reálném životě. 
- chovej se eticky 
- neporušuj zákon 

3. Uvědom si, kde jsi momentálně. 
- etika je na různých webech různá 
- nejdříve se dívej kolem sebe, pak se projev 

4. Respektuj ostatní. 
- rozmysli se, kdy je lepší použít mail a kdy umístit příspěvek do diskuse 
- piš k věci. Máš-li příspěvek na jiné téma, najdi pro něj vhodnou diskusní skupinu 
- pokud nesouhlasíš s úrovní serveru či diskusí, neříkej všem ostatním, jak jsou pitomí. Odejdi pryč, prosím 

5. Nedělej ostudu sám sobě. 
- kontroluj po sobě pravopis 
- vyhni se flame-waru (tj. neprovokuj) 

6. Poděl se o své znalosti. 
- znáš-li odpověď na kladené otázky, pak ji poskytni 
- pokud obdržíš odpovědi od uživatelů přímo do e-mailu, shrň je a umísti jej do diskuse 

7. Kontroluj se. 
- nenech se vyprovokovat 
- nekritizuj ostatní za chyby v pravopise 
- nezaměňuj úmyslně w za v, y za i atd., nikdo nebude luštit tvůj "in" styl... 

8. Respektuj soukromí. 

9. Nezneužívej své znalosti. Čím více jich máš, tím je důležitější, abys s ní zacházel citlivě. 

10. Odpouštěj. Kdysi jsi byl na internetu taky nováčkem! 

me se nelibi co se tady deje ze strany moderatora (staci si jen procist tenhle topic :) ), celkove sp je v krizi a cekal bych (ale cekal bych to za jakekoli situace :) ) ze forum je misto klidu a miru a vedeni bude rado ze jsem vubec nekdo jde a diskutuje a nejake tresty a restrikce budou az na poslednim miste, misto toho to tady vede zakomplexovanej antispartan kterej si zde vybiji svou zlost na tech kterejm se nezamlouvaj vsechny jeho kroky nebo na tech co fandi sparte (jo to o ty sparte zni jako vtip, ale je to kruta pravda :? )

ano, at se tu treba dodruzji prisne pravidla (chodim na ruzny fora, nekde je to hodne volny, nekde ne, ale vsude je to v pohode) ale at se dodrzuji vsude a vsem stejne a at konflikty nevyvolava sam moderator (tim nemyslim tenhle pripad, ale ty v minulosti a ze jich bylo...)
a ze je zajdaz sam?! omg, tak at se nak dohodnou a vyresej si to, bud to zajdaz sam stiha a nebo to nestiha a at se to nak preskupi nebo pribyde nekdo dalsi....
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Mam jednu podstatnou vec k danemu tematu,kterou myslim vazne a chci aby se o ni vedelo .
Jsem v praci,takze jsem ty pravidla jeste ani necetl a vec ktera neni oficialne schvalena,nemuze ani byt prezentovana jako platna, ALE ,to co chci rict je,ze kdyby se nedej boze stalo to,ze by jsi se rozhodl v budoucnu rozdavat bany za porusovani pravidel,tak ME se to netyka, jakozto oficialni pracovnik SP }serif] potrebuju mit neustale pristup na forum ,ktere obsahuje i serifske forum, pisu to jen pro jistotu dopredu ,aby jsme se popripade vyhli moznym neprijemnostem.

Předem díky za pochopení.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
zajdaz

Post by zajdaz »

Dovolím si okomentovat pár poznámek zde.

Nové pravidla jsem vytvořil já sám a to bez toho, abych se radil s Foxirem nebo simi8. Nicméně nechápu tu nevoli vůči nim, respektive si myslím, že je to jen kvůli mé osobě. Neradil jsem se s ostatními módy z toho důvodu, že o chod fóra se starám prakticky jen já. Osobně se minimálně za poslední rok napamatuji, že by Foxir a toho času ještě etwas nějak zasahovali do fóra mimo sekci Českých soutěží. Všechno jsem dělal sám... důležité turnaje (až už staré nebo teď nové vybírání), rutinní odmazávání spam botů, dohlížení na řádné psaní inzerátů v přestupech, zamykání témat od nováčků, co se na něco ptali atd., když někdo něco potřeboval, napsal zprávu, a ke každému jsem se snažil být maximálně vstřícný a vyhovět mu. Že jsem občas šlápl vedle, to přiznávám, že to od té doby je trnem spoustě lidem v oku, to je taky zřejmé. Když si pak dovolím proti někomu něco napsat, viz. kauza se zájezdem, tak to okamžitě strhává vlnu nevole, co že si to dovoluji, já jsem ten zlý, co nemá nic jiného na práci než jim tady škodit a hned se k tomu musí vyjádřit řada uživatelů, pokárat moderátora, a běda jak oponuji.

Nicméně pokud jste bedlivě četli nová pravidla a znali ty stará, tak by jste zjistili, že kromě upřesnění podmínek diskuze a zakládání témat (Pokec o všem možném skutečně neznaméná, že si tady kdokoliv může dělat cokoliv) a zcela zakázání veřejné diskuze o rozhodnutí moderátorů (Které vedlo k mnohostránkové diskuzi na toto rozhodnutí, osočování moderátora atd.), jsou to prakticky původní pravidla co zde byla i předtím. Pokud by chtěl mít Foxir nebo simi8 připomínky, tak ať se samozřejmě vyjádří a já si je budu obhajovat, ale nevím co by se jim na nich nezdálo a už vůbec ne proč by měli zájem je změnit, když oni sami se o fórum jako celek již dobu nestrají, respektive ne simi8 ale toho času etwas.

Nicméně dávám v této diskuzi poslední varování, respektujte pravidla. Pokud máte potřebu se k moderátorům vyjádřit, využijte neveřejných komunikačních kanálů. Napište mi SZ a já si s vámi pohovořím. Tady už zamykám.
Foxir

Post by Foxir »

Já to tady tedy zase odmykám, snad i kvůli tomu, abys věděl a viděl, že se fórum snažím pročítat, jak mi čas dovolí. A že na sebe neupozorňuji leckdy zbytečnými kroky, které akorát vzbuzují naštvání či vášnivé diskuze, neznamená tudíž automaticky, že na na sekce mimo "Českých lig" kašlu. Ale když už se tu propírá mé jméno, ozvat se asi musím. Dle mého není role moderátora v šikaně, zakazování, přikazování (tím netvrdím, že vše z toho někdo dělá), ale spíše v jakési službě ve prospěch diskutérů.
A už vůbec nechápu, jak mohou vznikat pravidla bez účasti ostatních moderátorů. Rozumní lidé pravidla nepotřebují, hovada, která se chovají v rozporu se slušným chováním, rovnou mazat a banovat. A různá omezení počtu citací, smajlíků atp.? To mi bylo vždy k smíchu.
Nechci, aby celý příspěvek vyzněl nějak vyloženě proti zajdazovi, ale cítil jsem potřebu se ozvat, když tu ze mne někdo dělá pitomce.
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
léblík

Post by léblík »

Foxi,díky ti,že jsi zasáhl a azstavil Zajdazovu samovládu a šikanu...už to chtělo..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Azor

Post by Azor »

léblík wrote:Foxi,díky ti,že jsi zasáhl a azstavil Zajdazovu samovládu a šikanu...už to chtělo..
:lol: :lol: :lol: Prý šikanu a samovládu :lol: Tak Zajda je tu teda diktátor, jo? :lol: Tak takhle jsem se už dlouho nezasmál :mrgreen: To spíš je už Zajda šikanován... Ono totiž tu není komplex Zajdy ze sparťanů, ale spíš komplex sparťanů ze Zajdy... Kdykoliv tu Zajda něco napíše, hned tu je tlupa sparťanů a píšou tu tohle se mě nelíní a toto taky ne.....
Takže hoši, zkuste někdy ty Zajdovi výroky přetrpět a už se nozávat.. Začíná to už být trapné, ty Vaše neustálé narážky na Zajdu :wink:
Hadis

Post by Hadis »

Zajdo, dojeď na sraz, uvidíš, že poté budeš spoustu věcí vidět jinýma očima.

A když nemůže z MB Mouven, tak aspoň někdo podrží prapor :)

Je to už druhá výzva, tak snad se konečně vyjádříš. topik k tomu je :wink:
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:Zajdo, dojeď na sraz, uvidíš, že poté budeš spoustu věcí vidět jinýma očima.

A když nemůže z MB Mouven, tak aspoň někdo podrží prapor :)

Je to už druhá výzva, tak snad se konečně vyjádříš. topik k tomu je :wink:
Přééééésně, nic není tak horký,jak se to někdy na foru podává .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Azor wrote:
o diktatorovi nikdo nic nepsal, nebo jsem si nevsim, ale... :)

"Cenzura je vzdy rodnou cestou kazde diktatury"
a ja za cenzuru povazuju to ze se nemsis verejne pod pohruzkou trestu vyjadrovat o praci moderatoru
takze asi tak :p

peace&love
Ataner

Post by Ataner »

Ono to bude asi všechno malinko jinak..
Ať Zajda udělá cokoliv nikdo na něm nenechá nit suchou a tak se snaží jen bránit.. :wink:
Ano o některém kroku který udělal nebo některá vyjádření ke Sparťanské smetánce zde na fóru ..se dá polemizovat ale přiznejme si že každý hledá potěšení v tom ho ihned krotit a usadit..
Jako nestraník v Teplickém dresu na to jen mlčky přihlížím a koukám co se tady dějě..
Nejsem na romány,tabulky a různá pravidla za to klobouk dolu všem ale jako nováček zde píši jen svůj názor.. :wink:
Je to jen o slovíčkaření pořád dokola.. 8)
Já myslim že pár vět by se dalo vzít zpátky ale..konstruktivní řešení není asi v tom věčném dohadování..
Možná to chce objektivní posilu do těchto řad..a bude to.. .. :wink:
JPD - B.3
ps2512

Post by ps2512 »

Ataner wrote:Ono to bude asi všechno malinko jinak..
Ať Zajda udělá cokoliv nikdo na něm nenechá nit suchou a tak se snaží jen bránit.. :wink:
Ano o některém kroku který udělal nebo některá vyjádření ke Sparťanské smetánce zde na fóru ..se dá polemizovat ale přiznejme si že každý hledá potěšení v tom ho ihned krotit a usadit..
Jako nestraník v Teplickém dresu na to jen mlčky přihlížím a koukám co se tady dějě..
Nejsem na romány,tabulky a různá pravidla za to klobouk dolu všem ale jako nováček zde píši jen svůj názor.. :wink:
Je to jen o slovíčkaření pořád dokola.. 8)
Já myslim že pár vět by se dalo vzít zpátky ale..konstruktivní řešení není asi v tom věčném dohadování..
Možná to chce objektivní posilu do těchto řad..a bude to.. .. :wink:
Tak nějak bych to viděl i já 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”